Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Είχα κάνει το Νοέμβριο κολπική καλλιέργεια και δεν υπήρχε κάτι, θα ξανακάνω αυτό το μήνα αν είναι να δώ...

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές...όλες σας δηλαδή!

Είσαστε υπέροχες!

Να είσαι καλα όλες για το ίδιο προσπαθούμε και πρέπει να βοηθάμε γιατί κάτι μπορεί να ξεφεύγει της προσοχής.Πιστευω ότι είσαι μια χαρά και είναι θέμα χρόνου θα κάνει κ ο καλός σου κ βλέπετε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Αρα πολύ σύντομα έγιναν όλα!

Και όλα καλά θα πάνε..

Εγώ έχω αρχίσει και απογοητεύομαι..δε ξέρω κοντεύω να τρελαθώ...

Εν τω μεταξύ ακούω πολλές κοπέλες που τα κατάφεραν στους 1-2 μήνες και δε ξέρω..

Αυτό που κατάλαβα στη δική μου περίπτωση είναι ότι παίζει μεγάλο ρόλο το άγχος.αν μπορείτε κάντε έστω ένα μήνα με προσοχή Όχι ελεύθερα.να χαλαρώσεις λίγο.εμενα με βοήθησε.

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Αυτό που κατάλαβα στη δική μου περίπτωση είναι ότι παίζει μεγάλο ρόλο το άγχος.αν μπορείτε κάντε έστω ένα μήνα με προσοχή Όχι ελεύθερα.να χαλαρώσεις λίγο.εμενα με βοήθησε.

Εσυ χρησιμοποιούσες τεστ ωορρηξίας ή όχι?

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Νεραιδομαιρη, καλη μου, δεν προσπαθείτε καιρό. Καθολου πολυ καιρό. Αν θες τη γνώμη μου μαλλον πρέπει να προσπαθήσεις να το βγάλεις απο το μυαλό σου. Αυτα τα μωρά, έρχονται εκει που δεν το περιμένεις. Ετσι τους αρεσει να έρχονται τα άτιμα. Οταν ΔΕΝ τα περιμένεις. 

Κι εγω είχα πάθει εμμονή και ξέσπασε με αγχώδη διαταραχή.. Ειδικά μετα την αποβολή σκεφτόμουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. έβλεπα βίντεο στο Ίντερνετ. Το συζητούσα παντού και καθημερινά. Μετρούσα τις μέρες να περάσουν για να ξαναπροσπαθήσουμε και δεν περνούσαν. Μετα τη φρίκη λεω, πρέπει να συγκεντρωθείς. Δεν γίνεται να το σκεφτεσαι 24ωρες το 24ωρο. Τι έκανες πριν αποφασίσεις να πιάσεις παιδι; Σκέψου κατι που να σε ενδιαφέρει. Και ξεκίνησα να κανω κατι μαθήματα ξένης γλώσσας, να πηγαίνω γυμναστηριο καθε μερα, να βλέπω βίντεο με μακιγιάζ (γιατι οταν ήμουν μικρη μου άρεσε πολυ) και να σκέφτομαι να σπουδάσω και τιποτα καινούριο. Κι ολα αυτα όχι σε περίοδο που προσπαθούσαμε. Σε περίοδο που φυλαγομασταν γιατι επρεπε να περάσουν δυο μήνες για να προσπαθήσουμε και δεν περνούσαν με τιποτα! Και το έπιασα τοτε! (Χωρις να προσπαθούμε! Βέβαια, πιστευω κι ελπιζω πως έβαλε κι ο Θεος το χεράκι του λιγο.. ) Οχι οτι δεν το σκεφτόμουν καθολου, αλλα είχα καταρρεύσει ψυχολογικά και πια κοιτούσα να γίνω ευτυχισμενη και χωρις αυτο. 

Το νόημα πάντως ειναι ενα. Πρέπει με κάποιον τροπο να φύγει η εμμονή. Να ειμαστε χαρούμενες κι ευτυχισμένες και μόνες μας και μετα θα ερθει. Και το σημαντικότερο δεν ειναι μονο να ερθει.. Αλλα να μείνει κιόλας και να ειναι καλα! 

Μπράβο λουλού για τη Χοριακη!!!!!! Καλη αρχή! Θα κανεις επαναληπτική; Ποτε θα σε δει ο γιατρος;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια 200.30 η χωριακη μου.

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη λουλουδενια!!!

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Νεραιδομαιρη, καλη μου, δεν προσπαθείτε καιρό. Καθολου πολυ καιρό. Αν θες τη γνώμη μου μαλλον πρέπει να προσπαθήσεις να το βγάλεις απο το μυαλό σου. Αυτα τα μωρά, έρχονται εκει που δεν το περιμένεις. Ετσι τους αρεσει να έρχονται τα άτιμα. Οταν ΔΕΝ τα περιμένεις. 

Κι εγω είχα πάθει εμμονή και ξέσπασε με αγχώδη διαταραχή.. Ειδικά μετα την αποβολή σκεφτόμουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. έβλεπα βίντεο στο Ίντερνετ. Το συζητούσα παντού και καθημερινά. Μετρούσα τις μέρες να περάσουν για να ξαναπροσπαθήσουμε και δεν περνούσαν. Μετα τη φρίκη λεω, πρέπει να συγκεντρωθείς. Δεν γίνεται να το σκεφτεσαι 24ωρες το 24ωρο. Τι έκανες πριν αποφασίσεις να πιάσεις παιδι; Σκέψου κατι που να σε ενδιαφέρει. Και ξεκίνησα να κανω κατι μαθήματα ξένης γλώσσας, να πηγαίνω γυμναστηριο καθε μερα, να βλέπω βίντεο με μακιγιάζ (γιατι οταν ήμουν μικρη μου άρεσε πολυ) και να σκέφτομαι να σπουδάσω και τιποτα καινούριο. Κι ολα αυτα όχι σε περίοδο που προσπαθούσαμε. Σε περίοδο που φυλαγομασταν γιατι επρεπε να περάσουν δυο μήνες για να προσπαθήσουμε και δεν περνούσαν με τιποτα! Και το έπιασα τοτε! (Χωρις να προσπαθούμε! Βέβαια, πιστευω κι ελπιζω πως έβαλε κι ο Θεος το χεράκι του λιγο.. ) Οχι οτι δεν το σκεφτόμουν καθολου, αλλα είχα καταρρεύσει ψυχολογικά και πια κοιτούσα να γίνω ευτυχισμενη και χωρις αυτο. 

Το νόημα πάντως ειναι ενα. Πρέπει με κάποιον τροπο να φύγει η εμμονή. Να ειμαστε χαρούμενες κι ευτυχισμένες και μόνες μας και μετα θα ερθει. Και το σημαντικότερο δεν ειναι μονο να ερθει.. Αλλα να μείνει κιόλας και να ειναι καλα! 

Μπράβο λουλού για τη Χοριακη!!!!!! Καλη αρχή! Θα κανεις επαναληπτική; Ποτε θα σε δει ο γιατρος;

Συμφωνώ απόλυτα! Όταν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και είναι απλώς θέμα χρόνου τότε δεν πρέπει να γίνεται εμμονή γιατί όχι μόνο λειτουργεί ανασταλτικά αλλα επηρεάζει ακόμη και την σχέση με τον σύντροφο και αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Πάντως και εγω τώρα που ξεκίνησα προσπαθειες έχω χαλαρώσει γιατί το θέμα αυτό ήταν να μπορέσω να ξεκινήσω.Απο εδώ κ πέρα είτε έρθει τώρα είτε σε λίγο καιρό οποτε είναι καλύτερα να έρθει και δεν χρειάζεται πανικος και στρες.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πολύ ωραίο το μήνυμα σου και αισιοδοξο! Έτσι πρέπει να μην το σκεφτόμαστε τόσο πολύ γιατί μπλοκαρουμε!

Γεια σας κι απο μενα. Σας παρακαλουθω και είστε ωραία παρεα.

Εγώ αφησα ένα μήνα να περάσει χωρίς προσπάθεια, έτσι για να ξεκολλήσω και με βοηθησε νιώθω καλύτερα ήδη,  γιατί συμπληρώνουμε το καλοκαιρι τον 1 χρόνο χωρις αποτελεσμα και με ειχε πάρει απο κάτω αλλά το είδα αλλιώς τώρα! Σας χαιρετώ και ελπιζω σε ευχαριστα σύντομα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες, 

Ξέρω ότι το διάστημα δεν είναι μεγάλο , ξέρω ότι είμαι υπερβολική, το αναγνωρίζω, όμως από την άλλη δεν είναι κάτι το οποίο κάνω επίτηδες, πραγματικά.

Πριν να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες μια χαρά ήμουν , είχα τις δραστηριότητες μου, τις βόλτες μου τα πάντα, μετά δε ξέρω σα να πατήθηκε μέσα μου ένα κουμπί και να άλλαξαν όλα..ούτε τις φίλες μου δε θέλω να δώ πια.

Εν τω μεταξύ και ο άντρας μου γυρνάει πολύ αργά από τη δουλειά και εγώ απλά το μόνο που κάνω είναι να το σκέφτομαι.

'Εχω προσπαθήσει να διαβάσω βιβλία, να δώ σειρές,να δώ και εγώ βίντεο με μακιγιάζ χαχαχαχα, αλλά τίποτα δε μπορεί για την ώρα να μου πάρει το μυαλό από αυτό.

Δε με βοηθάνε και οι γύρω μου, αλήθεια κάποιες στιγμές θέλω να τους πλακώσω όλους.

Ελπίζω να βρώ τη δύναμη να νιώσω καλύτερα γιατί σίγουρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα η ψυχολογία..

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Πολύ ωραίο το μήνυμα σου και αισιοδοξο! Έτσι πρέπει να μην το σκεφτόμαστε τόσο πολύ γιατί μπλοκαρουμε!

Γεια σας κι απο μενα. Σας παρακαλουθω και είστε ωραία παρεα.

Εγώ αφησα ένα μήνα να περάσει χωρίς προσπάθεια, έτσι για να ξεκολλήσω και με βοηθησε νιώθω καλύτερα ήδη,  γιατί συμπληρώνουμε το καλοκαιρι τον 1 χρόνο χωρις αποτελεσμα και με ειχε πάρει απο κάτω αλλά το είδα αλλιώς τώρα! Σας χαιρετώ και ελπιζω σε ευχαριστα σύντομα! 

Καλώς ήρθες @kido!

Σου εύχομαι και εσένα σύντομα μανούλα!

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ξέρω ότι το διάστημα δεν είναι μεγάλο , ξέρω ότι είμαι υπερβολική, το αναγνωρίζω, όμως από την άλλη δεν είναι κάτι το οποίο κάνω επίτηδες, πραγματικά.

Πριν να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες μια χαρά ήμουν , είχα τις δραστηριότητες μου, τις βόλτες μου τα πάντα, μετά δε ξέρω σα να πατήθηκε μέσα μου ένα κουμπί και να άλλαξαν όλα..ούτε τις φίλες μου δε θέλω να δώ πια.

Εν τω μεταξύ και ο άντρας μου γυρνάει πολύ αργά από τη δουλειά και εγώ απλά το μόνο που κάνω είναι να το σκέφτομαι.

'Εχω προσπαθήσει να διαβάσω βιβλία, να δώ σειρές,να δώ και εγώ βίντεο με μακιγιάζ χαχαχαχα, αλλά τίποτα δε μπορεί για την ώρα να μου πάρει το μυαλό από αυτό.

Δε με βοηθάνε και οι γύρω μου, αλήθεια κάποιες στιγμές θέλω να τους πλακώσω όλους.

Ελπίζω να βρώ τη δύναμη να νιώσω καλύτερα γιατί σίγουρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα η ψυχολογία..

Καλώς ήρθες @kido!

Σου εύχομαι και εσένα σύντομα μανούλα!

Σκέψου το σαν απαραίτητο για να σου έρθει και θα το κάνεις τότε!

Αν εισαι πολλές ώρες μόνη σου κάνε γυμναστήριο, βγες βόλτα ακόμα και με το ζόρι οτιδηποτε μέχρι και εργασιοθεραπεια πιάνει! Χαχαχαχα 

Κάποιες γνωριζομαστε από το άλλο θέμα με τα συμπτώματα. Πιστεύω θα έρθει σε όλες όταν είναι η ώρα του. Οταν ξεκινησα να γραφω εδω νομιζα οτι σε 1-2 μηνες θα ειμαι έγκυος!! Ακόμα δεν έτυχε αλλά δεν το βάζω κάτω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Ξέρεις πως καταλαβαίνουμε γιατί όλες μα όλες περάσαμε από την ίδια φάση.Οπως ακριβώς τα λες έτσι και εγω το πέρασα και ας είναι άλλη η ιστορία μου.όμως όταν ένιωσα το ποσο κακό μου έκανα τότε ταρακουνηθηκα..Προσπάθησε να ηρεμήσεις δεν κάνει να είσαι έτσι και ότι είναι ξέσπαγε εδώ να χαλαρώνεις.Μην περιμένεις από άλλους βασικά δεν πρέπει να περιμενουμε από τους άλλους να καταλάβουν κ δεν είναι υποχρεωμένοι.Μονο εμείς είμαστε υπεύθυνες για το μέσα μας και μόνο στο χέρι μας είναι η καλή ψυχολογία και φυσικά του συντρόφου που και από εκεί αντλείς δύναμη 

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Αν εισαι πολλές ώρες μόνη σου κάνε γυμναστήριο, βγες βόλτα ακόμα και με το ζόρι οτιδηποτε μέχρι και εργασιοθεραπεια πιάνει! Χαχαχαχα 

Κάποιες γνωριζομαστε από το άλλο θέμα με τα συμπτώματα. Πιστεύω θα έρθει σε όλες όταν είναι η ώρα του. Οταν ξεκινησα να γραφω εδω νομιζα οτι σε 1-2 μηνες θα ειμαι έγκυος!! Ακόμα δεν έτυχε αλλά δεν το βάζω κάτω!

Γεια σου kido..Πολύ χαίρομαι που προσπάθησες και κατάφερες να χαλαρωσεις και εννοείται δεν το βαζεις κάτω.. Οπως το λες θα έρθει για όλες μας στην ώρα του.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , kido είπε:

Έτσι μπράβο Κική μου! Πότε να μην το βαζεις κάτω! Χαίρομαι που η ψυχολογια σου τώρα είναι καλύτερα και σε ακούω  (διαβάζω ) πολυ αποφασισμένη. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, loyloy είπε:

Κορίτσια 200.30 η χωριακη μου.

Μπραβο loyloy μου! Καπου εκει ηταν και μενα η πρωτη! Ολα να πανε τελεια!

@fairy-mary και γω ετσι εκανα και οταν πηγα στο γιατρο μου λεει εισαι σοβαρη? 5 μηνες δεν ειναι τπτ! Ας περασει και το καλοκαιρι να πατε διακοπες και μετα βλεπουμε! Και ξερεις τι εγινε? Αφου με χαλαρωσε τον ιδιο μηνα εμεινα εγκυος! Δεν υπαρχει λογος για πανικο! Ολα γινονται! Αν σε βοηθησει να ξεχαστεις μη μπαινεις ουτε εδω!

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

@loyloy περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα! Σου εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο! Πότε θα ξέρεις;

@Bela τι έγινε, μίλησες με κάποιο γιατρό. Εύχομαι όλα καλά! 

Οι εγκυουλες είστε καλά; @anemoni1989, @Κελυ 32 σταμάτησε το εμετό.; @Diavolitsa τι κάνει η μικρή σκορπινα, είναι ήσυχη; @P.L.L. όλα καλά, ελπίζω να σού έχει φύγει το πολύ άγχος και να το απολαμβάνεις! 

Κορίτσια αναρωτιέμαι τι γίνεται με τη    @Cat!, έχει μιλήσει κάποια μαζί της; 

@Nansy29 όλα καλά θα πάνε! Το σημαντικότερο είναι ότι βρήκατε αυτό που φταίει για τις αποτυχίες και θα το ρυθμισεις γρήγορα. Η επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι τελειομηνη, στο εύχομαι από καρδιάς! 

@Beboula25 Μπεμπούλα μου τι κάνεις; Όπως τα λες είναι! Θα προχωράμε μπροστά μέχρι να πιάσουμε το μωρακι μας αγκαλιά! 

Τα φιλιά μου σε όλες! ♡♡♡

Γειααα σου!! Τι κανεις?? Εγω εκει που νομιζα οτι σταματησαν οι εμετοι επεστρεψαν δριμυτεροι!!!! Πφφφφ!

πρίν από 15 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μπραβο loyloy μου! Καπου εκει ηταν και μενα η πρωτη! Ολα να πανε τελεια!

@fairy-mary και γω ετσι εκανα και οταν πηγα στο γιατρο μου λεει εισαι σοβαρη? 5 μηνες δεν ειναι τπτ! Ας περασει και το καλοκαιρι να πατε διακοπες και μετα βλεπουμε! Και ξερεις τι εγινε? Αφου με χαλαρωσε τον ιδιο μηνα εμεινα εγκυος! Δεν υπαρχει λογος για πανικο! Ολα γινονται! Αν σε βοηθησει να ξεχαστεις μη μπαινεις ουτε εδω!

@Diavolitsa μου σε ευχαριστώ!

Θα κάτσω αυτό το σκ να συγκροτηθώ και θα δώ πως θα το αντιμετωπίσω..

Οπως και να έχει πρέπει να βρώ τη λύση!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...