Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.556 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα! Παρακολουθώ το φόρουμ 3 χρόνια τώρα! Είστε η παρέα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή και έχω πάρει πολλές φορές κουράγιο από τις εμπειρίες σας! Είμαι στη 4η προσπάθεια με 2 βλαστοκυστες 5ημερων και 1 μέρα πριν τη χοριακη!πριν 3 μέρες είχα πόνους περιόδου και καφε υγρα με βλεννη αραιά! Τα οποία σχεδόν έχουν σταματήσει οι πονοι είναι πιο ήπιοι ίσως λίγο περισσότερο η μέση και τα πόδια μου πονουν. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι προγνωστικό για κάτι κακό, εσείς είχαμε παρόμοια εμπειρία??
Last reply by vikoula2024, -
Διαφημίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 3k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες! Μετά από ένα έτος περίπου άκαρπων προσπαθειών, αποφάσισα να κάνω σαλπιγγογραφία κι έχω μερικές απορίες: για το θέμα της υπογονιμότητας έχω επισκεφθεί δύο γιατρούς, από τους οποίους ο πρώτος (αρκετά έμπειρος και με αξιόλογο επιστημονικό έργο) μου είπε ότι, επειδή ήδη έχω ένα παιδί, θεωρεί εξαιρετικά σπάνιο να συμβαίνει κάτι με τις σάλπιγγες μου, χωρίς, όμως, να με αποτρέπει. Ο δεύτερος αντίθετα (νεότερος) μου είπε ότι είναι συχνό φαινόμενο. Τελοσπάντων, για να ολοκληρώσω τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, μιας και ούτε σε εμένα ούτε στον άντρα μου έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα, σκοπεύω να την κάνω. Επειδή, όμως, δεν είμαι ανεκτική στον πόνο, αποφάσισα να την…
Last reply by Γωγώ κτ., -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι και έχω απορία μόνο στης γόνιμες μερες ξέρω ότι είναι σημαντικές αλλά έτυχε σε κάποια να μείνει σε μέρες που δεν ήταν γόνιμες έτυχε σε καμία να μείνετε έγκυος οποιαδήποτε στιγμή του μήνα;
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα.. Χρειάζομαι 1 κουτί gonal 900 για Μάρτιο αν έχει μείνει σε κάποια κοπέλα ας μου στείλει ευχαριστώ..
Last reply by Έλενα πχ, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
προσπαθώ για 2η φορά με τον κ. πάντο από θεσσαλονίκη διαβαλκανικό.τέλειος γιατρός, σου μιλάει, σου τα εξηγεί όλα, προσωπικό άψογο.τώρα θα βάλουμε εμβρυάκια 3 ημερών , εμείς θέλουμε να βάλουμε πολλά για την αύξηση των πιθανοτήτων δηλαδή ακόμη και 4, είμαι 47 ! κάποια άλλη από εδώ που να έχει βάλει πάνω από 3 εμβρυάκια?μου είπε ο γιατρός ότι αν ήταν βλαστοκύστες θα μου έβαζε 2. ευχαριστώ κορίτσια μου !
Last reply by zet11, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Αναζητώ ενέσεις gonal αν έχουν περισσέψει σε κάποια κοπελα..
- 74 followers
- 8,7k απαντήσεις
- 1,1m εμφανίσεις
Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση. Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. Ισχύει η ελευθερία του λ…
Last reply by CoffeeMaker, -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 7,3k εμφανίσεις
Το έχετε κάνει? Είχε αποτέλεσμα? Ας πούμε εδώ τις εμπειρίες της όσες το δοκίμασαν, μιας που είναι καινούρια μέθοδος. Εγώ είμαι 45 στα 46 και μου το πρότεινε ο Π., αυτός που το εφηύρε δηλαδή, αν θέλω να το κυνηγήσω περαιτέρω με δικά μου ωάρια.
Last reply by Thia1985, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κοντεύω 2 χρόνια παντρεμένη και προσπαθούμε να κάνουμε παιδί με τον άντρα μου. Είχα μείνει έγκυος τον Νοέμβριο αλλά η εγκυμοσύνη μου δεν προχώρησε
Last reply by LeneL, -
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα.. είμαι μια από τις πολλές κοπέλες που έκαναν προσπάθειες εξωσωματικής στα Χανιά. Όπως γνωρίζετε οι γιατροί είναι φυλακή. Όμως αυτό δε βοηθάει τελικά εμάς πουθενά. Χάσαμε χρόνο ελπίδα λεφτά και άλλα πολλά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου κάτι να απευθυνθώ μήπως βρώ 3 με 4 αμπούλες 900 για να κάνω άλλη μια προσπάθειά γιατί δε δικαιούμαι να περάσω επιτροπή πάλι
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,5k εμφανίσεις
Γεια σας, Υπάρχουν κάποιες αναρτήσεις αλλά είναι λιγο πιο παλιές σχετικά με τον τοκετό στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν από την αρχή πηγαίνουμε στην αίθουσα τοκετού ή αν μέχρι την εξώθηση είμαστε σε άλλο χώρο και μετά μας αλλάζουν. Και επίσης, πότε κάνουν μπάνιο το μωρό; Αμέσως ή κάποια άλλη στιγμή;
Last reply by Matina87, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Κορίτσια μου θέλω την βοήθεια σας! Αν κάποια γνωρίζει σε ποιο από τα δύο δημόσια νοσοκομεία έχει καλό εμβρυολογικο. Θέλω εμπειρίες απόψεις ότι μπορεί η καθεμία. Εν ταχει να σας πω ότι έχω κάνει μια εξωσωματική και 3 εμβρυομεταφορες όπου έχω 1 παλινδρόμηση και δύο βιοχημικές. έχω και εγώ κάποια θέματα τα οποία έχω ρυθμίσει όπως πχ ινσουλίνη αυξημένη αλλά και ο σύζυγος έχει κάποια θεματακια με το σπέρμα.
Last reply by Losr, -
- 0 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Περισυ τον Οκτώβριο είχα μια παλινδρομη κύηση. Έχω πολυκυστικες ωοθήκες και πριν λίγο καιρό άλλαξα γυναικολόγο ο οποίος με έχει βάλει να κάνω διάφορες εξετάσεις και για το σύνδρομο των πολυκυστικων και για την αποβολή. Τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν και επειδή έχω να κάνω κ αλλες (21η μέρα του κύκλου και 2η-3η).. ο γιατρός μου είπε να τις μαζέψω όλες κ να πάω από εκεί να συζητήσουμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα καθυστερήσει και έτσι θα ήθελα την γνώμη σας !! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!!♥️ Αρχικά βγήκε η καμπύλη ζαχάρου -ινσουλινης Ζαχάρου 0' 90 60' 103 120' 71 Ινσουλίνης 0' 4.70 …
Last reply by Marianne98, -
- 5 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Ερώτηση κορίτσια είμαι 2 μέρες πριν την περίοδο με επαφές σε γόνιμες μέρες εχω φαγούρα στην καισαρική από προηγούμενη γεννά και αρκετό παίξιμο στην κοιλιά σαν 4 μηνών κυριολεκτικά ηθελα να ρωτήσω αν καμία άλλη είχα φαγούρα στην κοιλιά η στην καισαρική και μετά έμαθε ότι ήταν έγκυος γτ το έχω ξανά ακούσει ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις
Last reply by Μαρια123, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απορία σχετικά με τα ένσημα που πρέπει να έχουμε για να πάρουμε τα επιδόματα κυήσεως και λοχείας. Ξεκινάω Δευτέρα δουλειά και δεν έχω ένσημα προηγούμενων ετών. Διάβασα πως πρέπει να έχουμε 200 ένσημα που είναι περίπου 8,5 μήνες εργασίας. Ξέρω πως το ΙΚΑ είναι 2 μήνες πίσω στα ένσημα. Το γίνεται όμως αν τα ένσημα τελευταίου διμήνου είναι απαραίτητα για να συμπληρωθούν τα 200? Γίνεται με κάποια βεβαίωση να αποδειχθεί ότι τα έχουμε και να πάρουμε τα επιδόματα; Η πρέπει να σκεφτόμαστε με δύο μήνες μείον;;
Last reply by Nasiad, -
- 2 followers
- 12 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα είμαι 24 ετών με ένα παιδάκι 2.5 ετών εδώ και 1.5 χρόνο κάνουμε χαλαρή προσπάθεια για 2ο χωρίς κανένα αποτέλεσμα .. βέβαια ήταν μια αρκετά αγχωτική περίοδος και σίγουρα συνέλαβε κι αυτό .. το τελευταίο μήνα δοκίμασα να πάρω radiola rosea σε κάψουλες και πολυβιταμίνες και είχαμε επαφές 17 , 23 και 25 μέρα κύκλου πιστεύετε ότι θα μπορούσα να είμαι εγκυος; (Το πρώτο το πιάσαμε 17 μέρα κυκλου) Διάρκεια κύκλου 29 ημέρες ευχαριστώ πολύ για τος απαντήσεις
Last reply by LeneL, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!!!! Χρειάζεται να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία. Στην Θεσσαλονίκη που την κάνετε?
Last reply by Neverstop, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Μετά από αποβολη που είχα, τον Αύγουστο το σπερματοδιαγραμμα του συζύγου έδειξε 3.800.000/ml και υψηλό κατακερματισμο. Να σημειώσω οτι έχει κιρσοκηλη.Σε πρώτη φάση ξεκίνησε αντιοξειδωτικα.Πριν ένα μήνα πέρασε κορονοιο και χθες έκανε σπερματοδιαγραμμα και είχε 50.000/ml και καθόλου κινητικότητα. Μας είχαν πει ότι ο κορονοιοσ επηρεάζει αλλά τόσο πολύ;Θα επανέλθει;Ειχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία;
Last reply by Eirini90, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,3k εμφανίσεις
καλησπέρα κορίτσια μια βοήθεια σας παρακαλώ στο τι να κάνω επιτέλους.απο τον Αύγουστο η CRP μου είναι στον Θεό.εκανα εξαγωγή φρονιμίτη μηπως ήταν αυτό αλλά τπτ.ειχα κάνει ένα χειρουργείο τον Μάρτιο στο χέρι κ λόγω κούρασης έκανε μια φλεγμονή.εκανα θεραπεία με BRUFEN για πάνω από 1 μήνα κ σήμερα πάλι 7.5 η εξέταση crp αυτή η εξέταση με κρατάει πίσω 3 κύκλους τώρα για την εμβρυομεταφορα μου τί άλλο μπορώ να κάνω για να δω από τι μπορεί να είναι ανεβασμένη.ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων
Last reply by linaa, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα, θα ήθελα την εμπειρία ή τη γνώση σας. Αρχές Οκτωβρίου νόσησα για πρώτη φορά με κορονοιο κ ο σύζυγος τον Σεπτέμβριο. Ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη ωοληψια μας, καθώς την πρώτη φορά μετά από τρεις εμβρυομεταφορες δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να γίνουμε γονείς. Η γνώμη του γιατρού μας είναι ότι δεν προχωράμε σε ωοληψια το μήνα της νοσησης αλλά τον επόμενο. Έχετε κάποια σχετική εμπειρία γιατί άλλος γιατρός πρότεινε να περιμένουμε ένα τρίμηνο. Ευχαριστώ πολύ.
Last reply by Nels, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σας ανοίγω αυτό το θέμα μιας και εγώ πολλές απορίες έχω δύο βδομάδες που έμαθα ότι είμαι έγκυος και το κεφάλι μου πάει να εκραγεί από όλα αυτά που σκέφτομαι! Χθες έκανα τον πρώτο υπέρηχο 4 εβδομάδων και 4 ημερών όλα τέλεια ενδομήτριο κτλπ όλα τέλεια ..και κλείσαμε ραντεβού 2 Νοεμβρίου για να ακούσουμε καρδιά .. δηλαδή 6 εβδομάδων ( ο γιατρός μου είναι από τους καλύτερους γενικά Θεσσαλονίκη σε ότι έχει να κάνει εγκυμοσύνη υποβοηθούμενη κτλπ ) το είπε με τόση σιγουριά ... Αλλά εγώ ξέρω μέχρι και 9 εβδομάδων μπορεί να φτάσεις για να ακούσεις καρδιά απλά φοβάμαι μην απογοητεύω
Last reply by katka, -
- 2 followers
- 9 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Γεια σας κοριτσια! Λοιπον, εχω ηδη ενα παιδακι 3 ετών και προσπαθούμε για δευτερο. Ειχα μια ανεμβρυικη κύηση και μετα απο 4 μηνες μια βιοχημική. Το έψαξα και ηταν ολα καλα. Τυχαίο γεγονός. Τωρα μετα απο 10 μηνες ειχα θετικο τεστ 4 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Μια μερα μετα που εκανα το τεστ (δηλαδη 3 μερες πριν την περίοδο) εχω λιγα καφε υγρά, και εναν γλυκό πόνο της περιόδου (δεν ξερω αν καταλαβαίνετε τι εννοω). Η αληθεια ειναι οτι ανησυχώ οτι κι αυτη η εγκυμοσυνη θα παει «στραβά»… εχει τύχει σε καποια και να πανε ολα καλα;;
Last reply by Kallmast, -
- 0 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας όλες και όλους. πρώτη φορα εδω, σας διαβαζω καιρο. Θα ηθελα να ρωτησω, στην ωοληψια, τι χαρτί έχετε υπογράψει πριν την μέθυ ; και εαν δεν πετυχει η πρώτη ωοληψια, ο εοπυυ δίνει επιστροφη χρηματων χωρις να υπάρχει εμβριομεταφορά. ευχαριστώ. θα περιμένω απαντησεις σας.
Last reply by ioanna,anna, -
- 5 απαντήσεις
- 6,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, καλό Πάσχα να έχουμε. Είμαι στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης μου και σκέφτομαι πολύ να γεννήσω με νοσοκομειακο γιατρό στο Παπαγεωργίου. Έχει κάποια εμπειρία στο νοσοκομείο αυτό; έβαλαν επισκληριδιο στον φυσιολογικό τοκετο; φακελάκι ζήτησαν; αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει θα βοηθούσε
Last reply by Theodorasto23, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι αν γνωρίζετε φυσικά.ειμαι σε διαδικασία 3ης εξωσωματικής κ ο γιατρός μου δεν μπορεί να προβεί σε εμβρυομεταφορα λόγω του ότι η CRP μου είναι ανεβασμένη εδώ κ 2 κύκλους.ειχα έναν φρονιμίτη τόν οποιο αφαίρεσα πήρα αντιβίωση πήρα αντιφλεγμονώδη κ ακόμα ανεβασμένη.. παίζει τελικά ρόλο η CRP με την εμβρυομεταφορα?
Last reply by Λιτσαλιτσακι, -
- 2 απαντήσεις
- 3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Θέλω να μπω άμεσα σε διαδικασία κατάψυξης ωραρίων. Μήπως θα μπορούσες να μου προτείνετε κάποιο κέντρο/κλινική από δική σας εμπειρία ή φίλων σας; Σας ευχαριστώ πολύ! Μαρια
Last reply by marmaki, -
- 3 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Να πω ότι μου ήρθε περίοδος 4 μέρες ποιο νωρίς και μου κράτησε 3 μέρες και τώρα πονάει το στήθος πονοκέφαλος ναυτία
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σας!! Θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας και εμπειρία με τον συγκεκριμένο γιατρό και αν πετυχατε μαζί του.
Last reply by Spring_girl, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλημέρα απανταχού μανούλες του Forum. Είμαι η Γεωργία και κάποιες μπορεί να με θυμάστε, τελικά μετά από 1,5 χρόνο καταφέραμε και μείναμε έγκυος. Ωστόσο μέχρι τον τελευταίο υπέρηχο στης 9 εβδομαδες που είδαμε το σπορακι ότι μεγάλωσε ακούσαμε καρδούλα κλπ ,τώρα για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι δεν πάει,καλά, ειδικά σήμερα, ξαφνικά το στήθος μου δεν είναι όσο πρησμένο ήταν εχθές, η κοιλίτσα ναι οκ φουσκωμένη αλλά φοβάμαι, τι να κάνω??? Σε 1 εβδομάδα έχω την αυχενική διαφανεια αλλά δεν μπορώ να πάω πιο νωρίς στην γιατρό γιατί είναι μακριά και δεν έχω αμάξι ( βγήκα σε άδεια από,την αρχή γτ η εργασία μου ήταν ακαταλληλη) πως μπορψ να καταλάβω και από το σπίτι ότι το μ…
Last reply by gkougioumtzi, -
- 0 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, έψαξα όλο το forum να δω αν το έχετε καλύψει το θέμα αλλά τελευταία ενημέρωση ήταν το 2019. Έχω κλείσει ραντεβού στο Έλενα για να κατάψυξη ωαρίων. Ήθελα να με ενημερώσει κάποια από εσάς αν έχει σχετικά πρόσφατη εμπειρία και πώς ήταν. Με αγχώνει πολύ αν θα έχει και μεγάλη αναμονή λόγο δημοσίου γιατί με βάση τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα και την amh μου (0,55) δεν με παίρνει να χάνω χρόνο. Ήδη το πρώτο ραντεβού είναι σε ένα μήνα Επίσης διάβαζα εδώ για χρέωση ιατρού στα 1000 ευρώ. Αν είναι τόσο να τα δώσω καλύτερα στον ιδιωτικό τομέα που δεν έχει καθόλου αναμονή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by kat1989,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.959 απαντήσεις
- 727.307 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 108.802 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.108.897 εμφανίσεις