Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.406 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΙΤΕ Μ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ?
Last reply by Simona, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 947 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, θα σας πω εν ολίγοις την ιστορία μου και θα ήθεαα αν κάποια από εσάς έχεινα μοιραστείτε την ιστορία σας μαζί μου με τους ανωτέρω γιατρούς. Ετών 41 με ΑΜΗ σχεδόν μηδενική 0,01. Η επι σειρά ετών γυναικολόγος μ μου απέκλεισε εντελώς την πιθανότητα του να μείνω έγκυος φυσιολογικά καθώς επίσης και με την διαδικασία της εξωσωματικής θα είχα ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Μου έκανε λόγο για την δωρεά και ξεκίνησα να συζητώ με κοπέλες στο φορουμ δωρεα ωαρίων όπου κ μ σύστησαν τους 2 γιατρούς ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ και ΚΟΥΡΤΗ. Ο πρώτος που επισκέφτηκα ήταν ο Τσιριγώτης, πολυ αναλυτικός μ έδωσε ενα μεγάλο πακέτο εξετάσεων να κάνω εγω και ο συντροφός μου. Ε…
Last reply by DIMIFEB, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 945 εμφανίσεις
Καλημέρα!!! Είμαι καινούρια στο forum!! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια είχε αντίστοιχη εμπειρία!!! Προσπαθούμε με τον σύζυγό για ακόμα ένα παιδάκι το τελευταίο δίμηνο!!! Αυτόν τον μήνα ήταν να αδιαθετησω στις 30 του μήνα!! Είχαμε ελεύθερες επαφές και τις γόνιμες μέρες σύμφωνα με την εφαρμογή του κινητού!!! Κάνω ένα ψηφιακό τεστ 3 μέρες πριν λέει αρνητικό!!! Αδιάθετω τελικά μια μέρα νωρίτερα όμως το αίμα ήταν φανερά πιο λίγο από ότι έχω ειδικά δεύτερη και τρίτη ημέρα έχω πολύ ροή σήμερα είναι η πέμπτη μέρα και από εχθές δεν έχω σχεδόν καθόλου μόνο στο σκούπισμα!!! Γενικά έχω κύκλο 6-7 ημερών και τις πρώτες μέρες πολύ ροή σε αυτόν τον κύκλο ούτε η διάρκεια ούτ…
Last reply by Konvat22, -
- 14 followers
- 10,6k απαντήσεις
- 393,7k εμφανίσεις
Όπως γράφω και στον τίτλο ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ το 2018!!!!!!!Εύχομαι για όλες μας μόνο θετικά τεστ θετικές χωριακες!!!! Λίγα λόγια για μένα.. Είμαι στον 2ο μήνα κλομιφαινης και ελπίζω να το πετύχω το μπεμπουλι μου!!!! Εσείς κορίτσια;;; Ας μαζευτούμε όλες με ότι εμπειρίες έχει η κάθε μία αφου ο στόχος μας είναι κοινός!!!!!
Last reply by Nataliakis, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,1k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια! Απο την έρευνα στο Ίντερνετ δεν έβγαλα άκρη οποτε θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που είχανε αναρρωτική άδεια σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ποιο ήταν το ποσο που πληρωνόταν από το ΙΚΑ; Για παράδειγμα, τώρα είχα όλο το μήνα Ιούλιο αναρρωτική γραμμένη από τον γυναικολόγο μου! Οποία πληροφορία μου δώσετε θα μου είναι χρήσιμη! ευχαριστω πολύ!!!
Last reply by Christin88, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 973 εμφανίσεις
Καλησπέρα στην παρέα σαν καινούργια και εγώ εδώ έχω πολλές μα πάρα πολλές απορίες! Προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 3 χρόνια με φυσιολογικους τρόπους να γίνουνε γονείς...οι εξετάσεις και των 2 είναι άριστες το μόνο ας το πούμε πρόβλημα είναι ότι είμαι διαβητική τύπου 1 (που δεν το λες κιόλας) σκεφτόμαστε τον τελευταίο καιρό να προχωρήσουμε σε σπερματενχυση και να παμε να μιλήσουμε και να μας καθοδηγήσει ο Ζηκοπουλος στο Πανεπιστημιακο .Να προσθέσω ότι όλοι μου λένε ότι είναι όλα θέμα άγχους και ότι αν δεν χαλαρώσω δεν θα αποκτήσω παιδί.....Αυτά από εμένα με το καλησπέρα σας
Last reply by Pagor, -
- 6 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Μόλις πήρα τις εξετάσεις μου και βγηκαν οριακά θετικά αποτελέσματα σε αυτόν τον ιό (Κυτταρομεγαλοϊός). Κάνω προσπάθειες για να μείνω έγκυος και μετά από αυτά ολα που έχω διαβάσει όσο αφορά αυτόν τον ιό έχω τρελαθεί .. θα επαναλάβω την εξέταση σε 15-20 μέρες αλλά μέχρι τότε θα με εχει φάει η στεναχώρια .. Ειναι όντως τόσο σοβαρά τα προβλήματα ;; Το έχει περάσει κάποια ;;
Last reply by Zenia82, -
- 5 απαντήσεις
- 964 εμφανίσεις
Καλησπερα σε όλες και όλους .. Αυτόν τον καιρό ξεκίνησαμε προσπάθειες με τον άντρα μου για να αποκτήσουμε παιδί αλλά προέκυψε ουρολοίμωξη και φοβάμαι να παρω αντιβίωση είτε γιατί μπορεί να έχει γίνει η σύλληψη είτε γιατί το κάνει πιο δύσκολο ..
Last reply by Maraki00, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 885 εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες! Θέλω για άλλη μία φορά τη βοηθεια σας.Εχθες πήγα στον γιατρό στις 6 εβδομάδες και 4 μέρες σύμφωνα με την τελευταία περίοδο και ίσα ίσα που ακουγόταν η καρδούλα αλλά με το ζόρι,πολύ χαμηλά..Ο γιατρός μου είπε όλα είναι καλά αλλά εγώ συγνώμη για την έκφραση έχω χεστει πάνω μου.. Φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά..Την Πέμπτη θα ξαναπάω για να την ακούσω κι εγώ μου είπε.. Υπάρχει άλλη κοπέλα που δεν άκουσε καρδούλα κανονικά και μετά από λίγες μέρες ήταν όλα καλά?
Last reply by Μαίρη Μπ., -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 974 εμφανίσεις
Κορίτσια γειά σας! Είπα να κάνω αυτό το θέμα μπας κ βρω συμπαράσταση! Είμαι 11 κ 4 σήμερα,είχα μια προηγούμενη παλινδρομη κυηση και το άγχος μου σε αυτή την εγκυμοσυνη,ενώ όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά δε λέει να με αφήσει...επειδή δεν έχω κ τρελά συμπτώματα μόνο πρησμένο στήθος και υπνηλία νοιώθω συνεχώς ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά.. μόνο εγώ είμαι έτσι ή υπάρχουν κ άλλες τρελές σαν εμένα? :')
Last reply by Efigiann, -
- 3 followers
- 1 απάντηση
- 808 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας είμαι 32 ετών κ πριν περιπου ενα χρονο διαγνωστηκα με προωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια μετά από πολυ κόπο κ πολλα χρονια τρεξίματος σε γιατρους γυναικολόγους ενδοκρινολογους κλπ. Τρομερό το σοκ δυσκολο να το διαχειριστείς ποσο μάλλον όταν θες απεγνωσμένα ένα παιδάκι Εχω μπει σε ορμονική αποκατάσταση με ultrogestan και dermestril βέβαια ξέρω πως η θεραπεία δεν ανατρέπει το απόθεμα των ωοθηκών μου παρα μόνο βοηθάει στα υπόλοιπα θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν στο μέλλον. Ο γιατρός μου λέει πως είναι θετικός σε αυτόματη σύλληψη βέβαια μου δίνει 10% πιθανοτητες για να γίνει αυτό Πείτε μου υπάρχει κάποια κοπελα με το ίδιο ιστορικό που να κατάφερε τελ…
Last reply by Nephele78, -
Πρώτες προσπάθειες 1 2
από Cony- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, καινούργιο μέλος! Δεν βρίσκω κάποιο πρόσφατο θέμα με παρεμφερή τίτλο. Ίσως μαζευτούμε εδώ κάποιες κοπέλες που ξεκινήσαμε πρόσφατα προσπάθειες για μωράκι. Λοιπόν, 32 ετών εγώ. Είναι τέσσερις μήνες που πάμε στο κουτουρού και ο τελευταίος που πρώτη φορά έγιναν πιο στοχευμένες προσπάθειες. (Δεν) περιμένω 25 του μήνα..μπήκα εδώ μετά από πολύ καιρό που σας διαβάζω, πρώτον μήπως φέρουμε γούρι η μία στην άλλη κ δεύτερον γιατί νιώθω ότι το περνάω μόνη μου όλο αυτό μιας κ δεν θέλω να τα φορτώνω στον σύζυγό μου κ τον επιβαρύνω. Πρωτόγνωρα συναισθήματα, άγχος, φόβος..έχω μπει ήδη στο λούκι των συμπτωμάτων μέχρι τώρα απογοήτευση. Εύχομαι όλες μας που το θέλου…
Last reply by argirorev, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας σε κάτι που το βλέπω για πρώτη φορά στη ζωή μου προσωπικά και θα ήθελα να με βοηθήσετε με το αν το έχετε ξανα ακούσει γιατί έχω δυσκολευτεί πολύ και είμαι αφάνταστα στεναχωρημένη. Έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορά στις 06/07 με κατεψυγμένα έμβρυα. Βάλαμε δυο βλαστοκύστες. Την Παρασκευη 11/7 η χοριακή μου ήταν 175 και σήμερα 18/7 η χοριακη μου ήταν 978. Το πρόβλημα είναι ότι απο τότε που ξεκίνησα τις μετρήσεις οιστραδιολη προγεστερόνη, φανταστείτε πριν την εμβρυομεταφορά, η γιατρός μου με παρότρυνε να τις κανω στο Μητέρα. Παρόλη την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνα (cyclacur + utrogestan) οι τιμές ήταν περίεργες σύμ…
Last reply by Depi1234, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια ίσως είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά έχω κατά αγχωθεί! Ειμαι 12 εβδομάδων.. ήμουν με το μηχανάκι με τον σύζυγο και πέσαμε σε μια μεγάλη λακκούβα και τρανταχτηκα αρκετά! Αίμα ή πόνο δεν έχω. Μπορεί όμως να έπαθε κάτι το έμβρυο;; μπορεί από κάτι τέτοιο να σταματήσει η καρδούλα του..; τρανταζονται μέσα στον σάκο κι αυτά;; Έχω στεναχωρηθει πολύ...
Last reply by Efigiann, -
- 1 follower
- 11 απαντήσεις
- 3,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Την πρώτη φορά που κάναμε ελεύθερα με το σύντροφό μου έμεινα έγκυος αλλά δυστυχώς ήταν εξωμητριο με αποτέλεσμα να χάσω και την αριστερή σάλπιγγα μου. Ο γιατρός είδε τη δεξιά και ήταν άριστη και μου ειπε να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός. Εγώ από την άλλη είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά και θεωρώ όχι τόσο ότι θα δυσκολευτώ να ξαναμεινω έγκυος σύντομα, αλλά ότι και αυτή τη φορά θα είναι εξωμητριο. Είμαι 30 χρόνων... Έχουν περάσει 4 μέρες από το χειρουργείο. Ο γιατρός είπε να περιμένω μια περίοδο κσι να ξαναπροσπαθησουμε... Αυτό που θέλω είναι να ακούσω ιστορίες επιτυχίας από όσες έχουν ζήσει κάτι τέτοιο γιατί νομίζω ότι θα τρελαθώ από τη στεναχ…
Last reply by Vasilikiiiiii, -
Αναρρωτική
από Mar.Theo- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 932 εμφανίσεις
Κορίτσια ξέρει κάποια να με βοηθήσει για την διαδικασία της αναρρωτικής ;; αύριο το πρωί έχω ραντεβού με τον γιατρό μου κ θα μου την γράψει. . .
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλησπερα κορίτσια , σας παρακολουθώ εδώ και καιρό . Και είπα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου . Εδω και κάτι μήνες έχω περίοδο με κύκλο 29-31μέρες . Και έχω πόνους περιοδου μια εβδομάδα πριν την περίοδο που κρατάνε μια μέρα . Να πω ότι έχω ήδη 2 παιδάκια . Πιάστηκα έγκυος και τις 2 φορές με μια μόνο επαφή σε τύχαια μέρα του κύκλου και επειδή έχωαρκετά χαμηλό βάρος σώματος είχα συμπτώματα πολύ νωρίς και θετικό τεστ μια εβδομάδα πριν την περίοδο . Τελευταια περίοδο είχα στις 17/6 και ελεύθερη επαφή με εξπερματωση εντός στην 10η μέρα του κύκλου . Την επόμενη είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο για τυπικό ελεγχο . Είδαμε 2 ωοθηλακια έτοιμα να πέσουν σε περίπου 4…
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 814 εμφανίσεις
Καλημέρα !! Πρώτη φορά γράφω αν και έχω διαβάσει αρκετά από τα θέματα. Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται.. Ανήκω στην κατηγορία φτωχών ανταποκριτων και ο άντρας μου με σπέρμα σε πολύ καλά επίπεδα. Έχουμε ήδη 3 αποτυχημένες ωοληψίες, μια αποτυχημένη εμφύτευση 2 ωαρίων και μια όμορφη βλαστοκυστη 4ΑΒ που αποκτήσαμε πρόσφατα μετά από πολύ κόπο. Στον τελευταίο υπέρηχο 2η μέρα του κύκλου ο γιατρός εντόπισε 2 κύστες, αποτέλεσμα της ωοληψιας που προηγήθηκε, και μου είπε ότι αυτός ο κύκλος δεν είναι για προσπάθεια. Είπαμε λοιπόν με τον άντρα μου να χαλαρώσουμε και να κάνουμε την προσπάθεια μας μόνοι μας.. Ξημερωματα 8ης μέρας είχαμε επαφή.. Και επειδή είχα πει ότι θα …
Last reply by [email protected], -
- 1 follower
- 18 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Ένα πολύ λεπτό θέμα...η απόφαση για το πόσα παιδιά θα κάνει κάνει κανείς.. Θα σας πω τον προβληματισμό μου!έχω δύο υπέροχα αγοράκια τεσσεράμισι και 1 έτους.. είμαι με τον σύζυγο 12 χρόνια μαζί απο τα 17 μου κ αυτός τότε 19 χρονών.. είμαστε καλα μεταξύ μας.δουλευει πολλές ώρες είναι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε τα παιδιά τα μεγαλώνω σχεδόν μόνη μου..δεν οδηγάω πια αμάξι (εδώ και 9 χρόνια) οπότε ότι κανω με τα παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο (ψώνια , δραστηριότητες, παιδίατρος ) τα οικονομικά μας είναι ζορικα εγώ σταμάτησα από τη δουλειά γιατί δεν μπορώ να εργάζομαι πια 10 ώρες όπως έκανα γιατί δεν έχω βοήθεια για τα παιδιά.ουτε μάνα ούτε πεθερά.κ τώρα μου έχει καρφωθε…
Last reply by Fofi!, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 791 εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα ειμαι από τις μανούλες Οκτωβρίου....θα ήθελα να σας ρωτήσω έχει τύχει σε κάποια κοπέλα στον 6ο μήνα της εγγυμοσινης της να βγάζει γάλα το στήθος δεν είναι ότι βγάζει μια δυο σταγόνες λερώνω το σεντόνι πχ ο κοιμαμαι βρίσκω στάμπες παντού ....κατά την διάρκεια της ημέρας δεν έχω τετιο θέμα δεν βγάζει το στήθος μ γάλα αλλά το βράδυ ο κοιμάμαι σικονομαι και έχω λερώσει μήπως φταίει επίδη έχω .μεγάλο στήθος και πιέζει το ένα το άλλο και γι'αυτό βγάζει περισοτερο ??? Έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό να βγάζουμε γάλα το λεγόμενο πυαρ απλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό π λερώνομαι πχ μια είναι κίτρινες οι σταγόνες π έχω αλλά όχι συχνά αλλά αυτό π λερώνομαι εί…
Last reply by Katerina96, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 973 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάνει κάποια από σας εξωσωματικη στο Ιακεντρο και πέτυχε?
Last reply by Tselek, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 794 εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια. Αν ξέρει κάποια να μου πει γιατί δεν βρίσκω κανέναν στον ΟΑΕΔ. Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι. Σήμερα μου έγινε καταγγελία της σύμβασης γιατί κλείνει η επιχείρηση που εργαζόμουν επί 3 χρόνια. Είχα επιστρέψει στην εργασία μου 1/11/21 μετά από το εξάμηνο του ΟΑΕΔ που είχα στο πρώτο παιδάκι μου. Έχω τα ένσημα που θέλουν για το επίδομα ανεργίας. Απλά δεν έχω καταλάβει. Θα το πάρω για 12 μήνες; Γιατί όσο ήμουν στον ΟΑΕΔ έμπαιναν τα ένσημα από τον ΟΑΕΔ και όχι από τον εργοδότη. Φαίνεται δηλαδή ότι το τελευταίο 14μηνο έχω ένσημα από τον εργοδότη εκτός του 6μηνου που είναι του ΟΑΕΔ . Όμως εγώ ήμουν 3 χρόνια σε αυτόν τον εργοδότη με ένα διάλειμμα την άδεια μη…
Last reply by Sisii, -
- 1 απάντηση
- 765 εμφανίσεις
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.. Πριν περιπου ένα χρόνο είχα εξωμητριο κυηση και αφαίρεση σάλπιγγας.. Ακόμα προσπαθώ να το ξεπεράσω.. Προσπαθώ ξανά για παιδακι.. Ποιες ημέρες βρέ κορίτσια είναι οι κατάλληλες? Πρέπει να είναι ημέρα ωορρηξίας απαραίτητα? Για πειτε μου τις εμπειρίες σας.. ΥΓ. Εχω ρωτήσει και γυναικολόγους αλλά θα ήθελα να ακουσω και τις εμπειρίες σας
Last reply by Pagor, -
- 1 follower
- 45 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ γιατί θα τρελαθώ με τα τεστ.. Βλέπετε κάτι αχνό ή μόνο εγώ το βλέπω επειδή το θέλω τόσο πολύ? Δείτε φωτό προφίλ.
Last reply by Μαίρη Μπ., -
- 6 απαντήσεις
- 5,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω προβληματιστεί τόσο καιρό για αυτόν τον γιατρό. Ακούγονται πάρα πολλές γνώμες και σχεδόν όλες οι κοπέλες συμφωνούν ότι είναι εξαιρετικός! Το ερώτημά μου Λοιπόν είναι το εξής: υπάρχει καμία που να μην έχει πετύχει μαζί του και να έχει μείνει δυσαρεστημένη και για ποιο λόγο; επίσης αν θέλετε οι κοπέλες που έχετε πετύχει μαζί του μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας. Σας ευχαριστώ!
Last reply by Ydroxoos76, -
ΠΑΝΤΟΣ ή ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ 1 2
από oly75- 1 follower
- 18 απαντήσεις
- 28,6k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλησπέρα.Έχω να γράψω καιρό αλλά προσπαθώ να διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ τα νέα σας.Με πολλές κοπέλες έχουμε μιλήσει στο παρελθόν.Ανοίγω το θέμα αυτό γιατί θέλω να ακούσω γνώμες για τους δύο συγκεκριμένους γιατρούς,είτε με απλή εξωσωματική,είτε με δανεικά.Μετά την τελευταία αρνητική χοριακή τον Ιούνιο,η 6η,τα έχω παρατήσει προς το παρόν.Βασικά οι γιατροί μου είπαν δεν έχει νόημα πλέον να ξαναπροσπαθήσω με τα δικά μου ωάρια,λόγω ηλικίας.44.Το ίδιο μου είπε και ο γυναικολόγος μου.Μετά την αποτυχημένη ετ γυναικολογικά τα έχω πάιξει.Όλο κυστικά ωοθυλάκια εμφανίζονται τα οποία καθυστερούν τη περίοδο,ακόμα προσπαθώ να επανέλθω.Στο μυαλό μου τριγυριζει συνεχώς το θ…
Last reply by Olivoli, -
- 1 απάντηση
- 885 εμφανίσεις
Όσες γεννησατε πρόσφατα στο Μητέρα θα ήθελα τις εμπειρίες σας κορίτσια!! Πόσο σας κόστισε (+τα έξτρα, όπως τεστ κοβιντ και εξετάσεις μωρού), αν αφήνουν τον σύζυγο, επισκεπτηριο, αν βοηθούν οι μαιες στο θηλασμό κ ο, τι θες, γενικά η εμπειρία από το συγκεκριμένο μαιευτηριο κτλ..
Last reply by Νεκταρινακι, -
- 4 followers
- 59 απαντήσεις
- 6,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, θα ήθελα αν κάποια έχει κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει. Εξωσωματική και μέχρι στιγμής όλα καλά. Για την αυχενική ο εξωσωματικος μου προτείνει μια εμβρυολογο, ο γυναικολόγος όμως έναν άλλον που είχα και στο πρώτο μου παιδί, κορυφή με περγαμηνές. Πάω την κάνω, τα βρίσκει όλα ιδανικά (είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέω), ορατό ρινικό οστό, αυχενική 2,08 και τριγλωχινα φυσιοογικοτατο. Φυσικά και ανατομικά τέλειο. Λόγω ηλικίας αν δεν θέλω τροφοβλάστη ή αμνιο να πάω σε dna test. Είπα όμως να πάω και στην εμβρυολογο που με σύστησε ο εξωσωματικος. Λες και έβλεπα άλλη αυχενική. Απουσία ρινικού οστού, τριγλωχινα ανώμαλη, αυχενική 3.5. Την επόμενη μέρα λέμε τώρα. Όχι μία ε…
Last reply by Queen, -
Prospatheies sta 40+ 1 2 3
από Skorpinak- 6 followers
- 30 απαντήσεις
- 3,9k εμφανίσεις
prwth fora sto group k sygnwmh gia ta greeklish, den exw vrei to sygkekrimeno setting sto tablet. yparxoun kopeles 40+ pou prospathoun gia paidaki?
Last reply by Rosemary_, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ , πρώτη φορά αποφάσισα να σας γράψω,θα ήθελα την βοήθειά σας και της πολύτιμες πληροφορίες σας, είμαι 37 , σε φάση πρόωρης ωοθκικηκής ανεπάρκειας και την δευτέρα πρώτα η παναγία και οθεός μετά απο 3 χρ'ονια πάω να αρχίσω θεραπεία διέγερσησ στο νοσοκομείο παπαγεωργειου για να μπω να καταψύξω ωάρια. Δεν έχω σύντροφο και λόγο του προβλήματος που έχω ,αποφάσισα σε πρώτη φάση να προχωρήσω στην κατάψυξη και μετά να πραγματοποιήσω την διαδικασία με σπέρμα δότη.Δεν ξέρω που να απευθυνθώ,για πληροφορίες ,πόσο κοστίζει αν πάρω σπέρμα από δότη ,και γενικά την όλοι διαδικασία. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έχει πάρει από δότη σπέρματος ποι…
Last reply by Strawberry*,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 10.847 απαντήσεις
- 1.440.746 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 2.293 εμφανίσεις
-
- 65 απαντήσεις
- 25.723 εμφανίσεις