Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.697 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,1k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα! Προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό για μωράκι. Χρησιμοποιώ τα home test ωορρηξίας αλλά έχω λίγο μπερδευτεί τον τελευταίο καιρό. Όταν βλέπω θετικό τεστ εμένα σταματάνε εντελώς τα υγρά ωορρηξίας. Που από ότι καταλαβαίνω η ωορρηξία πέρασε και δεν έρχεται όπως λένε οι οδηγίες των τεστ. Οι οδηγίες λένε ότι από τη στιγμή που έχεις θετικό τεστ ξεκινά τις επαφές για τρεις μέρες. Έχει συμβεί και σε κάποια άλλη κάτι αντίστοιχο;
Last reply by vikib, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,8k εμφανίσεις
Μου έχουν περισσέψει 3 κουτιά gonal-f 300iu, 2 orgalutran και 1 meriofert 150. Όλα είναι στο ψυγείο. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.
Last reply by Δήμητρα Λαγγουρα, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Θυμίζω σε όσες δεν γνωρίζουν την περίπτωση μου ότι έκανα διεγεσρη το Μάρτιο και ωοληψια 1 Απριλίου από την οποία μάζεψα 5 βλαστοκυστες(4ΑΑ, 3ΑΑ 4ΒΒ 4ΑΒ και 5ΑΒ). Δεν μου έκαναν αμέσως εμβρυομεταφορά γιατί με πείραξαν τα φάρμακα.Θα έκανα τώρα το Μάιο αλλά αποφάσισα να το τρενάρω για Ιούνιο καθώς τελειώνω από δουλειά 31 Μαΐου (είμαι εκπαιδευτικός στον ιδωτικο τομέα και ιδιοκτήτρια επιχείρησης) οπότε έλεγα να ξεκινήσω αρχές Ιουνίου προετοιμασία για να είμαι χαλαρή από δουλειά.τωρα μας παρουσιάστηκε μια ευκαιρία για ένα δεκαήμερο ταξίδι ζωής θα πω με τη μηχανή μας να γυρίσουμε την Ευρώπη .και λέω μήπως πάω για εμβρυομεταφορά τον Ιούλιο μετά το ταξίδι.Δεν…
Last reply by Zaxaroulamak, -
- 3 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα . Ξεκινάω 2 προσπάθεια μήπως υπάρχει διαθέσιμη προγεστερόνη prolutex / cyclogest ; Ευχαριστώ πολύ 🌹
Last reply by Sunshine., -
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα . Ξεκινάω 2 προσπάθεια μήπως υπάρχει διαθέσιμη προγεστερόνη prolutex / cyclogest ; Ευχαριστώ πολύ 🌹
Last reply by marion83, -
- 1 απάντηση
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μια βιοχημικη πέρυσι είμαι έγκυος ξανά πανω που ετοιμάζομασταν για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα.Σήμερα είχα τον πρώτο υπέρηχο. ειμαι στην 4η εβδομάδα και 5η ημέρα και χθες η χοριακή μου ήταν 2.600.ειναι φυσιολογικο που είδαμε μόνο σάκο κενό και τίποτα άλλο?? Η γιατρός δεν μίλησε για πρόβλημα αλλά διάβασα ότι μετά τις 2.000 χοριακης φαίνεται και ο λεκιθικος ασκός η κάτι απ το έμβρυο
Last reply by mom3boys, -
- 3 followers
- 165 απαντήσεις
- 27,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Γνωρίζει καμία με τα τεστακια home test ταινίες τι παίζει; Έκανα ένα χθες και είδα μια πολύ άχνη γραμμή,ίσα που φαινόταν, κάνω και σήμερα ένα πάλι τα ίδια πολύ άχνη γραμμή. Σε δύο μέρες περιμένω περίοδο. Είναι λογικό να είναι έτσι η παμε για βιοχημική; Μου έπεσε και η θερμοκρασία που είχε ανέβει μετά την ωορρηξία...εικόνα δεν με αφήνει να σας βάλω.... Έχει καμία κοπέλα εμπειρία με αυτά τα τεστακια;δείχνουν ποτέ έντονη γραμμή;
Last reply by katekatekate, -
- 3 followers
- 13 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. ΤΕΡ 30/08. Κύκλος 24 -30 ημερών. Σας παραθέτω τις χοριακες μου. 25/9 76 30/9 300 3/10 710 7/10 1700. (2 σακοι με λεκ ασκό κ εμβρ στοιχεία) 11/10 4500 21/10 29.950 24/10 35.550. (σε άλλο εργαστήριο) Σήμερα είμαι 7+5. Η γιατρός προχθές δεν ειδε καρδιακη λειτουργία αν κ τα βγάζει μια εβδομάδα μικροτερα. Μου ειπε πως τα διδυμα συνηθως αργουν να "πάρουν μπρος".Ποια η γνώμη σας ?να ελπίζω σε καλή έκβαση της κύησης?η χοριακη με τόσο ψηλά νούμερα πρέπει να διπλασιαζεται ανά 48-72 ώρες ή χρειάζεται πιο πολύ?
Last reply by Lilly28, -
!!!!!!!!!!!!!
Last reply by little miracle, -
- 2 followers
- 7 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημερα σας, Έχω δει κι άλλες συζητήσεις για το θέμα, αλλά θέλω να ακούσω αισιόδοξη εξέλιξη σε ότι αφορά μια εγκυμοσύνη με βραχύ τράχηλο. Πριν 11 χρόνια ήμουν έγκυος όπου μετά του β επιπέδου είδαμε ότι ο τράχηλος έχανε μήκος και με εβαλα. Για επείγουσα περιδεση. Πήγαν όλα καλά. Το 2022 έκανα προληπτική περιδεση , όμως στην 27 εβδομάδα πιθανόν από μικρόβιο άρχισα να χάνω σταδιακά αμνιακό και έπαθα χοριοαμνιονιτιδα, δυστυχώς το μωρο έμεινα 12 ημέρες στην εντατική και δεν τα κατάφερε. Το 2024 ήρθε στα χέρια μας θετικό τεστ. Παρακολουθούσαμε τράχηλο ο οποίος μέχρι και σήμερα παραμένει κοντός 20 χιλιοστά αλλά σταθερός. Βρίσκομαι στην 27 εβδομάδα. Υπάρχει μια μικρή χοάνη…
Last reply by Rita1982, -
- 4 followers
- 19 απαντήσεις
- 13,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες, Απευθύνομαι εδώ για να ακούσω τίποτα παρηγορο καθώς το αγχος μου με έχει κυριεύσει. Στην αυχενική διαφάνεια το μήκος τραχήλου μου ήταν 3.1cm. Μου είπαν αποδεκτό και συνέχισα κανονικά. Συσπάσεις είχα από την αρχή της εγκυμοσύνης παρά το ότι επαιρνα μαγνήσιο και αυτές έγιναν πιο έντονες στην 16η εβδομάδα όπου ύστερα από ραντεβού με το γιατρό είδαμε ότι τι μήκος ήταν ίδιο. Μου συνέστησε να το πάω χαλαρά, έπαψα να περπατάω έστω και λίγο και ξεκίνησα πρωί βράδυ προγεστερόνη. Κάθε 2 εβδομάδες είπαμε θα μετράμε το μήκος. Την 20η το μήκος έπεσε στο 2.9cm , ο γιατρός δεν έδειξε αγχωμενος και συνέχισα κανονικά με 2 φορές μαγνήσιο, 2 φορές προγεστερόνη …
Last reply by HRW89, -
- 2 followers
- 11 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες. Είχα ξαναγράψει σε ένα θέμα και ρωτούσα για την ένεση οβιτρελ. Θα τα πω εν συντομία καθώς θέλω τη γνώμη σας. Μια του μηνός είχα κάνει σπερματέγχυση και στις 14 είχα αρνητική χοριακη. Στις 17 του μήνα είχα αίμα μια μέρα και τρεις μέρες μετά μόνο καφέ και τέλος. Ωστόσο, ακόμα και μέχρι σήμερα εξακολουθώ να έχω πρησμένο στήθος και πρήξιμο στην κοιλιά καθώς και ενοχλήσεις και τσιμπήματα χαμηλά. Ξέρω ότι αδιαθέτησα. Ωστόσο ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να είχα καθυστερημένη σύλληψη ; Να άργησε και η ωορρηξία μου και ενώ είχα αρνητικό τεστ μετά να υπάρχει εγκυμοσύνη ; Είχα επαφές κατά τη διάρκεια του μήνα και μετά τη σπερματέγχυση. Η αλήθεια το πρήξιμο εί…
Last reply by x_chrysa, -
- 0 απαντήσεις
- 910 εμφανίσεις
Καλησπέρα. Σήμερα 29 μέρα του κύκλου με αρνητικό ακόμα τεστ.. μάλλον αρχίζουν και χάνονται οι ελπίδες μας. Αύριο περιμένω περίοδο.. προς το παρόν καθαρή (Έχω κύκλο 29-32 ημερών συνήθως) . Εσείς σε ποια μέρα του κύκλου είδατε θετικό τεστ; Πιστεύετε υπάρχει κάποια ελπίδα ;
Last reply by katekatekate, -
Καλημέρα σε όλες. Έντεκα μέρες μετά την οβιτρελ θετικό τεστ. Να ελπίζω ; Υπάρχει περίπτωση να ναι επίδραση της ένεσης ακόμα ;
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας..είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ... Αλλά δεν ξέρω αν κάποια μπορεί να με βοηθήσει,αν έχει βιώσει κάποια κάτι παρόμοιο θέλω τα φώτα σας.. Αρχικά έχω ένα παιδάκι ύστερα από πολύ κόπο!! Μετά την εγκυμοσύνη άρχισαν να πειράζονται τα ορμονικά μου και να έχω ασταθή κύκλο... ενώ πριν είχα σταθερό! Εξαιτίας ορμονικών λοιπόν και λόγο έξαρσης ύφεσης του ΙΦΝΕ που έχω.. δεν ξέρω πλέον πότε έχω ωορρηξία..!!Το ερώτημα μου είναι το εξής, είχα επαφές με τον σύζυγό γενικότερα σε όλο τον κύκλο μου εκτός τις μέρες περιόδου.. και ολοκληρωμένες 2 φορές 7-8 μέρες μετά από την υποτιθέμενη μέρα ωορρηξίας Με κύκλο από 28-37 ημέρες, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;;
Last reply by Tasoulio, -
- 1 follower
- 46 απαντήσεις
- 21,3k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια !! Φτιάχνω αυτό το topic για όλες τις μανούλες που θα γεννήσουν Μάιο ! Να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι και όλες μας τις ανησυχίες αλλα και χαρές ! Εγώ είμαι η Εβίτα 15.3 σήμερα και προχθές έμαθα ότι περιμένω το δεύτερο αγοράκι μου 😍 ανυπομονώ να ακούσω κι από εσάς!
Last reply by Singer, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας εύχομαι ολόψυχα όλες να είστε πάντα καλά με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σας έχω 3 μέρες καθυστέρηση σταθερό κύκλο 28 ημερών έχω πονακια περιόδου από λίγες μέρες πριν την περίοδο μέχρι τώρα αλλά περίοδος πουθενα νομίζω ότι θα έρθει αλλά δεν είχα κι κάποια τράβηγματα συγνώμη για την περιγραφή έχω κι καμία κόλπο υγρά λευκα πηχτα ένα τσούξιμο στις θυλες δεν έχω κάνει χοριακη υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης σας ευχαριστώ πολύ ☺️ ❤️
Last reply by Myrtoulita, -
- 7 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο διαπιστώθηκε με σαλπιγγογραφια ότι έχω μια κλειστή σάλπιγγα. Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης όταν η ωορρηξία συμβαίνει από εκείνη την κακή ας πούμε πλευρά ; Εχω επισκεφθεί δύο γιατρούς ο ένας λέει ότι η πιθανότητα είναι ελάχιστη έως καθόλου ο άλλος μου είπε δεν παίζει ρόλο καθώς το ωάριο μπορεί να το πάρει η καλή σάλπιγγα. Είμαι στη δεύτερη σπερματέγχυση και έτυχε και τις δύο φορές να γίνεται η ωορρηξία μου από την πλευρά με την κλειστή σάλπιγγα. Θα ήθελα γνώμες ή προσωπικές εμπειριες παρακαλω
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 7,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, σε όσες κοπέλες έτυχε να ξεκινήσουν εγκυμοσύνη με δύο εμβρυάκια και απέμεινε ένα εμβρυάκι στο α΄ τρίμηνο πόσο καιρό κράτησε το αιματάκι από αυτό που χάθηκε?εγώ τελειώνω την 9η εβδομάδα, το ένα το έχασα στην 7η βδομάδα και έχω αιματάκι λίγο μεν άλλοτε κόκκινο άλλοτε σκούρο, σχεδόν 4 βδομάδες τώρα. Ανυπομονώ να περάσει αυτή η αγωνία για το δεύτερο.Εννοείται είμαι σπίτι με πολύ ελαφριά κίνηση. είχατε ανάλογες εμπειρίες?πότε σας σταμάτησε το αίμα κ πατήσατε στα πόδια σας με υγιες το αλλο μωρακι?
Last reply by vivina, -
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες. Προετοιμάζομαι για τη δεύτερη σπερματέγχυση. Ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν κοπέλες που να είδαν θετικό αποτέλεσμα με αυτή τη μέθοδο ; Εχω μια κλειστή σάλπιγγα που αυτο δυσκολεύει τα πράγματα και δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου.
- 4 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες. Είμαι νέα στο φόρουμ για αυτό θα πω σύντομα την ιστορία μου. Εχω ένα παιδάκι 2,5 ετών και προσπαθώ δύο χρόνια για το δεύτερο. Στο μεταξύ είχα δύο βιοχημικές και έκανα πολλές εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει μαζί με σαλπιγγογραφια και λαπαροσκόπηση. Εκεί βρέθηκε μια σάλπιγγα κλειστή και μια με δύσκολη δια βατότητα που μέσω της λαπαροσκόπησης τελικά πέρασε τη υγρό. Ωστόσο πέρασαν πέντε μήνες από την επέμβαση και ακόμα τίποτα. Επειδή πλέον με επηρεάζει η όλη κατάσταση ψυχολογικά αποφάσισα να κάνω σπερματέγχυση όπου ήταν μια αποτυχία. Τώρα περιμένω να κάνω τη δεύτερη κι τελευταία πριν προχωρήσω σε εξωσωματική. Ο κύκλος μου πλέον έχει διαταραχθεί και από εκε…
- 1 απάντηση
- 2,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες. Είμαι νέα στο φόρουμ για αυτό θα πω σύντομα την ιστορία μου. Εχω ένα παιδάκι 2,5 ετών και προσπαθώ δύο χρόνια για το δεύτερο. Στο μεταξύ είχα δύο βιοχημικές και έκανα πολλές εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει μαζί με σαλπιγγογραφια και λαπαροσκόπηση. Εκεί βρέθηκε μια σάλπιγγα κλειστή και μια με δύσκολη δια βατότητα που μέσω της λαπαροσκόπησης τελικά πέρασε τη υγρό. Ωστόσο πέρασαν πέντε μήνες από την επέμβαση και ακόμα τίποτα. Επειδή πλέον με επηρεάζει η όλη κατάσταση ψυχολογικά αποφάσισα να κάνω σπερματέγχυση όπου ήταν μια αποτυχία. Τώρα περιμένω να κάνω τη δεύτερη κι τελευταία πριν προχωρήσω σε εξωσωματική. Ο κύκλος μου πλέον έχει διαταραχθεί και από εκε…
Last reply by linaa, -
- 10 απαντήσεις
- 8,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από σας που είχατε κάνει προσπάθεια στο Παπαγεωργιου στη Θεσσαλονίκη. Ποιος γιατρός σας ανέλαβε, αν είχατε πετύχει??? Ξέρω έχει μεγάλη αναμονή, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα χρήματα για ιδιωτική κλινική
Last reply by marakis80, -
- 2 followers
- 14 απαντήσεις
- 2,9k εμφανίσεις
Καλημέρα !θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία …τελευταία περίοδος 2/2 κύκλος σταθερός 30-32 μέρες …με 6 μέρες καθυστέρηση κάνω τεστ αρνητικά ..την επόμενη δλδ την Τέταρτη πάω γυναικολόγο θεωρώντας ότι έχω κάποια κύστη μου λέει δεν φαίνεται κάτι κάνε λίγο υπομονή θα έρθει …από την Παρακευή πρήστηκε το στήθος μου και άρχισα να έχω έντονες κράμπες και πολλά πολλά υγρά …ώπα λέω γνώριμα συμπτώματα κάνω ένα τεστ χθες το βράδυ βγαίνει σε δευτερόλεπτα θετικό …και δεν έχω ιδέα πως έχει γίνει όλο αυτό !!!!!!τόσο καθυστερημένη σύλληψη έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ;;; Δλδ χθες που έκανα το τεστ ήμουν στις 12 μερες καθυστερηση …Φοβάμαι για εξωμήτριο…έχω και το ιστορι…
Last reply by Pepi88, -
- 0 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας , θα ηθελα την βοήθεια σας , εάν κάποια κοπέλα δεν χρειάζεται φάρμακα εξωσωματικής και θέλει να τα χαρίσει ας μου στείλει παρακαλώ 🙏🏽 χρειάζομαι MERIOFERT 900 ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπορεί να βοηθήσει ☺️
Last reply by Vasgio, -
- 4 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Ρε κορίτσια είχε καμία κλάματα στο ξεκάρφωτο ή έχω αρχίσει να τα χάνω:εβλεπα στην τηλεόραση μια μαραθωνοδρόμο να τερματίζει και το τι κλάμα έριξα δε λέγεται! Γενικά όλη τη μέρα στο ξεκάρφωτο βάζω τα κλάματα χωρίς να είμαι στεναχωρημένη.Συμβαινει και σε εσάς αυτό?
Last reply by karlajo, -
- 5 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα!8η μέρα με arvecap καθώς κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και αύριο ξεκινάω τη διέγερση με puregon. Εχω διαβασε ιδιαφορα σχετικά με ασπράδια ,ηλεκτρολύτες, ρόδι κλπ. για να μειωθούν οι παρενέργειες, καθώς και οι πιθανότητες για υπερδιέγερσης μα έχω καταμπερδευτει τελικά τι να κάνω. Η μαία απλά μου είπε όχι αλάτι όχι ζάχαρη και όχι κάτι άλλο συγκεκριμενο.Θα ήθελα σας παρακαλώ όσες κοπέλες είδα ότι τους βοήθησε κάτι συγκεκριμένο κατα την περίοδο της διέγερσης αν μπορούν να το μοιραστούν μαζι μου γιατί λίγο έχω αγχωθεί ☺️Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by dimi.tra, -
- 1 follower
- 59 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα.εκανα περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα.εγινε η μέτρηση του τραχήλου στη β επιπέδου κ βρέθηκε 4,7 mm με χοάνη .τ επόμενη μέρα έγινε η περίδεση .μικρόβιο δεν βρέθηκε κ η crp αρνητική.εχοουν περάσει δύο εβδομάδες.με πιάνουν μερικοί ήπιοι πόνοι . πιστεύετε θα τα καταφέρω?
Last reply by lil_ianaki90, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας και αν καποιος ξέρει. Είναι να κάνουμε προσπάθεια εξωσωματικής και στην εξέταση του συζύγου για κατακερματισμο DNA μας έβγαλε ένα αποτέλεσμα 25%. Ο γιατρος είπε ότι είναι μέτριο και θα κάνουμε μια ειδική τεχνική στο εργαστήριο όπου θα καθαριστεί το σπέρμα. προτεινε να παρει βιταμίνες με αντιοξειδωτικά αλλά είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό από την στιγμή που θα κάνουμε αυτή την τεχνική. Άρα εμείς τί κανουμε; αν πάρουμε τις βιταμίνες θα χάσουμε και άλλο χρόνο (ειναι κατι που δεν θέλουμε για αλλους λογους) αλλά μήπως είναι τελικά υποχρεωτικό να τις πάρουμε? Ο γιατρος ρίχνει την απόφαση σε μας.. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; …
Last reply by lili87, -
Γιατρός για IVF 1 2
από Ramonun- 1 follower
- 25 απαντήσεις
- 4,4k εμφανίσεις
Καλησπερα! Παίρνω το θάρρος να γράψω καθώς θεωρώ ότι αρκετές γυναίκες που πρέπει να υποβληθούν σε ivf είναι μπερδεμένες η δεν ξέρουν τι να κάνουν. Έτσι ήμουν κ εγώ σχεδόν δυο μήνες πριν. Στα 36 μου με ΑΜΗ 0,59 με ενημερώσε ο γυναικολόγος μου ότι ο χρόνος είναι ενάντιων μου. Καταληξαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε ωοληψια αρχικά και ivf. Πήγα σε δυο ivf γιατρούς, και κατέληξα στον κύριο Κούρτη. Από το πρώτο ραντεβού μου ζήτησε μόνο και μια εξέταση. Αυτή του θυρεοειδή. Καμμία άλλη εξέταση. Ουτε fsh ούτε στον σύζυγο κάτι. Μας είπε τη διαδικασία. Τον εμπιστεύτηκα και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Την Κυριακή κάναμε την ωοληψια, αν και είχε πει στην αρχή Σάββατο. Δε λογάριασε…
Last reply by ΔΗΜΗΤΡΙΑ,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 378 απαντήσεις
- 285.359 εμφανίσεις
-
- 16.124 απαντήσεις
- 1.959.821 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 141.072 εμφανίσεις