Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.604 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα , είμαι 37 ετών και με το σύζυγό μου προσπαθούμε 2 χρόνια για παιδι και δυστυχώς ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε κάνει κάποιες εξετάσεις οι οποίες βγήκαν καλές και τώρα λέμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική καθώς ο καιρός περνάει... Είμαστε σε αναζήτηση κέντρου. Έχετε κάποια εμπειρία από Μαντουδη ( Γεννημα) ή από Λαϊνά (Ευγονια) . Θα εκτιμούσα τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Marilou8721, -
Διαφημίσεις
-
Δότης Σπέρματος
από Laky- 1 απάντηση
- 3,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σας. Είμαι 39,5 ετών, άγαμη και νέο μέλος. Μόλις ξεκίνησα τον προγεννετικο έλεγχο και είμαι στη σκέψη για δότη σπέρματος. Είμαι αρκετά ανήσυχη Μ αυτό το θέμα και Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μέλος που έχει μπει σ αυτή τη διαδικασία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by chara14, -
- 0 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Γεια σας! Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας. Εκάνα διεγερση ωοθηκων τον Μάρτιο, όπου και πήραμε 20 ωάρια, 11 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν και 6 εγιναν βλαστοκύστες άριστης ποιότητας και αυτο τον μήνα θα γίνει η μεταφόρα 2 εκ των κατεψυγμένων βλαστοκύστεων. Η ηλικία μου είναι 37! Όταν αδιαθέτησα 3η μέρα περιόδου, χωρις να έχω ξεκινήσει φάρμακα για την εμβυομεταφορά, ο ενδοκρινολόγος μου έγραψε αιματολογικές εξετάσεις για τον θυροειδή καθώς και κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των ορμονολογικών εξετάσεων είχαν ως εξής: FSH 21,6, E2 22,8 LH 11,6, PRL 33,6!! Τα αποτελέσματα αυτά με σόκαραν διότι η μεγαλύτερη FSH που είχα ποτέ ήταν 8,39 και η ΑΜΗ 3,73 και γενικά η αν…
Last reply by Εvita87, -
Εξωσωματική
από Nina K.- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 3,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους.Προσπαθω να γίνω κι εγώ μαμά και πριν ένα μήνα ήταν και η πρώτη μου προσπάθεια για εξωσωματική η οποία δυστυχώς δεν πήγε όπως το φανταζόμουν.Εβγαλα μόνο ενάμιση αβγουλακια τα οποία κανένα δε μεγάλωσε.Ο γιατρός μου είπε αν θέλω να ξαναπροσπαθήσω,αν και τόνισε για δωρεά ωαρίων κάτι που δε θέλω να σκεφτώ ακόμη.Γνωριζω ότι η ΑΜΗ μου έχει πέσει στο 0.11 αλλά έχω διαβάσει εδώ ότι αρκετές με λιγότερη καταφέρατε να κάνετε παιδάκι.Θα ήθελα τις γνώσεις και τις συμβουλές σας.Αν έχετε κάποιον γιατρό να προτείνετε ή πως σας χειρίστηκαν σε ανάλογη περίπτωση,θεωρώ ότι προφανώς λόγω ηλικίας (44) είμαι φτωχή αποκριτρια αλλά δεν υπάρχει κάτι ως λύση σε αυτό?. Ευχαριστώ γ…
Last reply by LeneL, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια υπαρχει καποια κοπελια που να πασχει απο αντιδωσφολιπιδικο συνδρομο κ να προσπαθει για παιδακι η να εχει κανει παιδακι????
Last reply by despoina554, -
Θετικό?
από Μαρία Μπα.- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Κορίτσια έχω βάλει φωτό προφίλ δύο τεστ. Το πάνω σημερινό το κάτω χθεσινό. Βλέπετε κάτι σε κάποιο από τα δύο? Πρώτη μέρα καθυστέρηση..
Last reply by Μαρία Μπα., -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 3k εμφανίσεις
Γεια σας συναγωνιστριες! Εχει καμια σας εμπειρια εξωσωματικης με τον κ. Χηνιάδη; Μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μνμ.
Last reply by Kiddo, -
- 4 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
Γεια σας θα ήθελα κάποια κοπέλα αν γνωρίζει να με βοηθήσει .μετά από 1+χρόνο προσπαθείας για παιδάκι με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις εξετάσεις .εγω έκανα πρώτα ορμονικές και απλές γυναικολόγικες π ήταν καλές .δυστυχώς αυτός είχε άσχημο σπέρμοδιάγραμμα κ ξεκίνησαμε να ψάχνουμε για το τι φταίει.βεβαια αφού βρήκαμε σε αυτόν το πρόβλημα εγώ δεν έκανα περαιτέρω εξετάσεις κ συνέχεια έχω στο μυαλό μ ότι θα ήταν καλό να κάνω μια σαλπιγγογραφια γιατί το δικό τ πρόβλημα δεν αναιρεί ότι μπορεί να έχω κι εγώ κάτι .σκεφτόμουν να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τη διαδικασία.δηλαδη κλείνω απλά ραντεβού στο γυναικολογικό ? Πρέπει να πω ότι θέλω σαλπιγγογραφια??χ…
Last reply by Giannoula92, -
- 1 follower
- 13 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα... είμαι 5+3 εβδομάδες και σήμερα όλη μέρα έχω πυρετό... δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον γιατρό μου και κατέληξα στο κέντρο υγείας όπου μου είπαν ότι μάλλον πρόκειται για ίωση που κόλλησα από τον γιο μου και να μιλήσω με τον γυναικολόγο μου για το τι φάρμακα να πάρω ....(Ουρολοίμωξη δεν είναι μου έκαναν τεστ )μέχρι να μιλήσω με τον γιατρό ξέρετε αν μπορώ να πάρω αλγκοφρεν γιατί με το ντεπον δεν πέφτει σχεδόν καθόλου .. έχω σταθερά 38 με 38,6 .... αγχωνομαι μην αποβάλλω λόγο υψηλού πυρετου....
Last reply by Elle12, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 2,1k εμφανίσεις
Να ρωτησω κι εγω κατι: Σε ποια μερα του κυκλου εχετε κανει την υστεροσκοπηση, κ βιοψια ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα; Εχω ακουσει οτι γινεται μεταξυ 6-12 μερα. Εμας ο εξωσωματικος θελει να τη κανει την 16-17 μερα και προβληματιστηκαμε. Θα ειναι αξιοπιστο το δειγμα; Γραψτε μου παρακαλω.
Last reply by Mommy10875, -
- 0 απαντήσεις
- 5,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είχα ξανα-γράψει στο παρελθόν, ρώτησα, έμαθα, απάντησα και εγώ σε κάποια ερωτήματα. Έχω κάνει ως τώρα 2 φορές κατάψυξη ωαρίων, την πρώτη φορά σύλλεξα μόλις 4 και την δεύτερα 11 (δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά ΦΥΣΙΚΑ και χάρηκα πάρα πολύ). Θα το κάνω μια ακόμη τελευταία φορά, σε 2-3 μήνες περίπου. Όσες έχετε κάνει, ξέρετε και πόσο στοιχίζουν τα φάρμακα, όλες οι ενέσεις δηλάδη .... Η γυναικολογός μου είπε ότι θα έχει τον νου της μήπως βρει κάτι από κάποια άλλα γυναίκα, ίσως .... Όταν την ρώτησα αν θέλουμε κάτι συγκεκριμένο μου είπε όχι. Δηλαδή έχει 2-3 επιλογές για εμένα. Μήπως έχετε κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσετε? Και αν ναι, τι είναι αυτό? Ή μήπω…
Last reply by irene_alex, -
Εξέταση FISH
από Sarah_k- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 7,8k εμφανίσεις
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια/ος γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέταση FISH, ποτέ ενδείκνυται κ τι ακριβώς δείχνει.
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 3,5k εμφανίσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω όσες λαμβάνεται ενέσεις Prolutex και inohep ,τις κανετε με κάποια διαφορά ώρας και αν ναι ποση ώρα ;;Σας ευχαριστω πολύ!! Ευχομαι σε όλους τα καλύτερα!!!
Last reply by maro3, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Να σας θυμίσω την ιστορία μας, είμαι 41 ετών. Έχουμε μια βιοχημικη από φυσική σύλληψη στα 36 μου. Πριν 2 χρονια ξεκιναμε εξωσωματική. Πρώτη ωοληψια 5 βλαστοκυστες, κάναμε 3 εμβρυομεταφορες. Η πρώτη με μια βλαστοκυστη βιοχημικη, στις άλλες δύο δεν έγινε εμφύτευση. Δεύτερη ωοληψια προέκυψαν 3 βλαστοκυστες, κάναμε προεμφυτευτικο και οι 3 παθολογικές με χρωμοσωμικες. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, όλα φυσιολογικα με βάση την ηλικία μας. Ψάχνω γενετιστη μήπως μας καθοδηγήσει. Γνωρίζετε καποιον? Δε ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Η πρόταση του γιατρού μας να συνεχίσουμε ωοληψιες και προεμφυτευτικο μήπως πετύχουμε ένα υγιες, κάτι …
Last reply by Blue Velvet, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Γειας σας κορίτσια! Με το καλό οσες είστε έγκυες και καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν να μείνουν! 😊 Ήθελα μια ερώτησή να κανω μήπως υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξέρουν να μου απαντήσουν. Αν γνωρίζει καμία τον Χρήστο τον Παπά απο το Fivi και αν έκανε εξωσωματική πρόσφατα και είχε επιτυχία με αυτόν τον γιατρό...σας ευχαριστώ!
Last reply by Ivfmom90, -
- 12 απαντήσεις
- 4,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα στην όμορφη και πολύ ανεβασμένη ομάδα. Έχουμε ξαναμιλησει σίγουρα αλλά κορίτσια θέλω γνώμες και φυσικά εμπειρίες. Είμαι 45 ετών με 2 παιδιά από πρώην. Έχοντας κάνει πρόσφατα έλεγχο είχα αυτές τις τιμές: ΑΜΗ 1.75 , FSH 6.67 LH 4.7 προλακτίνη 18 και οιστραδιόλη 54 Και το ερώτημα είναι μπορώ να έχω άραγε φυσική σύλληψη? Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποιον γιατρό που δεν προτείνει εξωσωματική. Αλλά και πάλι γίνεται χωρίς εξωσωματική. Και αν ναι πως ?? Υπάρχει κάποια άλλη βοήθεια στην προσπάθεια φυσικής σύλληψης?
Last reply by Lilly28, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Το καλοκαίρι του ‘23 έμαθα πως είμαι έγκυος.Δεν το προσπαθούσαμε με τον άντρα μου το είχαμε αφήσει και όποτε θα ερχόταν. Αφού έκανα την χοριακη μου οι μονάδες ήταν χαμηλές για τις 5 εβδομάδες που ήμουν,ο γυναικολόγος μου ειπε ότι μάλλον είναι εξομητριο αλλά θα σε αφησω μέχρι την Δευτέρα να το δούμε (ειχα πάει πεμπτη),με άφησε 4 μέρες με utrogestan γιατί είχα δει λίγο ροζ ,και την Δευτέρα με πόνους φρικτούς πήγα να με δει και το επιβεβαίωσε ,η μόνη λύση ήταν αφαίρεση σάλπιγγας σε ιδιωτική κλινική. Εγώ νοσοκομείο αμέσως,ηταν πολύ βάναυση αυτή η μια εβδομάδα.Ο γυναικολόγος του νοσοκομείου μου έκανε μεθωτρεξατη και ολα καλά,γλύτωσε την σάλπιγγα.Μου έπεσαν …
Last reply by Lotussss, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Γεια σε ολες/ους! Θα ηθελα γνωμες για εξωσωματικη στο Γενεσις Αθηνων: εξυπηρετηση, χρονος αναμονης, εμβρυολογικο. Επισης θα ηθελα γνωμες για τον κ. Παντο. Βλεπει ο ιδιος τα περιστατικα (ραντεβου, ωοληψιες, εμβρυομεταφορες); Οσες εχουν προσωπικη εμπειρια, ειναι ευχαριστημενες; Σκεφτομουν να ζητησω ραντεβου αλλα διαβαζω αρκετα αρνητικα (π.χ πολυωρες αναμονες, σε αναλαμβανουν συνεργατες κλπ) κ εχω πελαγωσει! Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη και καλη επιτυχια στον αγωνα σας!
Last reply by EFI KARA, -
- 3 followers
- 9 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
Καλημέρα! Ξέρεις κανείς αν η μέθοδος picsi γίνεται στο Μητέρα και αν έχει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την icsi; ο γιατρός μας πρότεινε την κλασική μικρογονιμοποίηση αλλά σκέφτομαι λόγω κατάτμησης του dna του συζύγου μήπως η picsi μας βοηθήσει καλύτερα.. σημειωτέον έχουμε κάνει ήδη μια προσπάθεια με ivf χωρίς επιτυχία...
Last reply by Blu24, -
- 3 followers
- 29 απαντήσεις
- 12,1k εμφανίσεις
Προσπαθουμε με τον άντρα μ εδώ και ένα χρόνο για παιδακι αλλά ακόμα δεν έχει ερθει!έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετασεις και το θέμα μας είναι η χαμηλη κινητικοτητα στο σπερμα λόγω κιρσοκηλης(δεν χρήζει χειρουργείο διότι είναι μικρη)ο ουρολογος μας πρότεινε θεραπεία με βιταμινες!ο γυναικολόγος μ από την άλλη ειπε ότι αν δεν φτιάξει το σπερμα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο η φυσιολογική συλληψη και μου πρότεινε σπερματεγχυση για αρχή!!θα ήθελα την γνώμη σας και αν είχε κάποια κοπέλα παρόμοιο πρόβλημα με το σπερμα και έφτιαξε η εμπειρίες απο σπερματεγχυση ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Κατερίνα2323, -
- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 7k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα! Παρακολουθώ το φόρουμ 3 χρόνια τώρα! Είστε η παρέα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή και έχω πάρει πολλές φορές κουράγιο από τις εμπειρίες σας! Είμαι στη 4η προσπάθεια με 2 βλαστοκυστες 5ημερων και 1 μέρα πριν τη χοριακη!πριν 3 μέρες είχα πόνους περιόδου και καφε υγρα με βλεννη αραιά! Τα οποία σχεδόν έχουν σταματήσει οι πονοι είναι πιο ήπιοι ίσως λίγο περισσότερο η μέση και τα πόδια μου πονουν. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι προγνωστικό για κάτι κακό, εσείς είχαμε παρόμοια εμπειρία??
Last reply by vikoula2024, -
- 9 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες! Μετά από ένα έτος περίπου άκαρπων προσπαθειών, αποφάσισα να κάνω σαλπιγγογραφία κι έχω μερικές απορίες: για το θέμα της υπογονιμότητας έχω επισκεφθεί δύο γιατρούς, από τους οποίους ο πρώτος (αρκετά έμπειρος και με αξιόλογο επιστημονικό έργο) μου είπε ότι, επειδή ήδη έχω ένα παιδί, θεωρεί εξαιρετικά σπάνιο να συμβαίνει κάτι με τις σάλπιγγες μου, χωρίς, όμως, να με αποτρέπει. Ο δεύτερος αντίθετα (νεότερος) μου είπε ότι είναι συχνό φαινόμενο. Τελοσπάντων, για να ολοκληρώσω τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, μιας και ούτε σε εμένα ούτε στον άντρα μου έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα, σκοπεύω να την κάνω. Επειδή, όμως, δεν είμαι ανεκτική στον πόνο, αποφάσισα να την…
Last reply by Γωγώ κτ., -
- 1 απάντηση
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι και έχω απορία μόνο στης γόνιμες μερες ξέρω ότι είναι σημαντικές αλλά έτυχε σε κάποια να μείνει σε μέρες που δεν ήταν γόνιμες έτυχε σε καμία να μείνετε έγκυος οποιαδήποτε στιγμή του μήνα;
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα.. Χρειάζομαι 1 κουτί gonal 900 για Μάρτιο αν έχει μείνει σε κάποια κοπέλα ας μου στείλει ευχαριστώ..
Last reply by Έλενα πχ, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
προσπαθώ για 2η φορά με τον κ. πάντο από θεσσαλονίκη διαβαλκανικό.τέλειος γιατρός, σου μιλάει, σου τα εξηγεί όλα, προσωπικό άψογο.τώρα θα βάλουμε εμβρυάκια 3 ημερών , εμείς θέλουμε να βάλουμε πολλά για την αύξηση των πιθανοτήτων δηλαδή ακόμη και 4, είμαι 47 ! κάποια άλλη από εδώ που να έχει βάλει πάνω από 3 εμβρυάκια?μου είπε ο γιατρός ότι αν ήταν βλαστοκύστες θα μου έβαζε 2. ευχαριστώ κορίτσια μου !
Last reply by zet11, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Αναζητώ ενέσεις gonal αν έχουν περισσέψει σε κάποια κοπελα..
Last reply by Έλενα πχ, -
- 63 followers
- 8,7k απαντήσεις
- 1,1m εμφανίσεις
Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση. Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. Ισχύει η ελευθερία του λ…
Last reply by CoffeeMaker, -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Το έχετε κάνει? Είχε αποτέλεσμα? Ας πούμε εδώ τις εμπειρίες της όσες το δοκίμασαν, μιας που είναι καινούρια μέθοδος. Εγώ είμαι 45 στα 46 και μου το πρότεινε ο Π., αυτός που το εφηύρε δηλαδή, αν θέλω να το κυνηγήσω περαιτέρω με δικά μου ωάρια.
Last reply by Thia1985, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κοντεύω 2 χρόνια παντρεμένη και προσπαθούμε να κάνουμε παιδί με τον άντρα μου. Είχα μείνει έγκυος τον Νοέμβριο αλλά η εγκυμοσύνη μου δεν προχώρησε
Last reply by LeneL, -
- 0 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα.. είμαι μια από τις πολλές κοπέλες που έκαναν προσπάθειες εξωσωματικής στα Χανιά. Όπως γνωρίζετε οι γιατροί είναι φυλακή. Όμως αυτό δε βοηθάει τελικά εμάς πουθενά. Χάσαμε χρόνο ελπίδα λεφτά και άλλα πολλά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου κάτι να απευθυνθώ μήπως βρώ 3 με 4 αμπούλες 900 για να κάνω άλλη μια προσπάθειά γιατί δε δικαιούμαι να περάσω επιτροπή πάλι
Last reply by Έλενα πχ,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 9.670 απαντήσεις
- 1.047.812 εμφανίσεις
-
- 952 απαντήσεις
- 486.457 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 136.680 εμφανίσεις