Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.628 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Κορίτσια με βάση την εμπειρία σας ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Ποιο είναι το ελάχιστο μέγεθος των ωοθυλακίων που είχατε την ημέρα που κάνατε την ovitrelle (ή στον τελευταίο υπέρηχο) και προέκυψε γονιμοποίηση που έδωσε καλά έμβρυα ( τουλάχιστον με μορφολογικά κριτήρια) είτε 3 είτε 5 ημερών; Είτε με φυσικό ή με φάρμακα; 2. Το μέγεθος των ωοθυλακίων είναι κριτήριο ότι τα ωάρια είναι καλά; 3. Αν κάποια δοκίμασε διαφορετικά πρωτόκολλα, ποιο ήταν πιο αποδοτικό σε αριθμό γονιμοποιημένων ωαρίων ανά κύκλο; 4. Υπάρχουν κάποια κριτήρια - δείκτες ότι τα ωάρια είναι ποιοτικά; Ευχαριστώ!
Last reply by dimi.tra, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλησπέρα!! Μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, στην οποία στη μια έκανα αποξυση στον ενάμιση μήνα, αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να προχωρήσουμε με υιοθεσία. Δυστυχώς είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα...Για να μην κουράζω το αποτέλεσμα είναι ότι σε εφτά χρόνια μπορεί να βρεθεί ένα παιδάκι και για εμάς. Ακόμα εξετάζονται οι αιτήσεις του 2018 και εμείς καταθέσαμε την αίτησή μας τέλη του 2024. Είμαι 45 χρόνων
Last reply by Bubble24, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια,θέλω την βοήθεια σας,προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να μείνω έγκυος από τις 04.01.25 και από τις 12.01.25 έως τρ 22.01.25 δλδ 10 μερες τρ το στήθος μου έχει αρχίσει και με πονάει και να το νιώθω πρησμένο,μέσα σε αυτές τις μέρες το έχω νιωσει να είναι ξεπρησμενο και να μην πονάει 2-3 φορές δλδ όπως και σήμερα το ίδιο επίσης έχω κάποιος πονούν χαμηλα στην κοιλιά και σαν κράμπες κάπου κάπου κ τσιμπηματάκια ή και σφάξιμο στο ευαίσθητο σημείο εσωτερικά ….σημερα είμαι στην 7 μέρα πριν μου έρθει περίοδος και έκανα ένα τες εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό…έκανα το τεστ που λέει στις 7 μέρες πριν την περίοδο της εταιρείας IQ και βγήκε αρνητικό …κορίτσια υπάρχει περπτ…
Last reply by Elle12, -
- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 838 εμφανίσεις
Συμβουλές για πριν την ωοληψια και αν υπάρχουν κοπέλες με επιτυχίες εμβρύων 3 ημερών φρέσκα ( στον ίδιο κύκλο) . Ειμαι σε δημόσιο νοσοκομείο (Έλενα) και δε ξέρω αν τα αφήνουν ως 5 για βλαστοκυστες .
- 0 απαντήσεις
- 610 εμφανίσεις
Καλησπέρα σας Εύχομαι σε όλες όσες προσπαθείτε να γίνει σύντομα το όνειρο σας πραγματικότητα και όσες είστε έγκυες να έχετε μία όμορφη εγκυμοσύνη με υγιή μωράκια!! Χρειάζομαι ενέσεις meriofert.Αν κάποια κοπέλα έχει διαθέσιμες που δεν τις χρειάζεται θα της ήμουν ευγνώμων.
Last reply by nikoleta80, -
- 2 followers
- 12 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα, χρειάζομαι τη γνώμη σας! Δεν θα σας κουράσω, με λίγα λόγια θα σας πω το ιστορικό μου. Είμαι 46 (μόλις τα έκλεισα), και εδώ και 1 χρόνο έπειτα από ακραία μορφή υπογονιμότητας του συζύγου, ξεκίνησε το ταξίδι της εξωσωματικής. Έχω 4 έμβρυα 3-ημερών στην κατάψυξη έπειτα από 3 φυσικούς κύκλους και ένα βραχύ πρωτόκολλο με μεριοφερτ. Τα έμβρυα μου είπαν είναι καλής ποιότητας. Αύριο είναι προγραμματισμένη ωοληψία έπειτα από εφαρμογή τροποποιημένου πρωτοκόλλου με φεμαρα-γκοναλ (φαίνονται 4 ωοθυλάκια). Αυτή η προσπάθεια έγινε σε καινούριο κέντρο. Ο γιατρός πρότεινε: 1. Να αποψύξουμε όλα τα έμβρυα και μαζί με τα καινούργια (αν προκύψουν) να τα…
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 687 εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια,θέλω την βοήθεια σας,προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να μείνω έγκυος από τις 04.01.25 και από τις 12.01.25 έως τρ 24.01.25 δλδ τρ το στήθος μου έχει αρχίσει και με πονάει και να το νιώθω πρησμένο,μέσα σε αυτές τις μέρες το έχω νιωσει να είναι ξεπρησμενο και να μην πονάει 2-3 φορές δλδ όπως και σήμερα το ίδιο επίσης έχω κάποιος πονούν χαμηλα στην κοιλιά και σαν κράμπες κάπου κάπου κ τσιμπηματάκια ή και σφάξιμο στο ευαίσθητο σημείο εσωτερικά ….6 μέρες πριν μου έρθει περίοδος έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό…έκανα το τεστ που λέει στις 7 μέρες πριν την περίοδο της εταιρείας IQ…σήμερα είμαι στην 5 μέρα πριν την περίοδο και νιώθω κάτι πονους και τ…
Last reply by Τζουτζού29, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 568 εμφανίσεις
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να υπάρξει φυσιολογική εγκυμοσύνη με φυσιολογικές μορφές στο σπερμα μόλις 4%;;;
Last reply by Alex@, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τις συμβουλές σας στην περίπτωση της μη αποφρακτικής αζωοσπερμίας. Υπάρχει κάποιος στο forum που έχει προχωρήσει με τον κύριο Σοφικίτη και είχε επιτυχία στα αποτελέσματά του? Επιπρόσθετα θα ήθελα να μου προτείνετε και άλλους γιατρούς που γνωρίζετε για το συγκεκριμένο θέμα. Κυρίως στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.
Last reply by vouriama, -
Yasminelle
από Bela- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά καλές γιορτές!!!!! Ερώτηση: από σήμερα ημέρα Τετάρτη ξεκίνησα τα yasminelle. Δεν έχω ξαναπάρει αντισυλληπτικά ποτέ. Δεν τα ξεκίνησα από το πρώτο που λέει Δευτέρα αλλά από Τετάρτη που είναι σήμερα...έκανα βλακεία???
Last reply by Bela, -
Καλησπέρα υπάρχει καποια κοπέλα που να γέννησε πρόσφατα στο Ιασώ Θεσσαλίας να μου δώσει καποιες πληροφορίες?
Last reply by vanats, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 932 εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά με υγεία! Σε όλες μας να φέρει το 2025 τα μωράκια που τόσο πολυ επιθυμούμε! Έχω μπερδευτεί λίγο και θέλω την βοήθεια σας. Είμαι 37 στα 38χρ, Έχω ήδη 1 παιδάκι 6χρ με φυσιολογική συλληψη και προσπαθούμε για 2ο. Η fsh είναι περίπου στο 15 (μεσος ορος) και έκανα κάποιες προσπάθειες με φυσικό τροποποιημενο κύκλο χωρίς επιτυχία. (1 πετυχε αλλα ηταν παλινδρομη). Άλλαξα γιατρό και ο καινούργιος μου λέει για εξωσωματικη με avercap και gonal. Ο προηγούμενος μου λεγε μόνο με φυσικό τρόποπ κύκλο λόγο υψηλής fsh. Τελικά ποιος έχει δίκιο? Έχει κάνει καμία εξωσωματικη με υψηλή fsh και είχε επιτυχία? Ευχαριστώ
Last reply by Zenia82, -
- 10 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, 2η φορά που γράφω στην ομάδα... για να πάρω κάποια λόγια ίσως υποστήριξης και αν κάποια είχε κάποια παρόμοια ιστορία μήπως μπορεί να μου πει κάτι παραπάνω που δε ξερω.... συγνώμη για το σεντόνι, απλώς θα αναφέρω όλα τα γεγονότα απο την αρχή. Λοιπόν... αρχές του 2024 υπήρξε μια εγκυμοσύνη που δεν εξελίχθηκε καλά από νωρίς, μου ειχαν πει οτι μαλλον προκειτο για έξωμητριο κύηση ,δεν φάνηκε ποτε τίποτα στον υπέρηχο μέχρι και ξαφνικά άρχισε να πέφτει η χοριακη μονη της. Εγώ όλο το διάστημα αυτό είχα αιμορραγία. (Ο νέος γυναικολόγος μου είπε ότι δεν επρόκειτο για έξωμητριο από την στιγμή που δεν έγινε κάποια ιατρική παρέμβαση ,απλώς για βιοχημικη). Πάμ…
Last reply by Emy95, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας... Θα ήθελα τις εμπειρίες σας...κ αν γνωρίζετε κάποιον γιατρό εμπιστοσύνης να απευθυνθώ ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία και ότι επιθυμεί η καρδούλα σας! είχαμε κάνει δυο εμβρυομεταφορά αποτυχημένες και μας έχει μείνει κατάψυξη ένα τελευταίο εμβρυακι Έκανα κάποιες εξετάσεις που μου είπε ο γιατρός όπως Μικροβιωμα ζάχαρο ινσουλίνη και θυροειδη και είναι όλα φυσιολογικά τι μπορεί να πηγαίνει τόσο λάθος με τις εμβρυομεταφορες αφού δεν βρίσκεται κάποιο άλλο θεμα ; πιστεύετε μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι απλά το τελευταίο;
Last reply by Dust, -
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημερα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με κλομιφεινη . Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σα…
Last reply by Ολγακι96, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθούμε για το δεύτερο παιδάκι μας με εξωσωματικη σε φυσικο κύκλο αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Το πρώτο ήρθε φυσιολογικα. Ο γιατρός με έχει ενημερώσει ότι εχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια (37 ετών) και μετά από 4 ανεπιτυχεις προσπάθειες σε φυσικό κύκλο με ενημέρωσε ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Σκεφτόμαστε να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Έχετε κάποιον γιατρο να μου προτείνετε;ιδανικά να τα καταφέρατε μαζί του μετά από την ίδια διάγνωση με μένα. Περιοχή Αθήνα. Ευχαριστώ!
Last reply by lili87, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημερα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με κλομιφεινη . Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σα…
Last reply by Ολγακι96, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα έχει κάποια κοπέλα εμπειρία στο Institute of life με τον Βασιλόπουλο;
Last reply by Dust, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Έχω δύο παιδακια ήδη απο προηγούμενο γάμο κ με την τώρα σχέση μου είχαμε ελεύθερες επαφές (τελείωσε μέσα) . Τελευταία περίοδος είχα 1/12 κ ελεύθερες είχαμε 28/11 και 6,7,8,12/12 .. Ωορρηξία μέσω μιας εφαρμογής που έχω έλεγε για 11/12 αλλά εγώ είχα πιο πολλά υγρά στις 9/12 κ μετά τπτ. έχω τώρα δύο μέρες λίγο ευαισθησία στις θηλές...λέτε να έγινε κανένα θαύματακι;;το θέλουμε πολύ κ οι δύο
Last reply by Neverstop, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω θέμα αζωοσπερμίας και η επέμβαση mTESE ειναι μονοδρομος. Αναζητώ έμπειρους γιατρούς ή κλινικές που ειδικεύονται σε αυτό το πεδίο. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή μπορεί να προτείνει έναν αξιόπιστο γιατρό/κέντρο, παρακαλώ να μοιραστείτε τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Last reply by Mospf, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, είμαστε σε αναμονή απάντησης για το αν θα εγκριθεί ο προεμφυτευτικός έλεγχος και μετά να ξεκινήσουμε διέγερση . Μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό σας πήρε να απαντηθεί ; Κάναμε την αίτηση πριν ένα μήνα . Ευχαριστώ.
Last reply by Sofm, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους στην ομάδα. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από εμβρυομεταφορα μετα απο προεμφυτευτικο έλεγχο; Έκανα πρόσφατα 2 εμβρυομεταφορες με εμβρυαελεγμενα έπειτα από προεμφυτευτικο έλεγχο αλλά δυστυχώς η χοριακη ήταν 0. Ωστόσο σε προηγούμενες προσπάθειες χωρίς προεμφυτευτικο έλεγχο, είχα πάντα θετική χοριακη χωρίς όμως να προχωράει η εγκυμοσύνη (βιοχημικες).
Last reply by Sofm, -
- 3 followers
- 17 απαντήσεις
- 11,5k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα! Ήρθε και η δικιά μου εβδομάδα για την έναρξη διαδικασίας, της ωοληψίας.Άρχισα τις μενοπουρ ενεσούλες και την άλλη εβδομάδα, θα δώσω τα ωάριάκια μου. Είμαι 40 χρονών, έχω έναν αποτυχημένο κύκλο, με τρεις εμβρυομεταφορές που είχαμε εγκυμοσύνη, ανέβαινε η χοριακή και μετά πάλι αποβολή. Την προηγούμενη φορά(πριν 7 μήνες) έδωσα 15 ωάρια, με 6 βλαστοκύστες.Είμαι περίεργη αυτή την φορά, τί θα γίνει. Κορίτσια, έχει κάνει καμία από εσάς προεμφυτευτικό (PGT) και να είχατε επιτυχία; Διάβασα ότι με τον τρόπο αυτό, οι πιθανότητες για γέννηση ενός παιδιού, είναι πολύ υψηλές. Είχε καμία από εσάς, αποτυχία ή επιτυχία…
Last reply by Sofm, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Αναζητώ συμπληρωματικές μονάδες puregon,είμαι ήδη σε διέγερση. Αν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα.
Last reply by fraupepi, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,5k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα...θα ήθελα γνώμες για γιατρούς που ασχολούνται με εξωσωματική στη Θεσσαλονίκη. Να σε βλέπουν πάνω απ όλα σαν άνθρωπο...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by Blue Velvet, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα...θα ήθελα γνώμες για γιατρούς που ασχολούνται με εξωσωματική στη Θεσσαλονίκη. Να σε βλέπουν πάνω απ όλα σαν άνθρωπο...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by Μανια. thess, -
- 2 followers
- 13 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Υπάρχει κάποια κοπέλα που γνωρίζει για το μικροβιωμα της μήτρας ή έχει ανάλογη εμπειρία; 28 ετών με 5 άριστες βλαστοκυστες 2 αποτυχημένες έμβρυο μεταφορές και οι γιατροί οι 2 μου προτείνουν έλεγχο μικροβιώματος και άλλοι δυο όχι! Ειχα κάνει υστεροσκοπηση τον σεπτμεβρη η βιοψία ήταν καθαρή
Last reply by linaa, -
- 8 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Μανούλες καλησπέρα! Μανούλα σε απογνωση εδώ..🥹 Έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών και με τον συζυγο συζηταμε για δεύτερο παιδάκι μιας κ σιγα σιγα μεγαλώνει το πρώτο μπουμπούκι μας κ θα θέλαμε να είναι κοντα στην ηλικία με το αδερφάκι του.. Ωστόσο έχω καποιους φοβους.. π.χ. Φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω, φοβαμαι πολυ τις υπουλες ορμονες που σε χτυπανε στην ψυχολογια χωρις να το καταλαβεις.. επισης φοβαμαι πολυ την εγκυμοσυνη, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη είχα κοντο τράχηλο κ απο τον 5ο μήνα με ειχε ο γιατρος με προγεστερόνη κ ξαπλα στο κρεβατι για να μη γεννησω προωρα, μου ειχε πει βεβαια οτι βοηθαει η ηλικία μου στο να αποφύγουμε την περίδεση (23 τοτε, 25 τωρα). Θα ήθελα πολυ να ακο…
Last reply by linaa, -
- 2 followers
- 2,4k απαντήσεις
- 176,3k εμφανίσεις
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΓΧΗ,ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ,ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.
Last reply by Mospf,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.851 απαντήσεις
- 1.296.752 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.278.757 εμφανίσεις
-
- 135 απαντήσεις
- 154.969 εμφανίσεις