Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.587 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Δεν είδαμε σάκο... 1 2
από Melody90- 2 followers
- 19 απαντήσεις
- 4,4k εμφανίσεις
Κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε κ εσείς τη γνώμη σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ.Τερ 9.9.24 ,θετικό τεστ ωορρηξίας 23.9.24 ο κύκλος μου είναι περίπου 30 -32 μέρες. Στις 5.10.24 είχα 3 θετικά τεστ εγκυμοσύνης . Για υπέρηχο πήγα στις 7.10.24 (Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο κ μου φάνηκε πολύ νωρίς )μεν είχα ένα παχύ ενδομήτριο αλλά δεν είδαμε τίποτα άλλο ούτε σάκο ούτε τίποτα. Μου είπε να ξανά πάω για υπέρηχο στις 11.10 πάλι τα ίδια τίποτα εκτός από ένα παχύ ενδομήτριο. Συμπτώματα έχω μπόλικα ναυτία, πονάει το στήθος τράβηγμα χαμηλά ελαφρά πονάκια περιόδου και δυσκοιλιότητα. Έχω τέσσερα παιδάκια γνωρίζω καλά το σώμα μου. Απλά αυτό που μου φαίνεται περ…
Last reply by Melody90, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες , χαρίζω μια gonal των 300 ( λήξη 2/25). Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα ιδανικά να την πάρει κάποια κοπέλα που δεν μπορεί να πάρει από τον ΕΟΠΥΥ φάρμακα και τα έχει πραγματικά ανάγκη.
Last reply by matias, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
☺️
Last reply by mina12, -
Εγκυμοσύνη
από AnnaGodes- 1 απάντηση
- 1,3k εμφανίσεις
Έκανα β χοριακη την Παρασκευή και βγήκε 0.57 ..έχω κάνει 3 τεστ αρνητικά και τα τρία έχω καθυστερήσει 3 μέρες..τι να κάνω άλλο
Last reply by *Vasoula, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 910 εμφανίσεις
Καλημέρα σας, Θα μπορούσατε να μοιραστείτε εμπειρίες και προτάσεις για προϊόντα κατάλληλα - ασφαλή για εγκύους ; Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα αλλά σκεπτόμενη θετικά, θα ήθελα να ξεκινήσω να ψάχνω αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και προτιμώ να έχω μια ιδέα πριν πάω στα καταστήματα, αν μπορώ να τα δω και online είναι το ιδανικό. Ειδικά για τα προϊόντα βασικού μακιγιάζ δεν βλέπω να είναι μέρος του μάρκετινγκ τέτοια στοιχεία. Ευχαριστώ πολύ!😊
Last reply by Maraki S., -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Έχω 14 μερες περνω cyclacyr για να στρώνουμε το ενδομητριο και να προχωρήσουμε επιτέλους στην εμβρυομεταφορα .και αυτός ο κύκλος πάλι θα μας βγει άκυρος γιατί έκανα ωορηξια ,πως γινεται με τόσα cyclacyr να κανω ωορηξια ??? Έχω σαλτάρει
Last reply by kate82, -
- 3 followers
- 24 απαντήσεις
- 9,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος της ομάδας, αφού και εγω δυστυχώς δυσκολεύομαι να κάνω παιδάκι.. Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδω και 6 μήνες χωρίς επιτυχία, και αφού κάναμε εξετάσεις γονιμότητας διαπίστωσα ότι παρόλο που είμαι 31 ετων η ΑΜΗ μου ειναι πολυ χαμηλή 0.7 και η FSH κοντά στο 12. Απο τοτε έχω τρελαθει και έχω πολυ ασχημη ψυχολογια…. Η περιοδος μου εχει αλλαξει και δεν ειναι πια σταθερη και φοβαμαι μηπως η εμμηνόπαυση ειναι κοντα 😩 Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει μείνει έγκυος με τέτοιες τιμές; Πρέπει να αρχίζω να σκέφτομαι την εξωσωματική; Γνωρίζει καμια αν ειναι πιο δυσκολη η φυσιολογικη σύλληψη με αυτες τις τιμες; Μακάρι να τα καταφέρουμε …
Last reply by Στεύη, -
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Χαρίζονται 3 cetrotide με λήξη τώρα 10/2024. Αν σας έχουν πει για orgalutran είναι το ίδιο, ρωτήστε μήπως αντί orgalutran μπορείτε να πάρετε cetrotide. Περιοχή Αθήνα
Last reply by marmaki, -
- 3 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Γεια σας, είμαι νέα στο φόρουμ και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη... Είμαι στην 26η εβδομάδα και ο γιατρός μου στις μετρήσεις βρήκες στο έμβρυο μικρότερο μέγεθος κοιλιάς από όσο θα έπρεπε...Μου έβαλε νωρίτερα επαναληπτικό υπέρηχο...Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σας παρακαλώ πείτε μου όσες γνωρίζετε. Ευχαριστώ
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες,Είμαι καινούρια εδω,θα πάμε πρώτη φορα για εξωσωματική,θα ήθελα την γνώμη σας για το υγεία ivf κ αν καποια κοπέλα εχει άποψη για τον Κ.Χανδακά,είμαι αρκετά αγχωμέμη με αυτό το θέμα. Σας ευχαριστω πάρα πολυ και όσες προσπαθούμε καλά αποτελέσματα!!!!
Last reply by Anna7190, -
Μου περισσεύουν
από Έφηη- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή επιτυχία σε όσες προσπαθείτε για μωράκι. Εύχομαι όλα να πανε κατευχήν. Είμαι καινούργια εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ για να σας πω ότι έχω καποια φαρμακα που δεν τα χρειαζομαι.Αν καποια κοπελα τα θελει να τα χαρισω. 1ένεση ovaleap 900μοναδες που λήγει τον Οκτωβριο(τα ειχα αγορασει περυσι) Και 3 ενέσεις cetrotide 0.25 που ληγουν το 2027. Αν καποια κοπελα τα χρειαζεται ευχαριστως να της τα δωσω.
Last reply by Έφηη, -
- 3 followers
- 4 απαντήσεις
- 5,1k εμφανίσεις
Μετά από ΄πρόσφατη κατάψυξη ωαρίων, μου περίσσεψαν 4 Meriofert 75 IU (ημερομηνία λήξης 16/06/2025). Διαθέσιμες για όποια τις θέλει!
Last reply by Relief, -
- 3 απαντήσεις
- 9,5k εμφανίσεις
Γειά σας!!! Θα ήθελα τα σχόλια σας και την εμπειρία σας απο όσες γυναίκες τον είχαν γιατρό. Ευχαριστώ!!!
Last reply by marion83, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είμαστε 28 κι εγώ και ο συντροφος, εγώ με amh 0,81 τον Ιούνιο, όπως μου λένε όλοι πολύ χαμηλή για την ηλικία μου. Την amh την παρακολουθώ χρόνια και βλέπουμε ότι όντως εχει μεγάλη πτωτική τάση. Προσπαθουσαμε περίπου 6 μηνες κι επειδη δεν πετυχαμε εγκυμοσυνη είπαμε να ψαχτούμε. Ο σύντροφος χλαμύδια και εντερόκοκκο και χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων, με χαμηλή κινητικότητα και 99% ατυπίες. Καταφέραμε μετά απο 6 μήνες να θεραπευτεί ο σύντροφος και τώρα θα κανει ξανά σπερμοδιάγραμμα, ο ουρολόγος ωστόσο μας είπε πως θέλουμε τουλάχιστον 3 μήνες για να αρχισει να βελτιώνεται το σπέρμα απο το τέλος της αγωγής.. Και εκείνος και ο γυναικολόγος λόγω χαμηλής amh π…
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, έχει κάνει κάποιος εκτός Ελλάδας υιοθεσία παιδιού ως μονογονεας?θα ήθελα πληροφορίες παρακαλώ. ευχαριστώ
Last reply by Ζωη1, -
Υστεροσκοπηση
από kate82- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια !!!εύχομαι για όλες μας μια επιτυχημένη χρόνια! Είμαι σε φάση εμβρυομεραφορας έχω 4 εμβρυακια που περιμένουν. Ο γιατρός μου με σύστησε να κανω και υστεροσκοπηση για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάτι τ οποίο δεν θα επιτρέψει την σύλληψη. Έχω κάνει υστεροσκοπηση Δόξα τον Θεό όλα καλά είμαι στην 5η μέρα σήμερα και έχω κάποια τραβήγματα .έχει κάνει κάποια κοπέλα να με πει τι συμπτώματα είχε.?
Last reply by kate82, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Κορίτσια παρακολουθώ τον κύκλο μου, με τεστ ωορρηξίας... Στις 6/9 αρχισα να εχω τα γνωστά υγρά όχι όμως τα γνωστα πονακια που έχω καθε μήνα, κανω ενα τεστ ωορρηξίας και βγαίνει η 2η γραμμη αρκετα έντονη αλλά αρνητικό αποτέλεσμα , κάνω και την επόμενη και βγαίνει θετικό. Κανω και στις 8/9 και βγαίνει πάλι θετικό(εκανα και ενα clearblue digital και εβγαλε το χαμόγελο οπότε διπλοτσεκαρισμενο θετικο (πολύ έντονη γραμμη και στις 7/9 και στις 8/9 ισως ανεπαίσθητα πιο έντονη 8/9.) Πιανω ως θετικό 8/9 καθώς ειχα και τα πονάκια. 9,10 πέφτει η ορμόνη, αρνητικά τεστ. Δεν πονάω ουτε έχω υγρά. Σήμερα πάλι πόνοι και υγρά. Κανω ενα τεστ και βγαίνει με την 2η γραμμή έν…
Last reply by kounela, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Από Κέρκυρα, και σας εύχομαι να είναι αχρείαστες.
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Ψάχνω για τα εξής φάρμακα εξωσωματικής: Altermon Orgalutran Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Κορίτσια μήπως έχει κάποια περίσσευμα ενέσεις altemon;
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας . Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου...δεν ξέρω γιατί.. ή μάλλον ξέρω.. Πρωτίστως για να δώσω κουράγιο στις άνω των 40 wannabe μάνες... Είμαι 45 ετών με 2 παιδιά από προηγούμενο γάμο. Με τον σύντροφό μου κάνουμε ελεύθερα κ εκεί που είχα πει ότι πάει τελείωσε πάει αυτή η πίστα για εμένα ...κάναμε 2 φορές σεξ 9η και 10η ημέρα με σταθερό 27αρι κύκλο και έμεινα έγγυος. Χάρηκα και παραξενεύτηκα. Μέχρι να κάνω την χοριακη ήμουν σίγουρη ότι ήταν βιοχημική...είχα άλλες 6 βλέπετε.... Αλλά όχι η χοριακη 1450...μια χαρά. Πάμε την 1η φορα γυναικολόγο επιβεβαίωσε εγκυμοσύνη και καλώς έχει. Πάω την 2η φορά στην 7η εβδομάδα...ακούω ❤️.. χάρηκα....αλλά δεν κράτησε π…
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας... είμαι καινούρια στο φόρουμ.. υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής στο πανεπιστήμιακο Ιωαννίνων;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by kerasaki90, -
- 3 followers
- 12 απαντήσεις
- 4,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στη 14η βδομάδα κύησης. Στις 12 εβδομάδες και 3 μέρες έκανα την αυχενική, η οποία ήταν 2,1 με CRL 60. Όλες οι μετρήσεις ήταν εξαιρετικές και το ρινικό οστό ορατό. Καμία ανεπάρκεια και καμία ένδειξη για τρισωμία. Τα αποτελέσματα της PAPP-A ήταν τραγικά, καθώς η εν λόγω πρωτεΐνη ήταν 0,34 MOM. Η ελεύθερη χοριακή ήταν περίπου 0,6 MOM. Αμέσως μου χορηγήθηκε SALOSPIR. Δυστυχώς, λόγω της PAPP-A οι τροποποιημένες πιθανότητες έχουν ως εξής. 21 1:615, 18 1:938 και 13 1:2563. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται επεμβατικός έλεγχος, αν και εγώ τον σκέφτηκα. Μάλιστα, μου είπε πως λόγω 2 ινομυωμάτων 5,8 εκατοστών καλύτερα να μην κάνω ούτε αμνιοπαρακέντησ…
Last reply by konstantina90, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Γνωρίζω ότι το θέμα σαλπιγγογραφία έχει παίξει πολλές φορές στο φόρουμ , όμως δεν βρήκα κάποια σχετική ανάρτηση που να αναφέρει την κλινική Γένεσις.Πρόκειται την Τετάρτη να κάνω σαλπιγγογραφία με μέθη στην παραπάνω κλινική , οπότε οποιαδήποτε εμπειρία είναι σημαντική .Έστω και αν όχι εμπειρία από την ίδια κλινική, μια εικόνα για την μέθη θα ήταν βοηθητική ,γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Last reply by anemoni9, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλημερα σας, Τελευταια περιοδος 1 Αυγουστου με πολυ σταθερο κυκλο 26-27 ημερων. Περιμενα περιοδο στις 27-28 Αυγουστου. 27 και 29 Αυγουστου εκανα το τεστ clearblue πρωιμης ανιχνευσης (το μεσημερι και τις 2 φορες) και βγηκε αρνητικο. Σημερα το πρωι (τριτη μερακαθυστερησης) εκανα παλι το clearblue πρωιμης ανιχνευσης με πρωινα ουρα και βγηκε μια πολυ αχνη θετικη γραμμη. Ειμαι 37 χρονων και εχω ηδη ενα παιδακι 3 χρονων. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα τεστ μου ηταν ξεκαθαρα θετικα ηδη πριν απο την καθυστερηση οποτε αυτηφορα ανησυχω μηπως υπαρχει βιοχημικη κυηση. Πηγα σημερα το πρωι για χοριακη και η γιατρος μου ηταν πολυ συγκρατημενη, και τωρα με εχει …
Last reply by Elle12, -
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια! Μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών πήγαμε με τον σύζυγο μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Φάγαμε το μήλο κι εγώ και ο άντρας μου μετά από 3 μέρες νηστείας και φοράω κάθε μέρα το σχοινάκι της. Αδιαθέτησα όμως. Αν έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο μετά από πόσο καιρό μείνατε έγκυος;
Last reply by Tsampi, -
- 4 followers
- 11 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. αν σας έχουν περισσέψει prolutex και utrgestan και δεν τα χρειάζεται θα τα ηθελα εγώ. Ξέρω πως γράφονται απλά είμαστε λίγο δύσκολα οικονομικά αυτό το καιρό. Ευχαριστώ
Last reply by Relief, -
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα αγαπημένες μου ...Είχα κάνει κ τον Ιούνιο μια ανάρτηση σχετικά με την 1η μου προσπάθεια εξωσωματικης στην οποία προχωρήσαμε με τον άντρα μου για ανεξήγητους λογους υπογονιμοτητας μετα απο περιπου 3 χρονια ακαρπων προσπαθειών κ εχοντας χαμηλη ΑΜΗ στα 34 μου .Η 1η εξωσωματικη τελικά απετυχε !!!Αυτή η πρώτη προσπάθεια έγινε στο Μητερα με τον κ Νικολοπουλο ο οποίος με παρότρυνε να κάνω μια δεύτερη προσπάθεια από Σεπτέμβριο..να σημειώσω ότι δεν καταφερα να κατάψυξω ωάρια στην 1η οπότε όταν αποφασίσω να προχωρησω σε επομενη εξωσωμ.θα γίνει όλο πάλι απ την αρχή! Σκέφτομαι να στραφώ σε κάποιον άλλον γιατρό αυτή τη φορά.. Έχετε να μου προτείνετε ποιον να επιλέξω απ τους …
Last reply by Hopefully_soon, -
- 2 followers
- 14 απαντήσεις
- 7,2k εμφανίσεις
Κορίτσια Καλησπέρα! Είδατε καμία βελτίωση στο σπέρμα του άντρα σας με βασιλικό πολτό?
Last reply by Lila ki, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Κορίτσια βλέπετε θετικό? Φωτό προφίλ δείτε..
Last reply by Μαίρη Μπ.,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 7.960 απαντήσεις
- 952.995 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.093 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.234 εμφανίσεις