Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.674 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Ενδιαφερομαι να γινω παρενθετη μητερα σε ζευγαρι εντος Αθηνας . Επικοινωνια στο email μου [email protected].
Last reply by Maria Magdalini, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Γεια σας Μου εχουν δωσει καποια φαρμακα για να τα ανεβασω. Δεν μπορω να ανεβασω φωτο απ ο.τι βλεπω. vasclor προγεστερονη ενα κουτι (ληξη 10/2026) prolutex ενεσιμο διαλυμα 2 κουτια (ληξη 20/5/2026) Ελπιζω να τα εγραψα σωστα
Last reply by Matinaa, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. Γνωρίζετε το τεστ first step, είναι αξιόπιστο πριν την αναμενόμενη περίοδο; Έχω κάποια συμπτώματα που μοιάζουν με τις πρώτες εγκυμοσύνες μου. Το έκανα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη γιατί είχα αγωνία αλλά βγήκε αρνητικο. Το έκανα Πέμπτη αλλά περιμένω Τρίτη με βάση τον πιο μεγάλο κύκλο μου.
Last reply by Kiddo, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 2,8k εμφανίσεις
Καλημέρα σας! Ψάχνω προτάσεις για γιατρούς εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκομείο. Όσα ποστ βρίσκω είναι αρκετά παλιά και κάποιοι από τους γιατρούς που προτείνονται βλέπω έχουν συνταξιοδοτηθεί. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για καλούς γιατρούς, που τα εξηγούν όλα χωρίς άγχος? (Έλενα, Αραταιείο πχ). Και αν έχω καταλάβει είναι πιο άμεσο αν κλείσουμε αρχικά ένα απογευματινό ιατρείο? Ευχαριστώ πολύ, αναμένω απατήσεις!
Last reply by ek3001, -
Τιμες χοριακης
από Emy95- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα και παλι.. (έχοντας στο ιστορικό μου μια βιοχημικη και μια παλινδρομη κυηση) κατάφερα και ειδα θετικο τεστ σε αυτο το κύκλο! Όμως..... το κατάλαβα πολυ γρήγορα πηγα εκανα χοριακη πριν την καθυστέρηση και ειχα 7,74 ! Σε 2 μερες διπλασιαστηκε και με το παραπάνω ειχε φτάσει 18,84 και πλησίαζα την ημερα που θα περίμενα περιοδο. Σήμερα μετα απο 2 ημέρες όμως ανεβηκε μονο στο 29,36! Δεν υπήρχε διπλασιασμος... και έπεσε και η τιμή της προγεστερόνης μεσα σε 2ημερες απο 14,50 σε 6,96! Ολα δείχνουν οτι πιθανον παει για βιοχημικη.... έχετε καποια ανάλογη εμπειρία; Θα επαναλάβω ειπε ο γιατρός παλι σε 2 ημέρες να δούμε.
Last reply by vikib, -
- 3 followers
- 6 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλύσπερα σας ήθελα να σας ρωτήσω γενικά έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών τελευταία περίοδο ήταν 19 Ιουλίου στις 22 μέρα του κύκλου μέχρι τις 24 μέρα είχα στην αρχή πολύ λίγο καφέ βλέννη κι μετά ροζ υγρά πολύ λίγη ποσότητά πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό κι μετά τίποτα κι λέω μάλλον ήρθε Πίο μπροστά η περίοδος αλλά τώρα δνε έχω τίποτα σε 3 μέρες περιμένω περιόδο έχω πονακια περιόδου αλλά όχι έντονα όπως έχω πάντα μπορεί να είναι σημάδι εγκυμοσύνης σας ευχαριστώ πολύ σας εύχομαι ότι καλύτερο
Last reply by Maraki_85, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!!! Υπάρχει κάποια μανούλα με ΠΗΤ τέλη Δεκεμβρίου αρχές Γενάρη να μοιραστούμε απόψεις???
Last reply by Nima21, -
υστεροσκόπηση
από karlajo- 2 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
καλησπέρα σας σήμερα βγήκε η ιστολογική μου από την υστεροσκοπηση.Να θυμίσω ότι τον Ιούλιο έκανα την πρώτη μου ετ με δυο κατεψυγμένα ΑΑ έμβρυα και δεν είχα εμφύτευση οπότε προχώρησαμε σε υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ.ειμαι 37 ετών. σασ γράφω τα αποτελέσματα : μικροσκοπική εξέταση: πολύποδας οχι υπερπλασία οχι ανώμαλη ορμονική επίδραση ΝΑΙ χρόνια ενδομητριτιδα οχι CD8 εστιακά + ένταση φλεγμονής ηπια εστιακή υποκλινικη ενδομητριτιδα οχι συμπέρασμα: ενδομήτριο με ανώμαλη ορμονική επίδραση.δεν παρατηρήθηκε αύξηση του αριθμού των πλασμοκυτταρων στο ενδομήτριο ούτε κακοήθης νεοπλασματική εξεργασία. μου έδωσε η γιατρός ciproxin αντιβίω…
Last reply by karlajo, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Γεια σας κοπέλες , μετά από 7 χρόνια , μια αποτυχημένη σπερνατεγχυση,λαπαροσκόπηση για ενδομητριωση και υστεροσκοπηση για πολύποδα θα κάνουμε εξωσωματική αρχές του χρόνου . Θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε τα απαραίτητα για τον ΕΟΠΥΥ μήπως γλιτώσουμε κάτι.Εχετε συμβουλές , η θετικά αποτελέσματα με την πρώτη εξωσωματική να πάρω θάρρος ; 🌸
Last reply by babybee, -
εξωσωματική
από vicky4- 3 followers
- 13 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
καλημέρα σας, είμαι νέα εδώ και η ανάγκη να μπω μου δημιουργήθηκε γιατί σε ενα μήνα περίπου θα ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια για εξωσωματική. έκανα χημειοθεραπείες πριν 3 χρόνια και σε συνδυασμό με την ηλικία μου (αισίως 40) η φυσιολογική σύλληψη είναι αδύνατη..1% πιθανότητα όπως είπε ο γυναικολόγος...βέβαια διαβάζοντας στο διαδίκτυο δεν μεγαλώνουν τρελά οι πιθανότητες...5% επιτυχία ... θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας.να ξερω τι με περιμενει...εχω αγχωθει τρελα...αν με εξωσωματική τα καταφέρατε και σε πόσες προσπαθειες;οτι μου πειτε ειναι χρησιμο για εμενα. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by vicky4, -
Παρένθετη μητρότητα 1 2
από ianos- 17 απαντήσεις
- 17,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα, όπως και αρκετά άλλα ζευγάρια έτσι κι εμείς έχουμε στραφεί μετά από πολλές αποτυχίες και ατυχίες στο θέμα της παρένθετης μητρότητας. Έχουμε κάνει ήδη μία επαφή με ένα κέντρο, αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά τους μας φάνηκε το λιγότερο αντιεπαγγελματική. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν υπάρχει κάποιος, που μπορεί να μας συστήσει κάποιο κέντρο, που αναλαμβάνει τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ
Last reply by Γιαννακόπουλου, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Λοιπόν,έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Τελευταία μου περίοδος ήταν στις 07/07 και είχα ελεύθερη επαφή στις 20/07 ,ήταν στις γόνιμες μέρες. Θέλω να αναφέρω κάτι πολύ περίεργο. Εγώ γενικά στην περίοδο πονάω στη μέση, ποτέ στην κοιλιά. Στις 29/07 την ώρα που δούλευα (αρκετή ώρα ορθοστασία) ένιωσα έντονο παλμό στη μήτρα όπως κανει η καρδιά και έχω τραβηγματακια χαμηλά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τότε. Επίσης έχω τρελό φούσκωμα και αέρια. Υπάρχει πιθανότητα λέτε για μια πιθανή εγκυμοσύνη;
Last reply by ElenaL92, -
- 1 follower
- 55 απαντήσεις
- 18,5k εμφανίσεις
καλησπέρα..υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει προχωρήσει σε εμβρυομεταφορά μετά από προεμφυτευτικο;;
Last reply by Blu24, -
- 5 followers
- 55 απαντήσεις
- 35,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Δυστυχώς εδώ και ένα χρόνο έχω διαγνωσθεί με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια , πάω με φυσικούς κύκλους όποτε έρθει η περίοδος και δυστυχώς έχω κάνει μόνο 4 ωοληψίες χωρίς να βρω ποιοτικό ωάριο. Είμαι 32 και δεν το περίμενα ποτέ κάτι τετοιο.. Έχει αντιμετωπίσει καμία παρόμοιο πρόβλημα; Και αν ναι τα χει καταφέρει ή έστω μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή; γιατί διαβάζω ότι ίσως τις περισσότερες φορές η λύση είναι τα δανεικά ωάρια και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Έγινε όλο πολύ ξαφνικά χωρίς να έχω στο νου να κάνω οικογένεια πριν τα 35. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Last reply by MK2012, -
Ωορρηξία
από Butterfly23- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια. Πήραμε απόφαση μετά από 2 χρόνια από την γέννηση του πρώτου παιδιού μας να βάλουμε μπρος για δεύτερο. Αυτό τον μήνα έχει γίνει μια προσπάθεια 4-5 μέρες πριν την ωορρηξία βάση ημερολογίου. Υπάρχουν πιθανότητες ; Πόσες μείνατε έτσι ; Όταν κάναμε το πρώτο στις πρώτες προσπάθειες οταν κάναμε μακριά από την ωορρηξία δεν μας ερχόταν. Λέτε να είναι και τώρα έτσι ; Ευχαριστώ
Last reply by Butterfly23, -
- 2 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Μεθαύριο στις 18/7 είναι η πολυπόθητη εμβρυομεταφορά μου!Αποφασίσαμε για 2 βλαστοκύστες και ο Θεός μαζί μασ! Από το κέντρο μου είπαν την ημέρα εκείνη όχι αρώματα και κρέμες.εχω δυο ερωτήσεις ...έχετε να μου προτείνετε κάποιο αφρόλουτρο χωρίς άρωμα που χρησιμοποιήσατε εσείς εκείνη τη μέρα πριν την εμβρυομεταφορα? ούτε αποσμητικό κάνει?βάψιμο? μη γελάσετε ντρέπομαι να πάρω και να τα ρωτήσω στο κέντρο😂 εννοείται διατροφή κάνω έτσι κ αλλιώς λόγω προδιαβήτη υγιεινή.Καποια άλλη συμβουλή??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κορίτσια μου!
Last reply by karlajo, -
- 13 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα στην μεγάλη και όμορφη παρέα σας... Και φυσικά για να γράφω έχουμε, ουπς πρόβλημα, θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και όποιος μπορεί να βοηθήσει καλό δεχούμενος. Είμαι 44 εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ για παιδί.. Άργησα θα μου πεις... Κάλιο αργά παρά ποτέ.. Τέλος πάντων.. Έχω κάνει 2 σπερματεγχησης και μια εξωσωματική, τώρα ο γιατρός μου μου μίλησε για δανεικά ωάρια βασικά από την αρχή μου είχε πει για δανεικά αλλά ήθελα να προσπαθήσω και με δικά μου. Οι σπερματεγχησης έγιναν σε άλλον γιατρό και όπως ήταν αναμενόμενο αποδείχτηκαν φρουδες ηλικιακά και μόνο και για αυτό και άλλαξα γιατρό. Τώρα πάμε με δανεικά αλλά το πρόβλημα εμφανίζεται στο ενδομήτριο…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,6k εμφανίσεις
Καλημέρα μανούλες !! Θελω Gon@l F 300 ή 900 , Org@ltr@n, ή M3riof3rt 💉 Ξεκινάω κι εγώ άμεσα την διαδικασία για μωράκι 🤱🏼 🧸🚼 μιας που άργησα! Εχει κάποια να χαρίζει; Ευχαριστώ πολύ ☺️
Last reply by Manant8490, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Καλημέρα ομαδουλα.Λοιπον έκανα μια εξωσωματική στον περασμένο κύκλο μου με δύο εμβρυακια βλαστοκυστες αβ ποιότητας και έκανα μια βιοχημική κυηση ,φάνηκε δηλαδή μια ελαφριά χοριακή ανεβασμένη και μετά έπεσε κάτω από 5.μου ηρθε περίοδος και συνεχίζω για το κρυοσυντηρημενο μου και τελευταίο βλαστοκυστη ΒΒ ποιότητα σε αυτό τον κύκλο.Πιστευετε ότι θα πάει καλά είναι καλής ποιότητας αυτό? .φοβαμαι ότι επειδή δεν πέτυχαν τα δύο προηγούμενα φαινομενικά καλύτερα σε ποιοτητα δεν θα έχω ελπίδες ούτε τώρα. Για χωρίζετε αν υπάρχουν πολλές επιτυχίες με κρυοσυντηρημενο εγω δεν έχω ιδέα?? Αχχ μακάρι να πάει καλά.Οποιος γνωρίζει παρακαλώ να γράψει είτε από δικές σας εμπειρίες είτε από γνω…
Last reply by kerasaki90, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας είμαι 41. Στην αυχενική το μωρό μετριέται 1 εβδομαδα μεγαλύτερο δηλ 12 και 2. Λοιπόν μου έβγαλε τα εξής ΑΔ 2,40. Κεφαλοουριαιο 5,83. Ip 1, 17. Μικρή διαφυγή τριχλωχινας. Ορατό ρινικό όλα τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Αιματολογικές Χοριακη 0,447. Και papp a 1,367. Θα κάνω λήψη τροφοβλάστης. Υπάρχει καμία κοπέλα με τα ίδια νούμερα που πήγαν όλα καλά?? Έχω πολύ άγχος.
Last reply by Dimitroula84, -
- 2 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, Πάσχω από αζωοσπερμία (μη αποφρακτικού τύπου – NOA) και πρόκειται να προχωρήσω σε επέμβαση mTESE. Από αναζητήσεις στο φόρουμ βρήκα αρκετές αναφορές στους εξής γιατρούς: Ασβέστης Ανδρίτσος Μακαρούνης Κωνσταντινίδης Σοφικίτης Έχει κάποιος εμπειρία με κάποιον από αυτούς ειδικά σε περιστατικά mTESE για NOA; Θα με ενδιέφερε να μάθω πώς είναι σαν γιατροί, πόσο εξειδικευμένοι είναι στο συγκεκριμένο θέμα, και αν γνωρίζετε περιστατικά με επιτυχία στην ανεύρεση σπερματοζωαρίων. Επίσης, αν υπάρχει κάποιος άλλος γιατρός που θα προτείνατε για mTESE, θα εκτιμούσα πολύ τη σύσ…
Last reply by Mospf, -
- 2 followers
- 172 απαντήσεις
- 53,2k εμφανίσεις
καλησπερα σας!ειπα να γραψω την ιστορια μου!οταν εμεινα εγκυος τα πραγματα ηταν πολυ καλα ολα τελεια καμια ενοχληση τιποτα!!στον 7 μηνα και οταν πηγα στο ιασω να κανω τον καθορισμενο υπερηχο επαθα σοκ!ο πλακουντας γερασμενος το μωρο μου ειπαν δεν παιρνει βαρος.....παγωσα!αρχισα μια σειρα εξετασεων στο αρεταιειο,πηγα σε αιματολογο...η διαγνωση θρομβοφιλια!ολα ομως πηγαν καλα εκανα τις ενεσουλες μου.εμεινα λιγο ξαπλα αρχισε να παιρνει βαρος η μικρη μου και ολα καλα!!!γεννησα το αστερακι μου φυσιολογικα προγραμματισμενα βεβαια αλλα ολα παγαν καλα!!:) αν υπαρχει καποια κοπελα που αντιμετωπιζει αντιστοιχο θεμα της λεω απλως υπομονη και κουραγιο!!φιλια πολλα!!
Last reply by Ggata, -
- 2 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Δεδομένου ότι είχαμε μια ανεκπλήρωτη επιθυμία να κάνουμε παιδιά εδώ και 6 μήνες, και ο σύζυγός μου έχει επίσης ιστορικό κρυψορχίας (στον δεξιό όρχι του), αρχίσαμε να εξετάζουμε το θέμα του σπερμοδιαγράμματος και της διαγνωστικής εξέτασης σχετικά νωρίς. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κιρσοκήλη δευτέρου βαθμού στον αριστερό όρχι. Οι τιμές των δύο σπερμοδιαγραμμάτων με διάστημα 2 μηνών μεταξύ τους ήταν: Στο πρώτο σπερμοδιάγραμμα: συγκέντρωση 3,8 εκατομμύρια/ml, φυσιολογικές μορφές 1%, προοδευτική κινητικότητα σπέρματος 33% Στο δεύτερο σπερμοδιάγραμμα: συγκέντρωση 1,6 εκατομμύρια/ml, φυσιολογικές μορφές 1%, προοδευτική κινητικότητα σπέρματος 64% Πα…
Last reply by zaxaritsa999, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποια την διαδικασία, χαρτιά, επιτροπές κλπ και πόσος χρόνος απαιτείται; Είμαι σε φάση που θέλω να ξεκινήσω και αγχώνομαι με τον χρόνο.Επίσης, απαιτείται να είσαι παντρεμένη; Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Blu24, -
- 6 followers
- 34 απαντήσεις
- 19,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, είχα κάνει μια εξωσωματική πριν 2.5 χρόνια περίπου χωρίς θετικό αποτέλεσμα, ναι, μεν έμεινα έγκυος αλλά ήταν χημική. Στην συνέχεια μου βγήκε ένα άγχος από τις ωοληψιες και γενικά την αναμονή, ήταν εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, κράτησε η όλη διαδικασία περίπου 8 μήνες, οι ωοληψιες γίνονταν χωρίς νάρκωση, ήταν το πιο αγχωτικό στάδιο σίγουρα. Δεν έχουμε κάποιο οργανικό πρόβλημα με τον άντρα μου απλά πριν την εξωσωματική δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος, οπότε απλά και μόνο που έμεινα, αν και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη ήταν κάτι θετικό. Τέλος πάντων, μετά στεναχωρήθηκα πολύ και κάπου απογοητεύτηκα καθώς και το όλο κόστος της εξωσωματικής ήταν αρκετά υψηλό, …
Last reply by Ire30, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ,θα προχωρήσω σε εξωσωματική αν δεν προλάβω τον Ιούλιο θα πάμε για τέλος Αυγούστου ή τέλος Σεπτέμβρη . Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα όποιος ξέρει. Εγώ τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω αφαίρεση σαλπίγγων και λέω να περάσω επιτροπή για τα φάρμακα. Σαλπιγγογραφια έχω ,γενικές εξετάσεις έχω,σπερμοδιάγραμμα του συζύγου και ΑΜΗ δική μου υπάρχει αλλά είναι από μέσα Ιανουαρίου αυτού του έτους . Θα χρειαστεί να ξανακάνουμε όλες τις εξετάσεις εκτός της σαλπιγγαγραφιας; Ευχαριστώ πολύ .
Last reply by Lotussss, -
- 2 followers
- 18 απαντήσεις
- 8,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες σας, Είμαι νέα στο φόρουμ..είμαι 31 ετών και προσπαθώ με τον σύζυγό μου για παιδάκι εδώ και 2 χρόνια, να σημειωθεί ότι έχω ΣΠΩ αλλά οι ορμονολογικές εξετάσεις μου είναι όλες καλές όπως και η ΑΜΗ μου. Καταλήξαμε με τον γιατρό μου στο συμπέρασμα ότι δεν κάνω ωορρηξία..δοκιμάσαμε 1 κύκλο με κλομιφαίνη χωρίς επιτυχία και ένα κύκλο με λετροζόλη( femara) που φαινόταν ότι δεν είχε αποτέλεσμα αλλά εντελώς τυχαία και ενώ έκανα τεστ για να πάρω duphaston και να ξεκινήσω νέο κύκλο πρόκλησης βγήκε αχνό.. τελικά ήταν βιοχημική κύηση...αυτό τον κύκλο δοκιμάζουμε πάλι femara και ο υπέρηχος που έκανα σήμερα ( 10η μέρα του κύκλου) δεν έδειξε ότι πρόκειται να γίνει …
Last reply by Sunshine., -
- 3 followers
- 16 απαντήσεις
- 4,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ... Να παραθέσω και το δικό μου θέμα! Μέσα σε έναν χρόνο προσπαθειών για το πρώτο μας παιδάκι έχουμε συλλάβει φυσιολογικα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, θα έλεγα,3 φορές! Ωστόσο, δυστυχώς και στις τρεις φορές είχαμε αποβολή(2 βιοχημικές και 1 παλλινδρομη). Αυτό μας κατατάσσει στην κατηγορία των καθ'εξιν αποβολών! Κάνοντας καρυότυπο στον ιστό του εμβρύου της παλλινδρομης βρέθηκε η τρισωμια 16 (μια πολύ κοινή χρωμοσωμικη ανωμαλία). Και από εδώ ξεκινάει ο δύσκολος δρόμος των εξετάσεων που κάνεις λόγω πολλαπλών αποβολων, οι οποίες έγιναν όλες και από εμένα και από τον σύζυγο και το συμπέρασμα; Όλα φυσιολογικά και ω…
Last reply by vouriama, -
- 4 followers
- 83 απαντήσεις
- 17,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια , ανοιγω αυτό το θέμα γιατί σκέφτηκα ότι μπορούμε εδώ να μοιραζόμαστε εμπειρίες, συμβουλές κλπ όσον αφορά πιο φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης διάφορων συμπτωμάτων. Θυμάμαι δυο κοπέλες είχαν αναφέρει η μια ότι κάνει βελονισμό και άλλη μια κοπέλα ότι ασχολείται με βότανα αν θυμάμαι καλά για διαφορά συμπτώματα ...Οπότε όποια κοπέλα θέλει να μοιραστει tips η ότιδήποτε άλλη συμβουλή μα υπάρχει ένα πόστ να ανατρέχουμε! Καλή επιτυχία σε όλες μας!
Last reply by Niki87, -
- 4 followers
- 15 απαντήσεις
- 7,5k εμφανίσεις
Υπάρχει ήδη ένα παιδί 5μιση ετών. Η σκέψη - φόβος είναι για το να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Θέλω γνώμες παρακαλώ από όσες έχουν καταφέρει εγκυμοσύνη στα 40+ και σχόλια. Όλα μα όλα είναι βοηθητικά♡ Να εξηγηθώ... Μετά από αρκετές αποβολές (ξεκινώντας προσπάθειες στα 30 μου) είχαμε επιτυχή εγκυμοσύνη στο μικρό μας εκεί στα 33-34. Ξαναπροσπαθήσαμε πριν 2 χρόνια κι απέβαλλα ακόμα μια φορά. Γνωρίζοντας τις προκλήσεις της ηλικίας έκανα όσες εξετάσεις προτείνονται. Δείχνουν τη φυσιολογική μείωση αυγών. Επίσης έχω κάνει σε όλες τις αποβολές αποξέσεις (γιατί ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν φυσικά) κάτι που ίσως ήταν κι ο λόγος που εμφανίζονται πολύποδας που…
Last reply by Sofiiii,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 14.945 απαντήσεις
- 1.655.800 εμφανίσεις
-
- 11.428 απαντήσεις
- 2.461.669 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 287.060 εμφανίσεις