Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.573 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Παλινδρόμη
από annalouk- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 843 εμφανίσεις
Καλησπέρα και από εμένα ..Δυστυχώς Παρασκευή πάω για αποξιση .. Ακούσαμε καρδούλα στις εφτά εβδομάδες αλλά σήμερα που πήγαμε είχε σταματήσει .. Δεν το έχω συνηδητοπποησει όλη μέρα κλαίω δεν ξέρω πως να το διαχειριστω Με ανχωνει και η ηλικία καθώς είμαι 35 και ανχωνιμαι αν μετά την αποξιση καταφέρω να ξαναμεινω έγκυος ..
Last reply by annalouk, -
Διαφημίσεις
-
Πρώτες προσπάθειες 1 2
από chiko- 2 followers
- 28 απαντήσεις
- 5,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας και είπα και εγώ να σας γράψω! Με τον σύντροφό μου ξεκινήσαμε προσπάθειες το Πάσχα, όχι τόσο στοχευμένες καθώς δεν κοιτούσα καθόλου γόνιμες κλπ απλώς είπαμε να ξεκινήσουμε ελεύθερα πλέον καθώς θα θέλαμε ένα παιδάκι!!!! Τον προηγούμενο μήνα πάλι δεν ήταν στοχευμένες οι μέρες. Όμως αυτόν νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Λοιπόν, ο κύκλος μου είναι σταθερός 26-28 μέρες! Είχαμε ελεύθερες επαφές την 8η την 10η την 11η την 12 (προς 13η) και εχθές που ήταν η 14η μέρα του κύκλου μου και σύμφωνα με το ημερολόγιο η ημέρα ωορρηξίας μου. Εγώ νομίζω την ένιωσα την ωορρηξία μου γύρω στην 12η μέρα καθώς είχα πόνους χαμηλά και υγρά. Συνήθ…
Last reply by LeneL, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλησπέρα.. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας καθώς είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να γίνω μανούλα και είναι όλα πολύ μπερδεμένα. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 13/10, είχα επαφές κατά τις γόνιμες μέρες, και συμπτώματα λίγες μέρες μετά όπως κράμπες χαμηλά στην κοιλιά, ζαλάδες, πρωινή ναυτία αλλά και καθυστέρηση 4 μέρες. Και εκεί που ήμουν χαρούμενη ότι όλα πάνε καλά, τσουπ είδα αίμα χθες και λέω ήρθε η περίοδος. Ωστόσο δεν μοιάζει σαν την κλασσική περίοδο που έχω. Λιγότερο αίμα, άλλες φορές πιο κόκκινο άλλες πιο ροζ το οποίο κυρίως το βλέπω στην τουαλέτα κατά την ούρηση και όταν κινουμε.. θεωρώ πως είναι περίοδος αλλά μάλλον πολύ διαφ…
Last reply by Bik 199, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας κορίτσια Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν να καταφέρουν να κρατήσουν γερά παιδάκια στην αγκαλιά τους Αν κάποια κοπέλα έχει meriofert που δεν χρειάζεται θα της ήμουν ευγνώμων. Δεν δικαιούμαι άλλα φάρμακα από τον ΕΟΠΥΥ .
Last reply by nikoleta80, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα τις συμβουλές σας όσες έχετε κάνει εξωσωματική. Μετά από 3 σπερματέγχυσεις χωρίς επιτυχία είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική. Εχω ξεκινήσει τις ενέσεις, παράλληλα παίρνω vibramicin και ένα κορνιζονουχο. Γενικά νιώθω σαν ζόμπι από τα τόσα που παίρνω και έχω παρατηρήσει ότι κάθε βράδυ ιδρώνω παρα πολύ σε σημείο να πρέπει να αλλάξω μπλούζα. Εχει συμβεί σε καμία σας; Και γενικά κορίτσια φοβάμαι πολύ τις επιπτώσεις των φαρμάκων στην υγεία μου με αποτέλεσμα να είμαι μέσα στο άγχος. Εσείς όταν παίρνατε την αγωγή πως περάσατε ;
Last reply by Zaxaroulamak, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα πρώτη φορά εξωσωματική πηραμε 14 ωάρια είχαμε 10 έμβρυα ποιότητας αρίστης και κάναμε έμβρυο μεταφορά 2 ποιότητας ΑΑ4 29 εγώ 34 ο σύντροφος είχα θέμα με τις σάλπιγγες όποτε της αφαιρέσαμε και ελέγξαμε και το ενδομήτριο με υστεροσξοπηση όπου όλα ηταν φυσιολογικά ! βάλαμε δυο εμβρυακια πως το βλέπετε ; Δεν έχω κανένα σύμπτωμα ακόμα
Last reply by kate82, -
- 3 followers
- 89 απαντήσεις
- 59,6k εμφανίσεις
Γεια σας, είμαι 43 ,5 ετών και θέλω να ρωτήσω εάν έχει κάνει καμία κοπέλα prp ωοθηκών (αναζωογόνηση) για παραγωγή ωαρίων λόγω χαμηλής ΑΜΗ με σκοπό την εξωσωματική. Θα με ενδιέφερε στην Θεσσαλονίκη με πληροφορίες αν γίνεται για την αποτελεσματικότητα του κι αν όχι τότε στην Αθήνα ίσως . Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Thia1985, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τις συμβουλές σας στην περίπτωση της μη αποφρακτικής αζωοσπερμίας. Υπάρχει κάποιος στο forum που έχει προχωρήσει με τον κύριο Σοφικίτη και είχε επιτυχία στα αποτελέσματά του? Επιπρόσθετα θα ήθελα να μου προτείνετε και άλλους γιατρούς που γνωρίζετε για το συγκεκριμένο θέμα. Κυρίως στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.
Last reply by Prosper, -
- 4 απαντήσεις
- 2,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας,είμαι καινούρια στη παρέα. Είχα μια παλινδρομη κύηση που έληξε με απόξεση τον Ιούνιο και από Σεπτέμβρη προσπαθούμε ξανά. Ήρθε κανονικά η πρώτη περίοδος και για αυτή πήρα τα τεστ ωορρηξίας. Παίρνουμε και οι δύο κάτι συμπληρώματα, τα pregnacare. Έχω πολύ άγχος γιατί γενικά οι εξετάσεις μου δεν είναι και πολύ καλές.. βέβαια έμεινα έγκυος στο πρώτο,που τελικά δεν ευδοκίμησε,με τη πρώτη προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ
Last reply by Eleni2, -
- 2 followers
- 17 απαντήσεις
- 4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια... έκανα χοριακη και βγήκε 108,52 ,θεωρητικά βάση της τελευταίας περιόδου μου είμαι 4 βδομάδων και κάτι ημέρες!!!! Έχω στο παρελθόν μου ήδη μια έξωμητριο κύηση.. και έχω φοβηθεί πολύ επειδή θεώρησα πως είναι χαμηλή η τιμή... έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; θα πάω σήμερα στο γυναικολόγο. (Ξερω πως θα πρέπει να ξανά επαναλάβω σε 2 μέρες και να διπλασιαζετε) το θέμα μου είναι.. Αν υπαρχει περίπτωση να κυλισει ομαλα αυτη τη φορα; έχει συμβεί σε κάποια αλλη; σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Last reply by Vasia3315, -
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. ΤΕΡ 30/08. Κύκλος 24 -30 ημερών. Σας παραθέτω τις χοριακες μου. 25/9 76 30/9 300 3/10 710 7/10 1700. (2 σακοι με λεκ ασκό κ εμβρ στοιχεία) 11/10 4500 21/10 29.950 24/10 35.550. (σε άλλο εργαστήριο) Σήμερα είμαι 7+5. Η γιατρός προχθές δεν ειδε καρδιακη λειτουργία αν κ τα βγάζει μια εβδομάδα μικροτερα. Μου ειπε πως τα διδυμα συνηθως αργουν να "πάρουν μπρος".Ποια η γνώμη σας ?να ελπίζω σε καλή έκβαση της κύησης?η χοριακη με τόσο ψηλά νούμερα πρέπει να διπλασιαζεται ανά 48-72 ώρες ή χρειάζεται πιο πολύ?
Last reply by Coel, -
- 7 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!!! Έκανε καμιά πρόσφατα αίτηση για το εννιαμηνο του ΟΑΕΔ? ξέρετε πόσο καιρό παίρνει η επεξεργασία της αίτησης και ποτέ πληρώνουν?εν τω μεταξύ άλλαξε κι η σελίδα που κάνεις την αίτηση δεν γίνεται μέσα από τη σελίδα του ΟΑΕΔ άλλα μέσω gov..
Last reply by Neverstop, -
- 4 απαντήσεις
- 7,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια εχει εμπειρία να παρουσιασε χολοσταση στην κύηση. Το σκ άρχισα να έχω φαγούρα στις παλάμες.Το Σάββατο μου ήταν δύσκολο να κοιμηθώ από τη φαγούρα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω εξετάσεις AST 45(<35), ALT 49 (<35)κ χολικα οξέα 12(<10). Αύριο έχω ραντεβού μαζί του. Είμαι 32w +1d. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα κυρίως για τα μωρά, διδυμη κυηση). Είχα αγχωθεί με τον τράχηλο κ είμαι στο κρεβάτι κ πάνω που έκανα ντοπλερ κ όλα καλά αυτό. Έχω αγχωθεί για τα μωρά τη φαγούρα θα την αντεξω(έτσι λεω). Έχετε εμπειρία??Τα μωρά σας γεννήθηκαν προωρα??
Last reply by Fay_, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είμαι στην 2η μέρα περιόδου έκανα εξετάσεις με αποτελέσματα fsh: 7.7 ,lh :3.3 ,prg :0.12 ,e2 :7.2 και tsh : 0.68 .είναι να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα με δώσανε cyclacur και σε 6 μερες να πάρω και vagirux 2 υποθέτα πριν τον υπέροχο και τις επαναλυπτικες εξετάσεις ορμονών, ενώ με είπαν ότι είναι πολύ καλές οι εξετάσεις αυτό που με προβληματίζει είναι τα vagirux έχει πάρει καμία τα γνωρίζει??
Last reply by kate82, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είμαι στην 2η μέρα περιόδου έκανα εξετάσεις με αποτελέσματα fsh: 7.7 ,lh :3.3 ,prg :0.12 ,e2 :7.2 και tsh : 0.68 .είναι να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα με δώσανε cyclacur και σε 6 μερες να πάρω και vagirux 2 υποθέτα πριν τον υπέροχο και τις επαναλυπτικες εξετάσεις ορμονών, ενώ με είπαν ότι είναι πολύ καλές οι εξετάσεις αυτό που με προβληματίζει είναι τα vagirux έχει πάρει καμία τα γνωρίζει??
Last reply by kate82, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 1,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα ,χρειάζομαι την γνώμη σας Περιμένω περίοδο την τρίτη και από εχτές έχω ένα πάρα πολύ δυνατό πόνο στην μέση ,σήμερα το απόγευμα εκτός από την μέση με πονάει και η κοιλιά μου ,έχω δύο παιδάκια και προσπαθούμε εδώ και δύο χρόνια με τον σύντροφό μου για ένα παιδάκι Να είναι πόνοι για την περίοδο ή να είναι κάτι άλλο?
Last reply by ΧρυσαΜ, -
Δεν είδαμε σάκο... 1 2
από Melody90- 2 followers
- 19 απαντήσεις
- 4,4k εμφανίσεις
Κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε κ εσείς τη γνώμη σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ.Τερ 9.9.24 ,θετικό τεστ ωορρηξίας 23.9.24 ο κύκλος μου είναι περίπου 30 -32 μέρες. Στις 5.10.24 είχα 3 θετικά τεστ εγκυμοσύνης . Για υπέρηχο πήγα στις 7.10.24 (Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο κ μου φάνηκε πολύ νωρίς )μεν είχα ένα παχύ ενδομήτριο αλλά δεν είδαμε τίποτα άλλο ούτε σάκο ούτε τίποτα. Μου είπε να ξανά πάω για υπέρηχο στις 11.10 πάλι τα ίδια τίποτα εκτός από ένα παχύ ενδομήτριο. Συμπτώματα έχω μπόλικα ναυτία, πονάει το στήθος τράβηγμα χαμηλά ελαφρά πονάκια περιόδου και δυσκοιλιότητα. Έχω τέσσερα παιδάκια γνωρίζω καλά το σώμα μου. Απλά αυτό που μου φαίνεται περ…
Last reply by Melody90, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες , χαρίζω μια gonal των 300 ( λήξη 2/25). Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα ιδανικά να την πάρει κάποια κοπέλα που δεν μπορεί να πάρει από τον ΕΟΠΥΥ φάρμακα και τα έχει πραγματικά ανάγκη.
Last reply by matias, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
☺️
Last reply by mina12, -
Εγκυμοσύνη
από AnnaGodes- 1 απάντηση
- 1,3k εμφανίσεις
Έκανα β χοριακη την Παρασκευή και βγήκε 0.57 ..έχω κάνει 3 τεστ αρνητικά και τα τρία έχω καθυστερήσει 3 μέρες..τι να κάνω άλλο
Last reply by *Vasoula, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 887 εμφανίσεις
Καλημέρα σας, Θα μπορούσατε να μοιραστείτε εμπειρίες και προτάσεις για προϊόντα κατάλληλα - ασφαλή για εγκύους ; Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα αλλά σκεπτόμενη θετικά, θα ήθελα να ξεκινήσω να ψάχνω αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και προτιμώ να έχω μια ιδέα πριν πάω στα καταστήματα, αν μπορώ να τα δω και online είναι το ιδανικό. Ειδικά για τα προϊόντα βασικού μακιγιάζ δεν βλέπω να είναι μέρος του μάρκετινγκ τέτοια στοιχεία. Ευχαριστώ πολύ!😊
Last reply by Maraki S., -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Έχω 14 μερες περνω cyclacyr για να στρώνουμε το ενδομητριο και να προχωρήσουμε επιτέλους στην εμβρυομεταφορα .και αυτός ο κύκλος πάλι θα μας βγει άκυρος γιατί έκανα ωορηξια ,πως γινεται με τόσα cyclacyr να κανω ωορηξια ??? Έχω σαλτάρει
Last reply by kate82, -
- 3 followers
- 24 απαντήσεις
- 9,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος της ομάδας, αφού και εγω δυστυχώς δυσκολεύομαι να κάνω παιδάκι.. Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδω και 6 μήνες χωρίς επιτυχία, και αφού κάναμε εξετάσεις γονιμότητας διαπίστωσα ότι παρόλο που είμαι 31 ετων η ΑΜΗ μου ειναι πολυ χαμηλή 0.7 και η FSH κοντά στο 12. Απο τοτε έχω τρελαθει και έχω πολυ ασχημη ψυχολογια…. Η περιοδος μου εχει αλλαξει και δεν ειναι πια σταθερη και φοβαμαι μηπως η εμμηνόπαυση ειναι κοντα 😩 Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει μείνει έγκυος με τέτοιες τιμές; Πρέπει να αρχίζω να σκέφτομαι την εξωσωματική; Γνωρίζει καμια αν ειναι πιο δυσκολη η φυσιολογικη σύλληψη με αυτες τις τιμες; Μακάρι να τα καταφέρουμε …
Last reply by Στεύη, -
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Χαρίζονται 3 cetrotide με λήξη τώρα 10/2024. Αν σας έχουν πει για orgalutran είναι το ίδιο, ρωτήστε μήπως αντί orgalutran μπορείτε να πάρετε cetrotide. Περιοχή Αθήνα
Last reply by marmaki, -
- 3 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Γεια σας, είμαι νέα στο φόρουμ και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη... Είμαι στην 26η εβδομάδα και ο γιατρός μου στις μετρήσεις βρήκες στο έμβρυο μικρότερο μέγεθος κοιλιάς από όσο θα έπρεπε...Μου έβαλε νωρίτερα επαναληπτικό υπέρηχο...Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σας παρακαλώ πείτε μου όσες γνωρίζετε. Ευχαριστώ
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες,Είμαι καινούρια εδω,θα πάμε πρώτη φορα για εξωσωματική,θα ήθελα την γνώμη σας για το υγεία ivf κ αν καποια κοπέλα εχει άποψη για τον Κ.Χανδακά,είμαι αρκετά αγχωμέμη με αυτό το θέμα. Σας ευχαριστω πάρα πολυ και όσες προσπαθούμε καλά αποτελέσματα!!!!
Last reply by Anna7190, -
Μου περισσεύουν
από Έφηη- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή επιτυχία σε όσες προσπαθείτε για μωράκι. Εύχομαι όλα να πανε κατευχήν. Είμαι καινούργια εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ για να σας πω ότι έχω καποια φαρμακα που δεν τα χρειαζομαι.Αν καποια κοπελα τα θελει να τα χαρισω. 1ένεση ovaleap 900μοναδες που λήγει τον Οκτωβριο(τα ειχα αγορασει περυσι) Και 3 ενέσεις cetrotide 0.25 που ληγουν το 2027. Αν καποια κοπελα τα χρειαζεται ευχαριστως να της τα δωσω.
Last reply by Έφηη, -
- 3 followers
- 4 απαντήσεις
- 5k εμφανίσεις
Μετά από ΄πρόσφατη κατάψυξη ωαρίων, μου περίσσεψαν 4 Meriofert 75 IU (ημερομηνία λήξης 16/06/2025). Διαθέσιμες για όποια τις θέλει!
Last reply by Relief, -
- 3 απαντήσεις
- 9,3k εμφανίσεις
Γειά σας!!! Θα ήθελα τα σχόλια σας και την εμπειρία σας απο όσες γυναίκες τον είχαν γιατρό. Ευχαριστώ!!!
Last reply by marion83, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είμαστε 28 κι εγώ και ο συντροφος, εγώ με amh 0,81 τον Ιούνιο, όπως μου λένε όλοι πολύ χαμηλή για την ηλικία μου. Την amh την παρακολουθώ χρόνια και βλέπουμε ότι όντως εχει μεγάλη πτωτική τάση. Προσπαθουσαμε περίπου 6 μηνες κι επειδη δεν πετυχαμε εγκυμοσυνη είπαμε να ψαχτούμε. Ο σύντροφος χλαμύδια και εντερόκοκκο και χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων, με χαμηλή κινητικότητα και 99% ατυπίες. Καταφέραμε μετά απο 6 μήνες να θεραπευτεί ο σύντροφος και τώρα θα κανει ξανά σπερμοδιάγραμμα, ο ουρολόγος ωστόσο μας είπε πως θέλουμε τουλάχιστον 3 μήνες για να αρχισει να βελτιώνεται το σπέρμα απο το τέλος της αγωγής.. Και εκείνος και ο γυναικολόγος λόγω χαμηλής amh π…
Last reply by Malntalia,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 6.596 απαντήσεις
- 850.240 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 119.379 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.138.860 εμφανίσεις