Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.628 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 7,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από σας που είχατε κάνει προσπάθεια στο Παπαγεωργιου στη Θεσσαλονίκη. Ποιος γιατρός σας ανέλαβε, αν είχατε πετύχει??? Ξέρω έχει μεγάλη αναμονή, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα χρήματα για ιδιωτική κλινική
Last reply by marakis80, -
Διαφημίσεις
-
- 2 followers
- 14 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλημέρα !θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία …τελευταία περίοδος 2/2 κύκλος σταθερός 30-32 μέρες …με 6 μέρες καθυστέρηση κάνω τεστ αρνητικά ..την επόμενη δλδ την Τέταρτη πάω γυναικολόγο θεωρώντας ότι έχω κάποια κύστη μου λέει δεν φαίνεται κάτι κάνε λίγο υπομονή θα έρθει …από την Παρακευή πρήστηκε το στήθος μου και άρχισα να έχω έντονες κράμπες και πολλά πολλά υγρά …ώπα λέω γνώριμα συμπτώματα κάνω ένα τεστ χθες το βράδυ βγαίνει σε δευτερόλεπτα θετικό …και δεν έχω ιδέα πως έχει γίνει όλο αυτό !!!!!!τόσο καθυστερημένη σύλληψη έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ;;; Δλδ χθες που έκανα το τεστ ήμουν στις 12 μερες καθυστερηση …Φοβάμαι για εξωμήτριο…έχω και το ιστορι…
Last reply by Pepi88, -
- 0 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας , θα ηθελα την βοήθεια σας , εάν κάποια κοπέλα δεν χρειάζεται φάρμακα εξωσωματικής και θέλει να τα χαρίσει ας μου στείλει παρακαλώ 🙏🏽 χρειάζομαι MERIOFERT 900 ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπορεί να βοηθήσει ☺️
Last reply by Vasgio, -
- 4 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Ρε κορίτσια είχε καμία κλάματα στο ξεκάρφωτο ή έχω αρχίσει να τα χάνω:εβλεπα στην τηλεόραση μια μαραθωνοδρόμο να τερματίζει και το τι κλάμα έριξα δε λέγεται! Γενικά όλη τη μέρα στο ξεκάρφωτο βάζω τα κλάματα χωρίς να είμαι στεναχωρημένη.Συμβαινει και σε εσάς αυτό?
Last reply by karlajo, -
- 5 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα!8η μέρα με arvecap καθώς κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και αύριο ξεκινάω τη διέγερση με puregon. Εχω διαβασε ιδιαφορα σχετικά με ασπράδια ,ηλεκτρολύτες, ρόδι κλπ. για να μειωθούν οι παρενέργειες, καθώς και οι πιθανότητες για υπερδιέγερσης μα έχω καταμπερδευτει τελικά τι να κάνω. Η μαία απλά μου είπε όχι αλάτι όχι ζάχαρη και όχι κάτι άλλο συγκεκριμενο.Θα ήθελα σας παρακαλώ όσες κοπέλες είδα ότι τους βοήθησε κάτι συγκεκριμένο κατα την περίοδο της διέγερσης αν μπορούν να το μοιραστούν μαζι μου γιατί λίγο έχω αγχωθεί ☺️Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by dimi.tra, -
- 2 followers
- 59 απαντήσεις
- 22k εμφανίσεις
Καλησπέρα.εκανα περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα.εγινε η μέτρηση του τραχήλου στη β επιπέδου κ βρέθηκε 4,7 mm με χοάνη .τ επόμενη μέρα έγινε η περίδεση .μικρόβιο δεν βρέθηκε κ η crp αρνητική.εχοουν περάσει δύο εβδομάδες.με πιάνουν μερικοί ήπιοι πόνοι . πιστεύετε θα τα καταφέρω?
Last reply by vasilia90, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας και αν καποιος ξέρει. Είναι να κάνουμε προσπάθεια εξωσωματικής και στην εξέταση του συζύγου για κατακερματισμο DNA μας έβγαλε ένα αποτέλεσμα 25%. Ο γιατρος είπε ότι είναι μέτριο και θα κάνουμε μια ειδική τεχνική στο εργαστήριο όπου θα καθαριστεί το σπέρμα. προτεινε να παρει βιταμίνες με αντιοξειδωτικά αλλά είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό από την στιγμή που θα κάνουμε αυτή την τεχνική. Άρα εμείς τί κανουμε; αν πάρουμε τις βιταμίνες θα χάσουμε και άλλο χρόνο (ειναι κατι που δεν θέλουμε για αλλους λογους) αλλά μήπως είναι τελικά υποχρεωτικό να τις πάρουμε? Ο γιατρος ρίχνει την απόφαση σε μας.. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; …
Last reply by lili87, -
Γιατρός για IVF 1 2
από Ramonun- 2 followers
- 25 απαντήσεις
- 3,5k εμφανίσεις
Καλησπερα! Παίρνω το θάρρος να γράψω καθώς θεωρώ ότι αρκετές γυναίκες που πρέπει να υποβληθούν σε ivf είναι μπερδεμένες η δεν ξέρουν τι να κάνουν. Έτσι ήμουν κ εγώ σχεδόν δυο μήνες πριν. Στα 36 μου με ΑΜΗ 0,59 με ενημερώσε ο γυναικολόγος μου ότι ο χρόνος είναι ενάντιων μου. Καταληξαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε ωοληψια αρχικά και ivf. Πήγα σε δυο ivf γιατρούς, και κατέληξα στον κύριο Κούρτη. Από το πρώτο ραντεβού μου ζήτησε μόνο και μια εξέταση. Αυτή του θυρεοειδή. Καμμία άλλη εξέταση. Ουτε fsh ούτε στον σύζυγο κάτι. Μας είπε τη διαδικασία. Τον εμπιστεύτηκα και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Την Κυριακή κάναμε την ωοληψια, αν και είχε πει στην αρχή Σάββατο. Δε λογάριασε…
Last reply by ΔΗΜΗΤΡΙΑ, -
Ωορρηξία
από Eirini_dr.- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 876 εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα … βοηθήστε με … μετά από δυο αποβολές και πολλές εξετάσεις ξεκινήσαμε πάλι προσπάθειες .. αυτή τη φορά με τεστ ωορρηξίας … έχω κύκλο 35 μέρες … είχαμε επαφή με τον άντρα μου τη Δευτέρα 10/3 (δυστυχώς μετά έπρεπε να φύγει ταξίδι με τη δουλειά του) έκανα τεστ ωορρηξίας την τέταρτη 12/3 βγήκε θετικο( 2 έντονες γραμμές).. σήμερα ξανά έκανα ένα 13/3 και είχε δυο γραμμές όχι τόσο έντονη αλλά αρκετά ευδιάκριτη..δυστυχώς γυρίζει αύριο .. το προλαβαίνουμε το τρένο πιστεύετε η θα έχει φύγει ;; Να πάμε για τον άλλον μήνα; Συγγνώμη για το σεντόνι .😩
Last reply by Eirini_dr., -
Spermotrend
από so_pa- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιο ζευγάρι τις βιταμίνες Spermotrend; Είδατε κάποια βελτίωση- αποτέλεσμα; Μας τις πρότειναν σας εναλλακτικές αντί για τις profertil οι οποίες δεν ήταν αποτελεσματικές για εμάς.
Last reply by Pavlinaki, -
- 1 follower
- 49 απαντήσεις
- 18k εμφανίσεις
Χαιρετώ όλες τις κοπέλες που μοιραζονται τις ίδιες ανησυχίες με μένα και ανοίγω αυτό το θέμα για να ανταλλάξουμε εμπειρίες. Ετοιμάζομαι για την 4η εξωσωματικη και θα ήθελα να μάθω από όποιες κοπέλα έχουν πολυκυστικές,εγω εχω μόνο εικόνα πολυκυστικών,όχι το σύνδρομο,ποίο πρωτόκολλο ακολουθήσατε στην εξωσωματική και τα καταφερατε!!!
Last reply by georgia1995, -
Καλησπέρα σας, ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν κάποια έκανε πρόσφατα προσπάθεια εξωσωματικής και πέτυχε 🥰 και έχει απόθεμα από ενέσεις GONAL-f και αν ναι αν θα μπορούσε να τις δωρίσει. Εμείς είχαμε πρόσφατα την 5η αποτυχημένη εξωσωματική και θα θέλαμε να προσπαθήσουμε ξανά όσο αντέχουμε ακόμη, γιατί κάθε αποτυχία πονάει πολύ... Έγκριση είχα πάρει στις 2 τελευταίες αλλά θέλω ακόμη 6 μήνες για να μπορέσω να ξαναπεράσω από την επιτροπή και ιδανικά δεν θα θέλαμε να περιμένουμε τόσους μήνες για την επόμενη μας προσπάθεια!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Last reply by Penelope, -
- 2 followers
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλημέρα σας! Ψάχνω προτάσεις για γιατρούς εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκομείο. Όσα ποστ βρίσκω είναι αρκετά παλιά και κάποιοι από τους γιατρούς που προτείνονται βλέπω έχουν συνταξιοδοτηθεί. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για καλούς γιατρούς, που τα εξηγούν όλα χωρίς άγχος? (Έλενα, Αραταιείο πχ). Και αν έχω καταλάβει είναι πιο άμεσο αν κλείσουμε αρχικά ένα απογευματινό ιατρείο? Ευχαριστώ πολύ, αναμένω απατήσεις!
Last reply by ElsaL, -
- 3 followers
- 46 απαντήσεις
- 16,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια... έκανα χοριακη και βγήκε 108,52 ,θεωρητικά βάση της τελευταίας περιόδου μου είμαι 4 βδομάδων και κάτι ημέρες!!!! Έχω στο παρελθόν μου ήδη μια έξωμητριο κύηση.. και έχω φοβηθεί πολύ επειδή θεώρησα πως είναι χαμηλή η τιμή... έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία; θα πάω σήμερα στο γυναικολόγο. (Ξερω πως θα πρέπει να ξανά επαναλάβω σε 2 μέρες και να διπλασιαζετε) το θέμα μου είναι.. Αν υπαρχει περίπτωση να κυλισει ομαλα αυτη τη φορα; έχει συμβεί σε κάποια αλλη; σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Last reply by marion83, -
- 1 follower
- 29 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια! Ειμαι καινουρια στην παρεα σας! Χρειάζομαι βοήθεια από όσες γνωρίζουν! Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας clear blue αυτά με το χαμόγελο..με κυκλο 25-26 ημερών, έκανα το πρώτο χτες το πρωί 11η μερα του κυκλου , βγήκε θετικό, έκανα ξανά το μεσημέρι κατά τις 4 πάλι θετικο..από περιέργεια έκανα κ ένα το βράδυ κατά τις 22:00 κ βγήκε αρνητικο..σήμερα το πρωί πάλι αρνητικο . Η απορία μου είναι η εξής, όταν βγαίνει αρνητικο σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η ωορρηξια κ χάθηκε η ευκαιρία η ότι η ωορρηξια έγινε κ το αυγουλακι είναι εκεί κ περιμένει 12-24 ώρες να γονιμοποιηθει; Επαφη είχαμε χτες το βράδυ που το τεστ ήταν αρνητικο (αλλά 6 ώρες πριν ή…
Last reply by Xristina96, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα. Μετά από 2 χρόνια προσπάθειας με τον άντρα μου και μια βιοχημικη ξεκινήσαμε τις εξετάσεις με σκοπό την εξωσωματική. Είμαστε και οι δύο στα 33. Έχουμε κάνει ήδη ένα σπερμοδιαγραμμα και διαγνωστηκε με βαριά ολογοασθενοτερατοσπερμια και τώρα περιμένουμε και την εξέταση για τον κατακερματισμο η οποία αναμένουμε πως δεν θα είναι καλή καθώς ο άνδρας μου είχε κρυψορχια που διορθώθηκε καθυστέρημενα... Επειδή είμαστε από την Πάτρα και μας είναι δύσκολο να δούμε πολλούς γιατρούς και κέντρα πριν αποφασίσουμε υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε θετικη εμπειρία εξωσωματικής με σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα??? Ώστε να μας προτείνει που να απευθυνθούμε??
Last reply by LeneL, -
- 11 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μου, σήμερα είχα υπέρηχο για να ελέγξει η γιατρός ότι όλα είναι οκ γιατί ξεκινάω με διέγερση.Ολα οκ μου έκανε και μικροβίωμα θα ξέρω αύριο αποτελέσματα.Συζητησαμε για το πρωτόκολλο και μου είπε ότι για το δικό μου προφίλ ταιριάζει καλύτερα το μακρύ πρωτόκολλο.Ξεκιναω 8/3 arvekap 0,1 κάθε μέρα και μετά από μια βδομάδα μοίσ αδιαθετήσω κάνω ορμονικές και μου λέει τη δοσολογία για τη διέγερση με puregon 900iu. μου είπε ότι έτσι θα έχω πιο ποιοτικά ωάρια με βάση το προφίλ μου γιατί θα δώσω χρόνο στις ωοθήκες και δε θα τις σοκάρω με μεγάλες δόσεις φαρμάκων ξαφνικά. Μου εξέπνευσε εμπιστοσύνη και νιώθω πολύ καλά με την απόφαση της αυτή. Θα ήθελα να μου πεί…
Last reply by karlajo, -
- 6 followers
- 21 απαντήσεις
- 6,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Λοιπόν κορίτσια έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια καθώς μάλλον είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 26/12 και λέω μάλλον γιατί ήταν σχεδόν θετικό και σκέφτηκα την επόμενη μέρα θα είναι ακριβώς αλλά την επόμενη μέρα ήταν τελείως αχνό σχεδόν δεν φαινόταν καν η δεύτερη γραμμή που πάει να πει ότι λογικά το χθεσινό ήταν θετικό ίσως θα έπρεπε να είχα κάνει ένα δεύτερο την ίδια μέρα για να πιάσω το ανέβασμα της ορμόνης... Δεν ξέρω βέβαια και αν το σκέφτομαι σωστά...επαφές στις 25 και 27 του μήνα, και χθες μια εβδομάδα μετά την επαφή είχα πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος...θα μπορούσε λέτε να είναι σημάδι εμφύτευσης οι πόνοι περιόδου; Η έχω κάνει λάθος και μ…
Last reply by Anna Maria 1995, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κοριτσια! Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου σε όλες σας που προσπαθείτε για μωράκι να σας έρθει αυτή τη χρονιά!!!! Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για το εξής: ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική (28/2 περνάμε από την επιτροπή) και ο γιατρός μου είπε επειδή είμαι νέα (32) και χωρίς συγκεκριμένο θέμα να βάλουμε μόνο 1 ωάριο,αλλά εγώ λίγο απογοητεύτηκα. Σκέφτομαι να επιμείνω για 2,γιατί το είχα δεδομενο στο μυαλό μου και για να έχω περισσότερες πιθανότητες. Από την άλλη εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου...Ποια η γνώμη σας;
Last reply by Μaka, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
γειά σας, θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κυρία που χαρίζει gonal και meriofert που δεν χρειάζεται για εξωσωματική γονιμοποίηση
Last reply by elkal, -
- 3 followers
- 5 απαντήσεις
- 6,4k εμφανίσεις
Μετά από ΄πρόσφατη κατάψυξη ωαρίων, μου περίσσεψαν 4 Meriofert 75 IU (ημερομηνία λήξης 16/06/2025). Διαθέσιμες για όποια τις θέλει!
Last reply by elkal, -
- 1 απάντηση
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες κοριτσια μου. Αχ θα ξεκινήσω και εγώ να λέω τον πόνο μου. Είμαι 39.5 έχω ήδη ένα παιδάκι που κοντεύει τα έξι, αποφασίσαμε λοιπόν με τον σύζυγό μου να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι μιας που το πρώτο το πιάσαμε με την πρώτη είμασταν σίγουροι ότι έτσι θα πάει και το δεύτερο , έλα όμως που ο Μέρφι(συμπαν)είχε άλλα σχέδια . Απο τον Μάιο λοιπόν που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες, όχι εντατικά αλλά προσπαθούσαμε και βλέποντας ότι δεν έρχεται αποφασίσαμε να κάνουμε όλες τις εξετάσεις ,σαλπιγγογραφία, ΑΜΥ και σπερμοδιάγραμμα. Τα δικά μου όλα τέλεια του αντρα μου ολιγοασθενοσπερμια ,ξεκινήσαμε λοιπόν μια θεραπεία με βιταμίνες για 3 μήνες, τα αποτελέ…
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 50 απαντήσεις
- 38,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό, μιας κ γω με τη σειρά μου παιδεύομαι αρκετά χρόνια για ένα μωράκι. Ένα σωρό αναποδιές και γω αλλά δε θα σας κουράσω με αυτά. Είμαι 40 χρονών. Το Φεβρουάριο έκανα την πρώτη (αποτυχημένη) μου εξωσωματική στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων με το Ζηκόπουλο. Μετά από μια υστεροσκόπηση κ αφού έβγαλα έναν μικρό πολύποδα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω για τη δεύτερη προσπάθειά μου. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το γιατρό αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου. Θεωρώ ότι έχουν μεγάλη εμπειρία. Το δίλημμα που έχω - όπου και ζητώ τη γνώμη σας, είναι αν πρέπει να μείνω στον ίδιο γιατρό ή να πάω …
Last reply by Anastasia2005, -
- 2 followers
- 9 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα !εκανα καμπύλη ζαχαρου καθώς είμαστε πάλι σε προσπάθεια για παιδί ( 5 αποβολές ) και βγήκε παθολογική τιμή νηστείας 0’ 110 στα 60 ‘ 160 και στα 120’ 109 Η αντίσταση στην ινσουλίνη βγήκε φυσιολογικη ..Η ενδοκρινολόγος εκτός από διατροφή και περπάτημα μου είπε να πάρω μαγνήσιο το βράδυ και γλουκοφαζ να ξεκινήσω με μικρή δόση και να την αυξήσουμε …Δεν το ξέρω το φαρμακο έχει παρενέργειες;θα βοηθήσει ;υπάρχει κάποια κοπέλα να το έχει χρησιμοποιήσει και να βοήθησε ;;;γιατί από την άλλη μου είπε ότι για το ζάχαρο νηστείας κυρίως ευθύνεται το κοιλιακό λίπος και δευτερευόντως το τι θα φας το βράδυ …Και λίγο μπερδεύτηκα με όλες τις πληροφορίες…
Last reply by Hopefully_soon, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα...εγώ μετά από κακη καμπύλη ζαχαρου πήρα ένα μήνα 1000αρι γλυκοφαζ και κάτι χάπια inovo επανέλαβα την εξέταση και οι τιμές δυστυχώς δεν άλλαξαν...96 ζαχαρο, γλυκοζυλιωμενη 5,3 και ινσουλίνη 7,4. Βεβαια ολο αυτό το διάστημα δεν εχω προσέξει την διατροφή μου ...είμαι πολλή επιρρεπής στην κατανάλωση γλυκων και δυσκολεύομαι πολύ. Συνεχιζω γλυκοφαζ κ inovo...Τον προσεχή Μάρτιο θα κάνω 2η προσπάθεια εξωσωματικης όμως με προβληματίζει ότι δεν έχω φτιάξει τις τιμές του ζαχαρου...και σκέφτομαι μήπως είναι δεδομένη η αποτυχία...έχει κάποια προσωπική εμπειρία σε αυτό το θέμα... Έχω και χαμηλή ΑΜΗ 0,5 ..ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...Το σπερμα είναι σχετικά καλό προς μέτριο... …
Last reply by Hopefully_soon, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, Είμαι 35 χρονών, είχα μείνει αρχικά έγκυος στα 33 μου φυσιολογικά αλλά στην 5η εβδομάδα το έχασα, λόγω ινιμυωματος στο ενδομήτριο όπως αποδείχθηκε, το οποίο αφαίρεσα. Στα επόμενα 2 χρόνια προσπαθήσαμε με τον άντρα μου να ξαναμεινω έγκυος αλλά τίποτα. Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε έναν γιατρό στο Ιασώ για σπερματεγχυση και μας κατεύθυνε στην εξωσωματική, αν και στην ουσία και μετά από τόνους εξετάσεων δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας, πέρα από μία μικρή κιρσοκήλη στο σύζυγο, όχι αρκετή για να μην συλλάβω ξανά. Ξεκίνησα διαδικασία εξωσωματικής και έμεινα έγκυος ωστόσο χθες και αν και είχα μια χοριακη στο 11300 όντας στην 4η εβδομάδα, ξεκίν…
Last reply by S1987, -
- 1 follower
- 13 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα συμβουλές και γνώμες ! Περυσι τον Μάιο ήμουν έγκυος έφτασα στην αυχενική και ήταν πολύ υψηλή , με αποτέλεσμα να προχωρήσω σε απόξεση. Τον Οκτώβρη και πάλι 2.5 μηνών έγκυος δύο εβδομάδες πριν την αυχενική πήγαμε για υπέρηχο και η κύηση είχε παλινδρομήσει. Εχουμε κάνει δικούς μας μοριακούς και απλούς καρυοτύπους οι οποίοι δείχνουν καθαροί. Κάναμε καρυοτυπο κ στο εμβρυακι κ αυτός καθαρός! Πήγαμε έπειτα για εξετάσεις σπερματος χαμηλή συγκέντρωση στα 7.000.000 και μορφολογία 4% ομαλές μορφες ο ανδρολόγος μας είπε ότι δεν γνωρίζει αν ευθύνεται αυτό για τις απωλειες και είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί με αυτεσ…
Last reply by Anna Maria 1995, -
Τερατοσπερμια 1 2
από karlajo- 1 follower
- 23 απαντήσεις
- 3,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που είχε επιτυχημένη εγκυμοσύνη με τερατοσπερμια του άντρα.Εννοειται με εξωσωματική με διέγερση.Ειναι εφικτό να υπάρξει υγιές έμβρυο?
Last reply by Blu24, -
- 11 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημερα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων! Στα 36 μου με αμη 0,59 και τεμπελικες ωοθήκες επισκέφθηκαμε τον Κούρτη για να ενημερωθούμε για το τι μπορουμε να κάνουμε για να γίνουμε γονείς! δεν είχαμε προσπαθήσει φυσιολογικά, τώρα θα ξεκινούσαμε αλλά επειδή η αμη ήταν χαμηλή Ο γυναικολόγος προτεινε να δούμε τον κύριο Κούρτη καθως οι πιθανοτητεσ Για φυσιολογικά είναι μειωμένες και ο χρόνος περνάει. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι Με όσα μας είπε ο γιατρός. Μας εξήγησε ακριβώς την κατάσταση Και μας πρότεινε κατάψυξη ωαρίων και να προσπαθήσουμε μόνοι μας για έξι μήνες και αν δεν δούμε αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά εάν και εφόσον όλα έχουν πάει …
Last reply by Ramonun, -
- 2 followers
- 49 απαντήσεις
- 18,1k εμφανίσεις
Κορίτσια......ΤΕΡ 9.9.2024 και ΠΗΤ 16.6 βάση εφαρμογής....Είπα να κάνω την αρχή ,είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι 5 εβδομάδων και 5 ημερών σήμερα 🥰 Είναι η πέμπτη μου εγκυμοσύνη κ η τελευταία μάλλον κ θα ήθελα να την απολαύσω όσο γίνεται φυσικά.. Έχω 4 παιδάκια... 3 αγόρια κ 1 κορίτσι και θα θέλαμε πολύ με τον Άντρα μου ένα ακόμα γερό κοριτσάκι για να έχει κ παρεούλα η κορούλα μας. Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά πάω για πέμπτη καισαρική. Περιμένω να ακολουθήσουν και άλλα κορίτσια να τα λέμε εδώ στην ομαδουλα μας για να μοιράσουμε σκέψεις προβληματισμούς και συναισθήματα... Εύχομαι ένα υπέροχο ταξίδι εγκυμοσύνης σε όλες μας🥰
Last reply by Katerina.K,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.849 απαντήσεις
- 1.296.444 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.278.725 εμφανίσεις
-
- 135 απαντήσεις
- 154.959 εμφανίσεις