georgiamami

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, ΑΓΓΕΛΙΚΗ78 είπε:

Ελπε μου καλησπέρα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την ενδοκρινολογο για να ηρεμήσεις και εσύ λίγο αφού μεσολαβεί κα το ΣΚ... 

Την έχω πάρει και μου είπε ότι δεν έχω ρυθμιστεί ακόμη!αλλα πηρα τα αποτέλεσματα από την tsh και έχει ρυθμιστεί.τωρα θα περιμένω μέχρι Δευτέρα αναγκαστικα 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Eλπε είπε:

Την έχω πάρει και μου είπε ότι δεν έχω ρυθμιστεί ακόμη!αλλα πηρα τα αποτέλεσματα από την tsh και έχει ρυθμιστεί.τωρα θα περιμένω μέχρι Δευτέρα αναγκαστικα 

Την Παρασκευή, χτες δηλαδή είχα πάει στη γυναικολόγο μου για τα αποτελέσματα του pap και τη ρώτησα το συγκεκριμένο και για εμένα δηλαδή για να ξέρω, μου είπε ότι είναι θέμα οργανισμού και να μην αγχώνομαι (για την περίοδο δηλ μετά το ιώδιο). Τι να πω τώρα το κλασσικό; υπομονή; έχεις δίκιο... 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


On 8/7/2020 at 2:35 ΠΜ, ELENI1985 είπε:

 

Koritsi mou egw proswpika den exw paidi opote den kserw ri na sou pw se aytes tis periptwseis.pare kai apo allous hiatrous gnwnh

3 ώρες πρίν, Eλπε είπε:

Την έχω πάρει και μου είπε ότι δεν έχω ρυθμιστεί ακόμη!αλλα πηρα τα αποτέλεσματα από την tsh και έχει ρυθμιστεί.τωρα θα περιμένω μέχρι Δευτέρα αναγκαστικα 

Και εμένα όπου πονάω ότι γίνεται μου λένε συνέχεια κάνε υπομονή.ρε φίλε τι είναι αυτό το πράγμα.κανε υπομονή και κανε υπομονή.δλδ πόσο ακόμα.εχουμε κλείσει μήνα δλδ πόσο άλλο.οι παρενέργειες οι υπόλοιπες σου έφυγαν?εγώ να ξέρεις υπήρχαν και φορές που είχα περίοδο μετα από έναμησι μηνα και δεν είχα τίποτα απλά ήταν ορμονικο

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα . Είμαι πολύ καινούργια στο θέμα , καθώς μόλις πριν δυο μέρες ανακάλυψα ένα εξόγκωμα στη βάση του λαιμού και πήγα σε ενδοκρινολόγο . Μου βρήκε έναν οζο μεγάλο 4 εκατοστά και έναν πολύ μικρό άνευ σημασίας . Μου έκανε αιματολογικό έλεγχο , όλα φυσιολογικά και σύμφωνα με την εξέταση και τον υπέρηχο , δεν υπάρχουν ενδείξεις κακοήθειας . Ωστόσο μου είπε πως πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά . Παρακέντηση μου είπε πως θα ήταν ανώφελο να κάνω , γιατί η βελόνι παίρνει δείγμα μόνο από το σημείο που τρυπάει και σε έναν τόσο μεγάλο οζο δεν έχει ουσία . 
Πηγα και σε δεύτερο γιατρό , τα ίδια μου είπε απλά εκείνος μου είπε να κάνω παρακέντηση για να έχει ο χειρουργός ένα στοιχείο στα χέρια του και να μην κινηθεί επιθετικά στην αφαίρεση του όζου . Είμαι σε αναζήτησή χειρούργου , έχω τρομοκρατηθεί γιατί διάβασα πως είναι λεπτή επέμβαση που απαιτεί εξειδικευμένο χειρουργό . Μένω στη Λάρισα , μπορείτε να μου προτείνετε από δίκη σας εμπειρία χειρούργους , είτε αν έκανε κάποια στη Λάρισα ή Θεσσαλονίκη ; Ποια η εμπειρία σας ; 
Παθαινω μικρές κρίσεις πανικού , φοβίες στη διάρκεια της μέρας και το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την πολύ σκέψη . Έρχομαι από μια πολύ δύσκολη χρόνια με δυο επεμβάσεις για Λιθίαση νεφρών και ξαφνικά μαθαίνω και για πρόβλημα στον θυρεοειδή , που τελικά δεν είναι και απλό πράγμα ! Είναι ένας πολύ σημαντικός και χρήσιμος αδένας για το σώμα !Δεν τον αφαιρείς έτσι απλά ελαφρά την καρδία . 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 ώρες πρίν, ntora41 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα . Είμαι πολύ καινούργια στο θέμα , καθώς μόλις πριν δυο μέρες ανακάλυψα ένα εξόγκωμα στη βάση του λαιμού και πήγα σε ενδοκρινολόγο . Μου βρήκε έναν οζο μεγάλο 4 εκατοστά και έναν πολύ μικρό άνευ σημασίας . Μου έκανε αιματολογικό έλεγχο , όλα φυσιολογικά και σύμφωνα με την εξέταση και τον υπέρηχο , δεν υπάρχουν ενδείξεις κακοήθειας . Ωστόσο μου είπε πως πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά . Παρακέντηση μου είπε πως θα ήταν ανώφελο να κάνω , γιατί η βελόνι παίρνει δείγμα μόνο από το σημείο που τρυπάει και σε έναν τόσο μεγάλο οζο δεν έχει ουσία . 
Πηγα και σε δεύτερο γιατρό , τα ίδια μου είπε απλά εκείνος μου είπε να κάνω παρακέντηση για να έχει ο χειρουργός ένα στοιχείο στα χέρια του και να μην κινηθεί επιθετικά στην αφαίρεση του όζου . Είμαι σε αναζήτησή χειρούργου , έχω τρομοκρατηθεί γιατί διάβασα πως είναι λεπτή επέμβαση που απαιτεί εξειδικευμένο χειρουργό . Μένω στη Λάρισα , μπορείτε να μου προτείνετε από δίκη σας εμπειρία χειρούργους , είτε αν έκανε κάποια στη Λάρισα ή Θεσσαλονίκη ; Ποια η εμπειρία σας ; 
Παθαινω μικρές κρίσεις πανικού , φοβίες στη διάρκεια της μέρας και το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την πολύ σκέψη . Έρχομαι από μια πολύ δύσκολη χρόνια με δυο επεμβάσεις για Λιθίαση νεφρών και ξαφνικά μαθαίνω και για πρόβλημα στον θυρεοειδή , που τελικά δεν είναι και απλό πράγμα ! Είναι ένας πολύ σημαντικός και χρήσιμος αδένας για το σώμα !Δεν τον αφαιρείς έτσι απλά ελαφρά την καρδία . 

Γεια σου γλυκιά μου!!εγω προσωπικά χειρουργήθηκα στο Αχεπα Θεσσαλονίκη στην γ χειρουργική από τον κύριο παυλιδη !!εμεινα πολύ ευχαριστημένη !!καθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική!γι αυτό καλύτερα να ψάξεις και να δεις μόνη σου που νιώθεις καλύτερα!!εγω για λόγο οικονομικού πηγα στο Αχεπα !δεν μπορούσα ιδιωτικά να πληρώσω 3000 η 4000 χιλιάρικα που μου ζητουσαν

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Καλησπέρα σας.Εδω και 8 χρνια εχω θεμα με τον θυροειδη μου χωρις οζους  και ακολουθω αγωγη με Τ4 των 75.Παντα εκανα εξετασεις και παντα αντισωματα ητανε λιγακι ανεβασμενα.Πριν ενα μηνα εκανα αποξεση λογω παλινδρομης κυησης.πριν 10 ημερες εκανα εξετασεις και τα αντισωματα ειναι τα εξης Anti TPO ab 743(φτ 0-60) και Anti TG ab 257 (0-60),η TSH οπως και οι υπολοιπες μεσα στα ορια.τι να συμβαινει????υπαρχει κινδυνος να επηρεασει την καρδια???ευχαριστω

Share this post


Link to post
Share on other sites
πρίν από 52 λεπτά , Olivia2013 είπε:

Καλησπέρα σας.Εδω και 8 χρνια εχω θεμα με τον θυροειδη μου χωρις οζους  και ακολουθω αγωγη με Τ4 των 75.Παντα εκανα εξετασεις και παντα αντισωματα ητανε λιγακι ανεβασμενα.Πριν ενα μηνα εκανα αποξεση λογω παλινδρομης κυησης.πριν 10 ημερες εκανα εξετασεις και τα αντισωματα ειναι τα εξης Anti TPO ab 743(φτ 0-60) και Anti TG ab 257 (0-60),η TSH οπως και οι υπολοιπες μεσα στα ορια.τι να συμβαινει????υπαρχει κινδυνος να επηρεασει την καρδια???ευχαριστω

Αυτά είναι τα αντισώματα του θυρεοειδή και καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 ώρα πρίν, Eλπε είπε:

Αυτά είναι τα αντισώματα του θυρεοειδή και καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου!

Τι ακριβως κανουν τα αντισωματα??

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 13/7/2020 at 3:35 ΠΜ, ntora41 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα . Είμαι πολύ καινούργια στο θέμα , καθώς μόλις πριν δυο μέρες ανακάλυψα ένα εξόγκωμα στη βάση του λαιμού και πήγα σε ενδοκρινολόγο . Μου βρήκε έναν οζο μεγάλο 4 εκατοστά και έναν πολύ μικρό άνευ σημασίας . Μου έκανε αιματολογικό έλεγχο , όλα φυσιολογικά και σύμφωνα με την εξέταση και τον υπέρηχο , δεν υπάρχουν ενδείξεις κακοήθειας . Ωστόσο μου είπε πως πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά . Παρακέντηση μου είπε πως θα ήταν ανώφελο να κάνω , γιατί η βελόνι παίρνει δείγμα μόνο από το σημείο που τρυπάει και σε έναν τόσο μεγάλο οζο δεν έχει ουσία . 
Πηγα και σε δεύτερο γιατρό , τα ίδια μου είπε απλά εκείνος μου είπε να κάνω παρακέντηση για να έχει ο χειρουργός ένα στοιχείο στα χέρια του και να μην κινηθεί επιθετικά στην αφαίρεση του όζου . Είμαι σε αναζήτησή χειρούργου , έχω τρομοκρατηθεί γιατί διάβασα πως είναι λεπτή επέμβαση που απαιτεί εξειδικευμένο χειρουργό . Μένω στη Λάρισα , μπορείτε να μου προτείνετε από δίκη σας εμπειρία χειρούργους , είτε αν έκανε κάποια στη Λάρισα ή Θεσσαλονίκη ; Ποια η εμπειρία σας ; 
Παθαινω μικρές κρίσεις πανικού , φοβίες στη διάρκεια της μέρας και το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την πολύ σκέψη . Έρχομαι από μια πολύ δύσκολη χρόνια με δυο επεμβάσεις για Λιθίαση νεφρών και ξαφνικά μαθαίνω και για πρόβλημα στον θυρεοειδή , που τελικά δεν είναι και απλό πράγμα ! Είναι ένας πολύ σημαντικός και χρήσιμος αδένας για το σώμα !Δεν τον αφαιρείς έτσι απλά ελαφρά την καρδία . 

Καλησπέρα ntora! Σου γράφω μέσα απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.. Τον Δεκέμβριο, εξαιτίας ενός διογκωμένου λεμφαδένα, ανακάλυψα ότι έχω έναν οζο 3,2 εκ στο θυρεοειδή μου με ΤRD5, δηλαδή ύποπτο.. έκανα παρακέντηση(FNA) κ στον οζο κ στον λεμφαδένα κ δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Πήγα σε 3 ενδοκρινολόγους, οι δύο ήταν κάθετοι ότι 3,2εκ πρέπει να αφαιρεθεί κ μπορεί να είναι οτιδήποτε κακό τόσο μεγάλο ακόμη κ ας είχα καλή FNA ενώ η μια μου είπε να περιμένω, να το παρακολουθώ γιατί υπερχειρουργουν άδικα τους θυρεοειδης. Ο χειρουργός ήταν σύμφωνος, είχαμε πει για Μάρτιο,όμως ξεκίνησε ο Κορωναίος.. Το πρώτο μου χειρουργείο έγινε στις 17/6/20.. Πήρα την βιοψία στις 06/07/20. Θηλωδες καρκίνωμα.. ταράχτηκαν όλοι! Ο χειρουργός με παρέπεμψε για χαρτογράφηση λεμφαδένων στην Αθήνα στον ξακουστό Καλοβιδουρη Αγγελο. Βρήκα έναν λεμφαδένα με διήθηση και χρειάστηκε να κάνω δεύτερο χειρουργείο για πλάγιο καθαρισμό λεμφαδένων, μεγάλο χειρουργείο με μεγάλη τομή, που έπρεπε να γίνει για καλύτερο αποτέλεσμα ιωδίου;...  Δυστυχώς ήμουν σπάνια περίπτωση.. οι FNA ήταν καλές δεν είχε δικαίωμα ο χειρουργός να μου κάνει εκ των προτέρων καθαρισμό... Χθες έκανα το δεύτερο χειρουργείο κ πήγαμε πολύ καλά...  Ο χειρουργός μου είναι ο καθηγητής κ  Μπιζάκης,  διευθυντής ΩΡΛ στο πανεπιστημιακό, όμως συνταξιοδοτείται κ θα χειρουργεί στο Ιασώ. Θεωρείται κορυφαίος επιστήμονας. Μπορείς να ρωτήσεις στη Λάρισα, τον γνωρίζουν όλοι. Ένας υπέροχος άνθρωπος κ γιατρός.. Τυχαίνει κ έχω συγγενείς γιατρούς κ ήταν όλοι υποστηρικτικοί όσο αφορά τον κ. Μπιζακη.. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει κ για τον Σκουλακη που είναι στην ΩΡΛ στο πανεπιστημιακό.. Καλή τύχη!!!!! Θα χαρώ να σε βοηθήσω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


On 16/7/2020 at 8:36 ΜΜ, Vasilikaki είπε:

Καλησπέρα ntora! Σου γράφω μέσα απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.. Τον Δεκέμβριο, εξαιτίας ενός διογκωμένου λεμφαδένα, ανακάλυψα ότι έχω έναν οζο 3,2 εκ στο θυρεοειδή μου με ΤRD5, δηλαδή ύποπτο.. έκανα παρακέντηση(FNA) κ στον οζο κ στον λεμφαδένα κ δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Πήγα σε 3 ενδοκρινολόγους, οι δύο ήταν κάθετοι ότι 3,2εκ πρέπει να αφαιρεθεί κ μπορεί να είναι οτιδήποτε κακό τόσο μεγάλο ακόμη κ ας είχα καλή FNA ενώ η μια μου είπε να περιμένω, να το παρακολουθώ γιατί υπερχειρουργουν άδικα τους θυρεοειδης. Ο χειρουργός ήταν σύμφωνος, είχαμε πει για Μάρτιο,όμως ξεκίνησε ο Κορωναίος.. Το πρώτο μου χειρουργείο έγινε στις 17/6/20.. Πήρα την βιοψία στις 06/07/20. Θηλωδες καρκίνωμα.. ταράχτηκαν όλοι! Ο χειρουργός με παρέπεμψε για χαρτογράφηση λεμφαδένων στην Αθήνα στον ξακουστό Καλοβιδουρη Αγγελο. Βρήκα έναν λεμφαδένα με διήθηση και χρειάστηκε να κάνω δεύτερο χειρουργείο για πλάγιο καθαρισμό λεμφαδένων, μεγάλο χειρουργείο με μεγάλη τομή, που έπρεπε να γίνει για καλύτερο αποτέλεσμα ιωδίου;...  Δυστυχώς ήμουν σπάνια περίπτωση.. οι FNA ήταν καλές δεν είχε δικαίωμα ο χειρουργός να μου κάνει εκ των προτέρων καθαρισμό... Χθες έκανα το δεύτερο χειρουργείο κ πήγαμε πολύ καλά...  Ο χειρουργός μου είναι ο καθηγητής κ  Μπιζάκης,  διευθυντής ΩΡΛ στο πανεπιστημιακό, όμως συνταξιοδοτείται κ θα χειρουργεί στο Ιασώ. Θεωρείται κορυφαίος επιστήμονας. Μπορείς να ρωτήσεις στη Λάρισα, τον γνωρίζουν όλοι. Ένας υπέροχος άνθρωπος κ γιατρός.. Τυχαίνει κ έχω συγγενείς γιατρούς κ ήταν όλοι υποστηρικτικοί όσο αφορά τον κ. Μπιζακη.. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει κ για τον Σκουλακη που είναι στην ΩΡΛ στο πανεπιστημιακό.. Καλή τύχη!!!!! Θα χαρώ να σε βοηθήσω...

Καταρχάς σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά ! Τελικά αποφάσισα να χειρουργηθώ στον κύριο Γκοροπουλο στη Θεσσαλονίκη . Χειρουργήθηκε εκεί φιλικό μου άτομο και έτσι αποφάσισα να πάω . Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση , και ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια μαζί του , όποτε αποφάσισα να χειρουργηθώ αρχές Αυγούστου σε αυτόν . 
Για το πανεπιστημιακό άκουσα και εγώ πως ο Μπιζάκης και ο Σκουλάκης είναι εξαιρετικοί !

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Ευχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείται ! Δύναμη σε όλους μας !

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 ώρες πρίν, ntora41 είπε:

Καταρχάς σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά ! Τελικά αποφάσισα να χειρουργηθώ στον κύριο Γκοροπουλο στη Θεσσαλονίκη . Χειρουργήθηκε εκεί φιλικό μου άτομο και έτσι αποφάσισα να πάω . Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση , και ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια μαζί του , όποτε αποφάσισα να χειρουργηθώ αρχές Αυγούστου σε αυτόν . 
Για το πανεπιστημιακό άκουσα και εγώ πως ο Μπιζάκης και ο Σκουλάκης είναι εξαιρετικοί !

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Ευχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείται ! Δύναμη σε όλους μας !

Καλή επιτυχία γλυκιά μου!!! Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!! Δεν γνωρίζω τον γιατρό σου, αλλά αν έχεις ενημερωθεί ή γνωρίζοντάς τον αισθάνθηκες εμπιστοσύνη, συνέχισε μαζί του!!! Κάνοντας κ το δεύτερο χειρουργείο (καθαρισμό λεμφαδένων), σου λέω πως η απλή θυρεοειδοκτομη δεν θα είναι δύσκολη για σένα.... Η πρώτη μέρα μόνο έχει ενόχληση.. Σε μια εβδομάδα θα επανέλθεις στην απόλυτη καθημερινότητα σου!!!!! Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, μη φοβάσαι τπτ..!!! Καλη τύχη μέσα απο την καρδιά μου, με μια καλή βιοψία!!!! 

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 18/7/2020 at 5:07 ΜΜ, ntora41 είπε:

Καταρχάς σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά ! Τελικά αποφάσισα να χειρουργηθώ στον κύριο Γκοροπουλο στη Θεσσαλονίκη . Χειρουργήθηκε εκεί φιλικό μου άτομο και έτσι αποφάσισα να πάω . Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση , και ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια μαζί του , όποτε αποφάσισα να χειρουργηθώ αρχές Αυγούστου σε αυτόν . 
Για το πανεπιστημιακό άκουσα και εγώ πως ο Μπιζάκης και ο Σκουλάκης είναι εξαιρετικοί !

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Ευχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείται ! Δύναμη σε όλους μας !

Καλή επιτυχία κορίτσι μου.

 

On 19/7/2020 at 2:16 ΠΜ, Vasilikaki είπε:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου!!! Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!! Δεν γνωρίζω τον γιατρό σου, αλλά αν έχεις ενημερωθεί ή γνωρίζοντάς τον αισθάνθηκες εμπιστοσύνη, συνέχισε μαζί του!!! Κάνοντας κ το δεύτερο χειρουργείο (καθαρισμό λεμφαδένων), σου λέω πως η απλή θυρεοειδοκτομη δεν θα είναι δύσκολη για σένα.... Η πρώτη μέρα μόνο έχει ενόχληση.. Σε μια εβδομάδα θα επανέλθεις στην απόλυτη καθημερινότητα σου!!!!! Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, μη φοβάσαι τπτ..!!! Καλη τύχη μέσα απο την καρδιά μου, με μια καλή βιοψία!!!! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 17/7/2020 at 10:26 ΜΜ, Ιωάννα Ντουκα είπε:

ΕΛΠΕ είσαι καλύτερα?πως εισαι

Είμαι καλύτερα ναι επέστρεψα στην καθημερινότητα μου!!ξεκινησα και δουλεια..δόξα το θεο είμαι πολύ καλά..εσυ πως είσαι;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Eλπε είπε:

Είμαι καλύτερα ναι επέστρεψα στην καθημερινότητα μου!!ξεκινησα και δουλεια..δόξα το θεο είμαι πολύ καλά..εσυ πως είσαι;

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!!!! Μπράβο Ελπε μου πολύ χάρηκα καιρός ήταν .Τώρα η σειρά μου να μου λέτε υπομονή...... Εγώ είμαι στην όγδοη μέρα χωρίς Τ3 και διατροφής για το uptake 27/7 και 4/8να μπω για το ιώδιο. Ήδη από την Κυριακή ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις με ημικρανία και μια ζαλάδα τέσσερις ώρες ημουν ανάσκελα, τα παιδιά μου τρέχανε να φέρουν νερό πολύ γέλιο, η αλήθεια τρόμαξα λίγο αλλά έχοντας διαβάσει τις δικές σας εμπειρίες περίμενα να περάσει. Σήμερα σηκώθηκα με πρήξιμο....στη δουλειά με το ζόρι ερχομαι.Μόνο να τους ετοιμάσω να φύγουν θέλω με το μπαμπά τους...... Αν και αργεί ακόμα, και μετά μόνη σαν το λεμόνι.... Θα τα καταφέρω μόνη μου πιστεύετε όλη τη διαδικασία εννοώ; είναι κάτι που χρειαστηκατε εσείς να υπάρχει κάποιος δίπλα σας; είτε στο νοσοκομείο, είτε στο σπίτι; πατριωτικά φιλιά 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα