Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 6 ώρες πρίν, deppy14 είπε:

      Γειά σας κορίτσια!! Εύχομαι να τα καταφέρετε και να γεμίσουν οι αγκαλιές σας με μωράκια!!!Για αρχή να πω ότι έχω πωα,το ξέρω από το 21. Έχω κάνει 2 αποτυχημένες έμβρυο μεταφορές αρνητικές.Προσφατα έκανα εξετάσεις στον ενδοκρινολόγο κ μέσα σε αυτές ορμονικές,η fsh 43 κ η οιστραδιόλη 11.. Από πέρσι τον Ιούνιο έχουν ξεκινήσει κ οι καθυστερήσεις στην περίοδο.πιστεύετε είναι καλύτερα να πάω με δότρια;με τον εξωσωματική δεν έχω μιλήσει ακόμα.

      Καλησπέρα! Σου εύχομαι καταρχήν καλή επιτυχία, με όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις να συνεχίσεις.. με τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι εύκολο να σου πει κάποιος γνώμη, γιατί παίζει ρόλο και η ηλικία σου, πως ανταποκρίθηκε ο οργανισμός σου στη διέγερση, για ποιο λόγο σου είπε ο γιατρός ότι μπορεί α απέτυχαν οι ετ σου.. και σίγουρα παίζει και ρόλο πόσο κουράγιο, ψυχικά και οικονομικά έχεις , ώστε να κάνεις και άλλη προσπάθεια με δικά σου.. η αλήθεια είναι ότι η fsh σε αυτή την τιμή δεν είναι και πολύ καλός δείκτης, αλλά οι ορμονολογικες δείχνουν πως πήγε ο κύκλος εκείνο το μήνα. Μπορεί δλδ να έχεις και καλύτερους κύκλους..

      Η δωρεά απ' την άλλη είναι μια μέθοδος που σου δίνει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Σίγουρα πολύ υψηλότερα απ' ο,τι έχει μια γυναίκα με ΠΩΑ με δικά της ωάρια. Είμαι ομοιοπαθης, δεν έφτασα ποτέ σε ετ με δικά μου, έκανα και ελάχιστες προσπάθειες έτσι κι αλλιώς. Αυτή τη στιγμή έχω δίδυμα,με την πρώτη προσπάθεια με δανεικά και δεν τα αλλάζω με τίποτα... Μίλα με τον εξωσωματικό σου να δεις τι σου προτείνει και εδώ είμαστε αν χρειαστείς πληροφορίες!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!


Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Με βάλε χέρι ρε συ,λες να με πείραξε;; Με πόνεσε κιόλας.θα προσπάθησω να κοιμηθώ.

Αααα σε κοιταξε; Να σε πείραξε δε νομίζω απλά αυτή η εξέταση μετά φέρνει τέτοια πονακια. Εμένα με είχε κοιτάξει 3 φορές εεεε δεν ήρθε ποτέ η μικρή έφαγα τη πρόκληση.... Ειδικά αν σε θέλει με καισαρική δε παίζει να σε πείραξε.... Το ότι πονεσες μου κάνει εντύπωση γιατί όταν δεν υπάρχει διαστολή συνήθως δε πονάει.... Στο λέω γιατί την τέταρτη φορά που με είδαν ήταν και η μόνη που είχα διαστολή φρικαραααα αλλά έως τότε δεν ένιωθα το παραμικρό.... Κανονιζεεεε.... Άμα πονάς μη το παίζεις ζαμανφου άρχισε να χρονομετρας.... Πάντως ναι πλέον μπορείς να πεις ότι νιώθεις συσπάσεις επιτέλους χαχαχα


0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Penny...

    1828

  • winspert

    1792

  • Mamacita Alina

    1638

  • tsilona

    1294

Just now, marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά 2700 ημπεμπα! ❤️ 

Αγάπη μουυυυυυυ!!!! Να σας ζήσει η μπέμπα! Γερή και ευτυχισμένη πάντα!!! Περιμένουμε λεπτομέρειες ε!!! Και μπήκα νωρίς νωρίς γιατί οι αϋπνίες έχουν χτυπήσει κόκκινο πάλι!!! Αχ τι όμορφα αυτα τα απρόοπτα γεννητούρια!!! ❤️

2 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Πω πω...χαμός! Κοριτσια μία μία για γέννα...

@winspert ουτε εμενα μου έχει γράψει κολπική εξέταση, ούτε εχει αναφερει κατι...λογικά δεν θα κανω μια κι εχω μπει στον μηνα μου κι ακόμα δεν...Ούτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει απ οσο θυμαμαι...

@tsilona Ο,τι γινει να ειναι για καλο...λογικά θέλει καισαρικη για να πάψει να επηρεάζεται αλλο Ε? Γιατι μπορεί να αργήσει ο Φ.τ. Δεν μπορεί να σου κάνει πρόκληση? Δεν ξερω και πώς γινεται ακριβως..με όρο δεν γίνεται? Παιζει ρολο ο τράχηλος? Παντως εγω θα εμπιστευομουν το γιατρο που θα με ξεγεννουσε, γιατί για οποιο λογο και να μου το έλεγε ό,τι μου έλεγε, ίσως να μην νιώθεις σίγουρος για το vbac που ετοιμαζοσασταν να κάνετε...τι να πω? Ξανασυζητηστε το από κοντά αν μπορείς και κοψε αντιδράσεις...παντως ολα καλα...Αφού θα είναι εδω κι ο αντρας σου, δυστυχώς βεβαια δεν θα προλάβετε να κουλιαστειτε...Πού ειναι κι αυτός ο έρμος να βοηθήσει την κατάσταση???

@gogouli_ Τουμπανο η μπέμπα Ε??? Είσαι μικροκαμωμένη και θελει να κάνετε πρόκληση νωρίτερα? Πλησιαζει η ωρα ναι...Εμείς είμαστε μαζί αλλα εμενα βγαινει 8 μερες μικροτερη....

@Farmakotriftena η @tsilona θελει να σε προλάβει επειδη την κοροϊδεύεις....μόνη της τα κανονισε να δεις...

Αγάπη κοίταξε εξωτερικα δε με λες και τελείως μικροκαμωμενη, 1.69 είμαι. Πάντως και ο ιδιώτης και ο γιατρός στο νοσοκομείο έχουν την ίδια αντίληψη. Ότι αν δουν ότι υπάρχουν συνθήκες να κάνουμε καλύτερα πρόκληση. Το λένε για να αποφύγω μια ανούσια καισαρική λόγω βάρους της μπέμπας. Το θέμα είναι ότι έχω στενή πυελο και ο τράχηλος ακόμα καλά κρατεί, ήταν 3.1 χτες! Αυτό που με ηρεμεί είναι ότι βλέπω πολύ έντονη την επιθυμία φτ από πλευράς γιατρού και δε μου κάνει καν συζήτηση για καισαρική. Είπε ότι αν δε δει τις κατάλληλες συνθήκες δε θα προχωρήσει σε πρόκληση! Τώρα βλέποντας και κάνοντας!!!! Έτσι κι αλλιώς τα μωράκια στην ομάδα μας έρχονται απρόοπτα και βιαστικά να μας γνωρίσουν! 

@tsilonaπως είσαι από πονακια αγάπη; 


EGLbp2.png

Link to comment
Share on other sites

@marioula1234 έλα ρε κορίτσι να χαίρεσαι την κόρη σου υγιής και ευτυχισμένη καλά θρέμματα και καλή δύναμη σε σένα μανούλα :)

Με συγκινείτε με τις γέννες σας 


Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

1 hour ago, marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά 2700 ημπεμπα! ❤️ 

Αγαπη μου γλυκια, κοριτσαρα μου εσυ, να σας ζησει το μωρακι σας... Γερο κ καλοτυχο να ειναι στη ζωη του κ ευτυχισμενο παντα. Κ εκεινο κ εσεις... Τι ομορφα ξεκινησε το πρωινο!!! Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα.... Σε φιλω γλυκα.... :wub:

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να μας ζήσει το νέο μωράκι της ομάδας! Μαριουλα περιμένουμε νέα!!! 

Εγώ έχω πονακια αλλά δεν είναι τακτικά!

Καλημερα κοριτσακι μου... Νομιζω κοντα εισαι κ εσυ... Αντε με το καλο μια μια... 

  • Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλεεεεε λίγο ελειψα και ειχαμε μέχρι και γεννητούρια;;

@marioula1234 τι γρήγορος τοκετός ήταν αυτός!!! Τέλειος! Να την χαίρεσαι κορίτσι μου πάντα γερή να είναι! Φυσιολογικά πήγες ; Συγχαρητήρια!

@tsilona Γιατί σε πείραξε από κάτω Ο γιατρος; ο 1ος το έκανε αυτο; Κοίτα εγώ σε καταλαβαίνω απίστευτα που το παλεύεις για vbac . Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να γεννήσει όπως η φύση μας ορίζει από την ύπαρξη μας. Και δυστυχώς άπειροι γιατροί μας αφαιρούν αυτό το δικαίωμα γεμίζοντάς μας με ψέμματα και αναίτιες καισαρικές. Εγώ που πάω για 3η καισαρική το συναίσθημα που έχω δεν περιγράφεται. Και ξέρω πως η 1η μου ήταν καραμπινάτη αναίτια και με έφτασε εδώ τώρα. Τέλος πάντων. Πάρε σήμερα και 3η γνώμη να δούμε τι θα σου πει Και εύχομαι να μη γίνει χειρότερο μπέρδεμα, όπως σε μένα όταν είχα πάει σε τρείς. Κρίμα που δε σε αναλαμβάνει ο 2ος. Το θέμα είναι αν και ο 3ος σήμερα σου πει τα ίδια με τον 2ο τι έχεις σκοπό να κανεις;

  • Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πρίν, marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά 2700 ημπεμπα! ❤️ 

Να σου ζησει κοριτσι μου η κορη με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη!

Καλο ποδαρικο στις υπολοιπες! Καλημεραα!!!

  • Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα κορίτσια!

@marioula1234 συγχαρητήρια για το μωράκι! Πραγματικά πολύ γρήγορα έγιναν όλα! Να το χαίρεστε το νέο σας μέλος! Στείλε να μας πεις λεπτομερώς τι έγινε όυαν μπορέσεις!

@tsilona κι από σένα περιμένουμε νέα σήμερα... Ο τρίτος που θα πας αναλαμβάνει vbac?


4wnKp2.png 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κοριτσάρες! 

@marioula1234 αγαπημένη μου να σας ζήσει το αγγελούδι! Γερή και καλότυχη στη ζωή της πάντα! Μαρή με το που ευχήθηκες να σου σπάσουν τα νερά, έγινε!χαχα θεά! Περιμένουμε λεπτομέρειες εννοείται..

@tsilona σήμερα θα μας έχεις ευχάριστα, το νιώθω! Όλα τέλεια θα πάνε, θα δεις.. θα προλάβεις και να κουλιαστείς!

  • Μου αρέσει 2

nZmZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Just now, tsilona είπε:

Σε όσους πήρα τηλ κανείς δε μπορεί να με αναλάβει σ' αυτή τη βδομάδα 

Ρώτα και στον Μιχαλόπουλο στα Βριλήσσια που κάνει vbac 


Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...