Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 13 ώρες πρίν, Unicorns είπε:

      Καλημέρα σε όλες.Αυριο έχω χοριακη και από χθες το βραδάκι έχουν ξεκινήσει καφέ σταγονιτσες.Μιλησα με τον γιατρό μου και είπε να μην ανησυχώ.Ισως να είναι και εμφύτευσης.Συνεχιζω τα φάρμακα μου και το αποτέλεσμα θα φανεί αύριο.Απλα ήθελα να ρωτήσω έχει συμβεί σε καμία κάτι ανάλογο ;

      Όλα με το καλό αύριο!!!! Θα περιμένουμε τα καλά σου νέα!!!! 

      5 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

      Κορίτσια τι κάνετε; Βλέπω πολλές εγκυμοσύνης, άλλες φτάνουν στο τέλος τους, για τις υπόλοιπες που προσπαθούμε ακόμη δεν ξέρω τι να ευχηθώ υπομονή!! Εγώ περιμένω περίοδο να ξεκινήσω την Πέμπτη προσπαθεία, πρώτη φορά με Γκοναλ, για να δούμε.. όλοι λένε να χαλαρώσω, αλλά πώς ;;;; 

      Σε νιώθουμε όλες! Είτε είναι η 1η πρώτη φορά είτε η 1000οστη  αυτό που περνάει η γυναίκα δε μπορεί να το νιώσει κανένας. Άγχος, προσμονή, ελπίδες, απαισιοδοξία...όλα μπερδεύονται! Όλα γίνονται στο δικο μας σώμα  και κατά επέκταση στη δική μας ψυχή....ΟΜΩΣ είμαστε πολύ τυχερες που έχουμε την σωματική και ψυχική υγεία να προσπαθήσουμε για το παιδακι μας! Εγώ κάθε φορά έλεγα ότι είμαι τυχερη που μπορώ να το προσπαθήσω, που μου δίνεται η ευκαιρία να το παλέψω. Υπάρχει κόσμος που δε μπορεί ούτε αυτό για πολλούς λόγους.  Οι γιατροί  και εμεις κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε και ο Θεός αποφασίζει ποτε είναι η στιγμή. Άρα να σκεφτείς ότι είσαι τυχερή που μπορείς να το προσπαθήσεις, να κάνεις θετικές σκέψεις, να το πάρεις αισιόδοξα και θα γίνει!!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!! 

      • Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2014


martha86

Recommended Posts

ziu μου να σας ζήσει!! Γερό και τυχερό!!

zizoulis, στο δικό μου εργαστήριο είχε όρια για εγκυμοσύνη (το τονίζω γιατί είχα φρικάρει κι εγώ σχετικά με το λόγο που ήταν τόσο χαμηλά) στα 75γρ γλυκόζης τα εξής:

νηστείας: 70-92

60': εως 165

120': έως 153

Εγώ είχα καλές τιμές εκτός από το νηστειας που ηταν 94, το οποίο σε μη εγκυο είναι μια χαρούλα, αλλά για έγκυο κόκκινο. Ο γιατρός μου είπε να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου - διαβητολόγο, ο οποίος μου τόνισε πως επειδή δεν έχω ιστορικό στην οικογένεια και επειδή οι τιμές μου στα 60' και 120' ήταν καλές θεωρεί πως είμαι οκ, απλώς να προσεχώ το βάρος μου τα γλυκά, μπλα μπλα... τα γνωστά. Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο ο οποίος είναι ειδικός κι ακόμα και να είναι κάτι λίγο αυξημένο θα σου δώσει συμβουλες συγκεκριμένες γι΄αυτό. Μην αγχώνεσαι, τσάμπα είχα αγχωθεί κι εγώ πριν μιλήσω μαζί του, γι΄αυτό στο λέω.

Θα επαναλάβω άμεσα την εξεταση σε άλλο εργαστήριο μαζι με τη γλυκοζυλιωμενη, γιατι δεν έμεινα ικανοποιημένη με τη Βιοιατρικη και γιατι δεν εχει ( συμφωνα με το εργαστήριο τους ) τιμες αναφοράς και γιατι με καθησυχασαν οτι ολα ειναι καλα, ελαφρά τη καρδία. Και μετα μαλλον θα πάω σε ενδοκρινόλογο ή θα ακολουθήσω τη διατροφη του γιατρού!

Δε θα πω ψέματα με εχει χαλάσει όλο αυτο και ειδικα το να μην ξερω με σιγουριά

τι μου γινεται.


EGd5p3.png

vYCpp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το καταλαβαίνω!! Έχεις δίκιο! Είναι απαράδεκτο να μην έχουν τιμές αναφοράς! Αν έχεις ενδοκρινολόγο τηλεφώνησέ του μήπως σου ζητήσει να κάνεις και κάποιες συμπληρωματικές, μην ξανατρέχεις.. Για μένα είναι το καλύτερο γιατί κακά τα ψέματα είναι η ειδικότητά τους. Εκείνοι αξιολογούν και σου δίνουν και τη σωστή λύση. Οι περισσότεροι γυναικολόγοι εξάλλου σε παραπέμπουν σε αυτούς... Απλώς προσπάθησε να μην αγχώνεσαι μέχρι να δεις τι παίζει...


1BRtp3.png
Link to comment
Share on other sites

ziu_zitsu αχ να της ζήσει!!!όντως μεγάλο μωράκι τέλεια!!!

zizoulis καλό θα ήταν να επαναλάβεις, γενικά έχω ακούσει διάφορα τα τελευταία δύο χρόνια για τη βιοιατρική από διαφορετικές πηγές. Πάντως μην αγχώνεσαι και εγώ στην αρχή το είχα πάθει αλλά εντάξει ουσιαστικά αυτό που κοιτάς τώρα είναι μήπως και έχεις προδιάθεση, οι τιμές αυτές εκ των πραγμάτων δεν παραπέμπουν σε διαβήτη κύησης, απλώς το πολύ πολύ να δείχνουν προδιάθεση και να θέλει κάποια προσοχή.


url%5Dcbf47431c9.png

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τη στηριξη!! Ηταν ψυχρολουσία, κρύο-ζέστη ο ενας να μου λεει καλα, ο άλλος στραβά - τώρα να λέμε την αλήθεια με παιρνει σε μεγαλο βαθμό να βελτιώσω τη διατροφη... ( αν και πραγματικά δεν ξερω αν θα τα καταφέρω)


EGd5p3.png

vYCpp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα! ! Τι μου κανετε?? Τα μπεμπουλινακια σας?? Εμενα εχθες με πηγε λιγο να γιατι εκανε ώρα να τον ακουσω και δεν το εχω συνηθίσει αλλα ευτυχως ηταν απλως ήσυχος γιατί με τα χερια τον καταλάβαινα οτι αλλάζει θεση γιατι γινόταν πιο σκληρή η κοιλια σε καποια σημεια.

Εχει παει καμιά σας στας σεμινάρια θηλασμου της lllgreece.gr??

Σκέφτομαι να παω αλλα το μονο που με προβληματιζει είναι οτι γίνονται σε σπιτια και δεν ξερω μηπως ειναι λιγο αβολο.. παντως αν καποια κοπελα απο Θεσσαλονίκη είναι να παει να μου πει να παμε μαζι να εχω παρεουλα....


tt1d1f0a

event.png

Link to comment
Share on other sites

Γυρισαμε απο το γιατρο!ολα μια χαρα!ο μπεμπης 786γρ. βγαινει 3 μερες μεγαλυτερος!με το που με ακουμπησε ο υπερηχος αρχισε τις κλωτσιες!πολυ γελιο!μου εγραψε την καμπυλη,απορησε με την ανακουφιση μου!γυρω στις 23-24/6 θα κλεισω ραντεβου για ντομπλερ!η θαλασσα επιτρεπεται μου ειπε αλλα απο 8ο και μετα οχι,μην σπασουν τα νερα και δεν το παρω χαμπαρι.οποτε πανε τα μπανια!για αμοιβη το μαιευτηριο 1300 3κλινο 1500 2κλινο χωρις εοπυ και 1200 η γιατρος μεπ αποδειξη μικροτερη αλλιως 1500.αυταααα

Μπράβο τον μπέμπαρο :P:p:p Καλά αποτελέσματα στην καμπύλη!

Κοριτσια, περα απο το οτι ειχα μια πολυ κουραστική μερα 11 το πρωι με 8 το βραδυ δεν πήρα ανάσα (στο πόδι κατι εφαγα για μεσημέρι) και τώρα το βραδυ εφαγα κανονικα, νευριαςα κιόλας!!! Πήρα τα αποτελεσματα της καμπυλης απο τη Βιοιατρικη:

Οι τιμες ειναι:

0 : 81

60 : 177

120 : 142

180 : 74

Στη βιοιατρικη μου λενε ολα καλα, αλλα δεν υπαρχουν στο χαρτί οι τιμες αναφοράς οποτε ζητάω να τις δει γιατρος και να μου πει. Έρχεται η γιατρος και μου λεει οτι ειναι μια χαρά χωρις ομως να μου δώσει λεπτομέρειες.

Ήσυχη, παίρνω το γιατρο μου και μου λεει οτι εχω 2 παθολογικής τιμες!!! Μου προτείνει να κόψω ψωμί, ζυμαρικά, γλυκα και να επαναλάβω την εξεταση.

Έψαξα στο ιντερνετ και οι τιμες εγκυμοσυνης ( συμφωνα με διαβητολογους ) ειναι κατω απο 180 στα 60΄ και κατω απο 153 στα 120΄.

Δεν ξερω τι να πιστέψω γιατι εχω αρχίσει να πιστεύω οτι ο γιατρος εχει γινει υπερβολικός (πχ. Η γκρίνια για 12 πιεση)

Μπορείτε να μου θυμισετε τα αποτελεσματα σας; Και να μου πείτε τη γνώμη σας;

Ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, μόνο το νηστείας θυμάμαι (77), του μισαώρου ήταν γύρω στο 180 (μόνο εγώ το έκανα το μισάωρο, χαχαχχα) της ώρας κοντά στο 140 και του διώρου νομίζω 90.

Ούτε εμένα είχε τιμές αναφοράς, όμως η μικροβιολόγος μου είπε ότι επί τούτου δεν έχουν στην εγκυμοσύνη, γιατί υπάρχουν 2 σχολές και δεν μπορούν να ξέρουν ποια ακολουθεί ο κάθε γιατρός. Χοντρικά θυμάμαι ότι για την ώρα π.χ. η μία σχολή έχει όριο το 140 και η άλλη το 180. Στον γιατρό μου που τις έδειξα μου είπε ότι είναι πολύ καλές και δεν έχω θέμα (άλλωστε όλες ήταν κάτω και από τα δύο όρια) και σ έναν φίλο μας ενδοκρινολόγο που τις είδε μου είπε το ίδιο.

Τώρα ο γιατρός σου αν ανήκει στην "αυστηρή σχολή" (που από όσο έχω καταλάβει είναι αυστηρούτσικος) βρήκε 2 παθολογικές τιμές. Εγώ θα πήγαινα σε έναν ενδοκρινολόγο κύησης και θα ξεμπέρδευα αν είχα αμφιβολίες. Πάντως μεταξύ μας καλύτερα ένας πιο αυστηρός γιατρός, παρά ένας τελείως χαλαρός (έτσι ήταν ο δικός μου ο πρώτος και μ΄έκαψε :mad: )

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα σας μανούλες!!τι κάνετε??τα νινάκια σας??

impregnantσούπερ τα νεάκια για το μπομπιράκι σου!!!μπράβο!!

ziouνα σας ζήσει ο κορίτσαρος!!με το καλό και σε εμάς!!!

zizoulisμε τις τιμές που λές είσαι μέσα στα όρια πουλάκι μου δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα τα όρια και σε μένα γράφει πως είναι 180 και 160 και η γλυκοζυλιωμένη σου 4.7 είναι εντός ορίων!!!


[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Καλημερούδια σε όλες :P

Μάρθα δεν έχω πάει σε τέτοια σεμινάρια και μάλλον δεν έχω σκοπό και να πάω...δεν ξέρω αν κάνω καλά, βέβαια, αλλά πολύ βαριέμαι να πω την αμαρτία μου. Εμένα με είχε καθοδηγήσει το ένστικτο, το βολικό μωρό, η μαμά και κάτι βιντεάκια που χάζεψα στο youtube (αν και δεν μου προσέθεσαν κάτι σε όσα ήδη ήξερα)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα!! εισαστε καλα?? εμεις καλα!! ο μικρος εχθες εκανε το πρωτο του μπανακι αλλα εκλαιγε, κρυωνε! mj_lia ομορφο τραγουδακι!! το ακουσα να ανεβει η διαθεση!! Μαριλου μου πανεμορφο το καροτσακι σας! με το καλο και το κοριτσακι σας! kimonandi καλη συνεχεια να εχεις με το εμβρυακι σου! ziu zitsu να ζησει το μωρακι της φιλης αου! αντε με το καλο και σε ολες τις υπολοιπες!


to1Np2.png

KCkop2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα Μαρθα! καλα εισαι? ο,τι παρακολουθησεις για την φροντιδα του μωρου και το θηλασμο θα ειναι χρησιμο. Αρκει να μην πεσεις σε καμια ομαδα φανατικων θηλαζουσων που προσπαθουν να πεισουν οτι αν δεν καταφερεις να θηλασεις φταις εσυ και μονο εσυ.. Συγγνωμη που το λεω ετσι χυμα, και εγω θηλασα αποκλειστικα χωρις κανενα προβλημα (και μαλιστα δουλευα απο 40 ημερων και αντλουσα με θηλαστρο) αλλα θελει να μην εχεις αγχος, και καμια φορα οι ομαδες θηλασμου δημιουργουν αγχος και ενοχες και αυτο ειναι κατι που μου τη δινει! Προσωπικα βοηθηθηκα πολυ διαβαζοντας βιβλια αλλα και απο τη μαια μου και πανω απ'ολα απο το ενδτικτο οπως ειπε και η zizoulis.

Zizoulis τι κανεις αγορομανουλα μου κι εσυ? αντε λιγες μερες σου εμειναν να παρεις την αδειουλα σου! το αγορακι σου τι κανει? το εμβρυακι?

Κατερινιω καλημερα και σε εσενα!! και στην κοιλουμπιτσα σου!


to1Np2.png

KCkop2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!!!!!!!!!!είστε καλά? τα μωράκια σας?

kimonandi μπράβο στον μπέμπη μας!!!!!!!!!!!!!αχ με τη μία άρχισε τις κλωτσιές ε? ζηλεύω!!!!(με τη καλή την ένοια), εμείς ανοιγοκλείναμε ματάκια και στοματάκι!!!!!!!!!! μπράβο κοριτσάκι μου

ziou γερή και καλότυχη να είναι , άντε με το καλό να κρατήσουμε και εμείς τα μωράκια μας!!!!!!!!!!! ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για το γάμο? εγώ χτες πήρα τηλ με βλέπω να παντρεύομαι Ιούλιο (ο Ιούνιος είναι όλος κλεισμένος απο ότι μου είπαν στο δημαρχείο).

zizoulis μου μακάρι να ήξερα να σου πω. απο ότι λέτε βάση φυσιολογικών τιμών θεωρώ ότι είσαι εντός ορίων αλλά δεν είμαι γιατρός οπότε άστο καλύτερα

martha86 μου εγώ έχω πάει σε σεμινάριο αλλά ήταν σε πολυκατάστημα οπότε σε σπίτι δεν ξέρω πως μπορεί να είναι. όσο για το σεμινάριο έμεινα πολυ ευχαριστημένη

marilouu καταπληκτικό το καρότσι!!!!!άντε καλές βόλτες!!!!!!!!

papakia τι κάνεις τρέχεις με τις ετοιμασίες? όλα καλά?

mj lia, happy and crazy, impregnant, agoromummy, rinoui, mousoudi, dafni, melisanthi, ioanna, latortura, brilliant, annisaki, chrysa, και οι υπόλοιπες τι κάνετε? είστε καλά?

εμένα κορίτσια χτες είχε γενέθλια η μαμά μου και έφαγα τούρτα & σημερα πήγα να κάνω τις εξετάσεις (ελπίζω να μην δείξει κανά ανεβασμένο ζάχαρο - μου είπε ο γιατρός μου μόνο αν δείξει κάτι περίεργο θα κάνουμε τη καμπύλη, αν είμαι εντάξει δεν θα την κάνουμε)


SO9Np3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Πηγα ήδη στη Βιοιατρικη και ζήτησα να μου δώσουν την εξεταση μου με τιμες αναφοράς εγκυμοσυνης. Ας ειναι υπεύθυνοι σε μια εξεταση που διενεργούν, γιατι αν γινεται στο πόδι γιατι κι εγω να εμπιστευτω τα σποτελεσματα τους. Περιμενω να με καλέσουν αφού η γιατρος τους επικοινωνήσει "με όποιον πρεπει"

Τι να σας πω ισως να ειμαι απροετοίμαστη να δεχτώ ενα κακο αποτέλεσμα... Ισως ήμουν κσι εφησυχασμένη γιατι δεν εχω συμπτώματα που τα θεωρούμε λιγο ή πολυ σχετιζόμενα και με το ζαχαρο: πολυδιψια, συχνοουρια, ξηροστομια, κόπωση... Βέβαια δε μου είπε κανεις οτι εχω διαβήτη, αλλα οτι ... Βαδίζω προς τα εκει...


EGd5p3.png

vYCpp2.png

Link to comment
Share on other sites

[/b]μάρθα[/b]μου σε ποιό θες να πάς??δεν έχω πάει εγώ αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα από την φίλη μου που πήγε και δεν ήταν άβολα παρότι είναι σε σπίτι

Το βασικο που θελω να παω ειναι το δυσκολίες και λύσεις στην καθημερινοτητα του θηλασμού. Κατα τα αλλα μπορει να παω και στα υπόλοιπα.

Καλημερα Μαρθα! καλα εισαι? ο,τι παρακολουθησεις για την φροντιδα του μωρου και το θηλασμο θα ειναι χρησιμο. Αρκει να μην πεσεις σε καμια ομαδα φανατικων θηλαζουσων που προσπαθουν να πεισουν οτι αν δεν καταφερεις να θηλασεις φταις εσυ και μονο εσυ.. Συγγνωμη που το λεω ετσι χυμα, και εγω θηλασα αποκλειστικα χωρις κανενα προβλημα (και μαλιστα δουλευα απο 40 ημερων και αντλουσα με θηλαστρο) αλλα θελει να μην εχεις αγχος, και καμια φορα οι ομαδες θηλασμου δημιουργουν αγχος και ενοχες και αυτο ειναι κατι που μου τη δινει! Προσωπικα βοηθηθηκα πολυ διαβαζοντας βιβλια αλλα και απο τη μαια μου και πανω απ'ολα απο το ενδτικτο οπως ειπε και η zizoulis.

Zizoulis τι κανεις αγορομανουλα μου κι εσυ? αντε λιγες μερες σου εμειναν να παρεις την αδειουλα σου! το αγορακι σου τι κανει? το εμβρυακι?

Κατερινιω καλημερα και σε εσενα!! και στην κοιλουμπιτσα σου!

Ειμαι μια χαρα!! Σεμινάρια εχω ξανα παρακολουθησει αλλα οχι σε σπιτι. Η αλήθεια ειναι οτι ειναι σκληροπυρηνικες συνηθες οσες υποστηρίζουν τον αποκλειστικό θηλασμο. Εγω δε ν θελω φτασω σε τέτοια φαση αλλα θελω θηλασω μεχρι τον εκτο που ξεκινάνε και οι τροφες αποκλειστικά. Οποτε ακουω οσα με ενδιαφέρουν και δεν αγχώνομαι εξάλλου οτι και να γινει το μωρο θα φαει...


tt1d1f0a

event.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...