-
Από την διαχείριση / Admin News
-
53 minutes ago, Texas said:
Άλλη μια φορά αλλά σκέψου αυτή είναι η καλύτερη … σημαίνει εμφύτευση το 10 ξέρετε ; Τουλάχιστον αν μπορώ να αντλησω κάποιες πληροφορίες
επισης ξέρει κανιά αν είχα ενδομητριτιδα αν θα είχα χοριακη 10 ή δεν θα ανέβαινε καθόλου ;
Ευχαριστω πολύ για να πω την αλήθεια είναι τόσο χαμηλή που δεν έχω αγωνία , συνεχίζω κυρίως για το μια στο εκατομμύριο, ήταν και τα τελευταία μου πάω για καινούργια διέγερση και έτσι το πάω μέχρι τέρμα για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία
Συγνώμη επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολύ το τελευταίο διάστημα πως ήταν η δικη σου εξέλιξη ;
To 10 σημαίνει εμφύτευση και ειδικά εφόσον υπήρξε και μικρή αύξηση. Με την ενδομητρίτιδα μπορεί να μην έχεις καθόλου εμφύτευση αλλά μπορεί και να έχεις κανονικά εγκυμοσύνη και αργότερα αποβολή. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα.
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
53 minutes ago, Texas said:
Άλλη μια φορά αλλά σκέψου αυτή είναι η καλύτερη … σημαίνει εμφύτευση το 10 ξέρετε ; Τουλάχιστον αν μπορώ να αντλησω κάποιες πληροφορίες
επισης ξέρει κανιά αν είχα ενδομητριτιδα αν θα είχα χοριακη 10 ή δεν θα ανέβαινε καθόλου ;
Ευχαριστω πολύ για να πω την αλήθεια είναι τόσο χαμηλή που δεν έχω αγωνία , συνεχίζω κυρίως για το μια στο εκατομμύριο, ήταν και τα τελευταία μου πάω για καινούργια διέγερση και έτσι το πάω μέχρι τέρμα για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία
Συγνώμη επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολύ το τελευταίο διάστημα πως ήταν η δικη σου εξέλιξη ;
To 10 σημαίνει εμφύτευση και ειδικά εφόσον υπήρξε και μικρή αύξηση. Με την ενδομητρίτιδα μπορεί να μην έχεις καθόλου εμφύτευση αλλά μπορεί και να έχεις κανονικά εγκυμοσύνη και αργότερα αποβολή. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα.
-
Μανουλες Απριλίου 2023
-
Θέματα
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 64 απαντήσεις
- 24.999 εμφανίσεις
-
- 10.830 απαντήσεις
- 1.435.504 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.823 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 1 απάντηση
- 1.995 εμφανίσεις
-
- 723 απαντήσεις
- 289.298 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.357 απαντήσεις
- 70.983 εμφανίσεις
-
- 2.956 απαντήσεις
- 153.988 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 152 εμφανίσεις
-
- 1.256 απαντήσεις
- 73.825 εμφανίσεις
-
Μανούλες Ιουλίου 2023 1 2 3 4 84
Από Evi!, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 1.250 απαντήσεις
- 67.818 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 1.826 εμφανίσεις
-
- 4.595 απαντήσεις
- 246.807 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 266 εμφανίσεις
-
- 3.164 απαντήσεις
- 136.358 εμφανίσεις
-
- 2.764 απαντήσεις
- 173.188 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα