Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Bluee19 είπε:

      Κορίτσια μια ερώτηση !!!

      αν έρθει η περίοδος πρωί πρωί αλλά όλη μέρα κατεβάζεις λίγο λίγο και πολύ κατεβάσεις τ βράδυ τα χάπια ποτέ τα ξεκινάς ; 

      Εγώ τα ξεκινουσα 2η μέρα περιόδου...φορες ομως που η περίοδος μου ερχοταν πολύ λίγη ή πολύ απόγευμα προς βράδυ ...πρώτη μέρα περιόδου θεωρούνταν η επόμενη που υπήρχε κανονική ροή. Καλύτερα όμως ρώτα τον γιατρό σου.

      .....

Καφέ υγρά μια εβδομάδα με τά την ωορηξία!


zouzou_23

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!!!!! Έχω να επισκεφτώ το παρεντς πανω απο ένα χρόνο! Και να μαι παλι εδώ με μια απορία που δν μου λύνει κανένας!! Βρε κορίτσια, έχω ΣΠΩ, έναν κύκλο τετράγωνο... Είχα να αδιαθετήσω από το Σεπτέμβρη. Πήρα duphaston το Ιανουάριο και αδιαθέτησα στις 17/01. Κατά τις 30-31 ψιλοαντιλήφθηκα μια ωορηξία, δν ήμουν και βέβαιη (επαφές πάντως είχα). Στις 04/02 πήγα έκανα έναν υπέρηχο να διαπιστώσω αν όντως έκανα ωορηξία και ναιιιιιιι!Είχα κάνει και μου είπε η γιατρός μου πως ήταν και καλή και πως το ενδομήτριο μου είναι πολύ καλό. Με στέλνει λοιπόν για χοριακή στις 14 Φλεβάρη να δούμε τι κάναμε και αν τσακώσαμε μπεμπάκι. Έλα όμως που από τις 7 του μηνός δλδ 3 μέρες μετά τον υπέρηχο έχω καφέ υγρά. Τις πρώτες μέρες στη χάση και τη φέξη στο χαρτάκι και από χθές λίγο πιο έντονα ώσπου σήμερα πια βάσει χαρτακίου πάντα, λέω παει είμαι ένα βήμα πριν αδιαθετήσω. Μίλησα μαζί της στο τηλ. αυτές τις μέρες, της είπα πως δν εξελίσσεται κανονικά σαν περίοδος άσε που με το ιστορικό το δικό μου δν θα έπρεπε καν να έχω περίοδο και ακόμη περισσότερο να έχω περίοδο νωρίτερα... Είμαι σε πολλές σκέψεις.. Λέτε να παίζει σενάριο εγκυμοσύνης? Και αν ναι δν είναι ένα θεματάκι που έχω αυτά τα υγρά?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σου Ζουζού, δεν είμαι και ο ειδικός σε αυτά τα θέματα αλλά απ' ότι ξέρω λίγο αίμα μπορείς να δεις όταν γίνεται η εμφύτευση μετά απο 7 με 10 μέρες μετά την ωορηξία. Εύχομαι ολόψυχα να έχω δίκιο και να είναι κάτι τέτοιο. Με το καλό να μάθουμε ευχάριστα νέα σου.


yCnCp2.png
Link to comment
Share on other sites

Μακαρι βρε πουλακι μου, τι να πω? η αληθεια ειναι παντως πως εχω μπερδευτει πολυ. Μιλωντας με την γιατρο μου μου ειπε να μην το σκεφτομαι και να συνεχισω κανονικοτατα την ζωη μου. Σημερα ας πουμε που δν ειχα καθολου καφε υγρα σχεδον κι ειχα επαφη, μετα ηταν ροζ τα υγρα και τωρα παλι καφε. πφφφφφφφφφφφ! βασανο οι μερες, δν περνουν να κανω και την χοριακη και να μου λυθουν ολες μου οι αποριες

Link to comment
Share on other sites

μπορεί να είναι από εγκυμοσύνη ή ορμονική διαταραχή από άγχος ή τραχηλίτιδα!2φορές που το είχα πάθει ήταν από τραχηλίτιδα κ άλλες δυο ορμονική διαταραχή. Όταν είχα τραχηλίτιδα κράτησε κάπου 4 μέρες κ είχα ροζ κ καφέ κ δεν είχα κανέναν πόνο.


POzcp3.pngal9Sp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...