Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 και προσπάθεια εγκυμοσύνης


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω σακχαρώδη διαβήτη από πολύ μικρή. Προσπαθούμε με τον σύντροφό μου για παιδάκι εδώ και ένα χρόνο αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Πριν δύο μήνες είχα καθυστέρηση 15 μέρες αλλα αρνητικα τεστ στη σειρά και ο γυναικολόγος μου είπε πως είναι φυσιολογικό κάποιες φορές αυτή η καθυστέρηση. Τώρα, μετά από δύο μήνες είμαι πάλι σε παρόμοια φάση...8 μέρες καθυστέρηση! Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο τεστ γιατί δε θέλω να απογοητευτω! Επίσης, γενικά με αγχωνει το θέμα διαβήτης και εγκυμοσύνη όμως θέλω τόσο πολύ ένα παιδάκι που θα προσπαθήσω για το καλύτερο! Άνοιξα αυτό το θέμα επειδή μετά από πολύ ψάξιμο είδα πως δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Θα χαρώ και θα με βοηθήσει πολύ να μοιραστούμε μαζί απόψεις και εμπειρίες. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Γειά σου Μαρία! Εχω κι εγώ ΣΔ1 από την εφηβεία και όταν ξεκίνησα προσπάθειες για μωράκι ηταν το άγχος μου! Περα απο το ότι πρέπει να είσαι ρυθμισμένη και η γλυκοζηλιωμενη να είναι κατω από 6, ο ΣΔ δεν εχει να σε ταλαιπωρήσει στη σύλληψη ούτε στην εγκυμοσύνη. 

Εγω εκανα 4 χρόνια να μείνω έγκυος αλλά δεν έφταιγε ο διαβήτης, είχα πολυκυστικες ωοθήκες και ο άντρας μου ειχε χαμηλή κινητικότητα στο σπέρμα. Είχαμε κάνει 3 φορές σπερματεγχυση και τίποτα. Το μωράκι μας ηρθε εκεί που δεν το περιμέναμε! 

Εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα κι εσύ ένα μωράκι! Ότι θες μπορείς να με ρωτήσεις και εάν μπορώ να σε βοηθήσω!!!


Lilypie Angel and Memorial tickers

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...