Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

      Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

      Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

πορτ-μπεμπέ chicco μαζί με βάση μεταλλική + κάθισμα αυτοκινήτου chicco


Recommended Posts

Πωλούνται:

1) πορτ-μπεμπέ chicco (μοντέλο c1) σε άριστη κατάσταση μαζί με βάση σαν αυτή. Και τα δύο 60€.

2) κάθισμα αυτοκινήτου chicco ομάδας 0+ (ίδιο μοντέλο με το πορτ μπεμπέ). Σε αυτή τη φωτογραφία που βρήκα υπάρχει κάτω το κάθισμα. Έχει χρησιμοποιηθεί λίγο στο αυτοκίνητο αλλά αρκετά σαν ριλάξ μέσα στο σπίτι. Ωστόσο δεν έχει φθορές. 40€

Όπως θα καταλάβατε, οι εικόνες δεν είναι των δικών μου πραγμάτων, γιατί τα έχω μαζέψει και μου είναι δύσκολο να τα ξαναβγάλω για να τα φωτογραφίσω. Βρήκα όμως ακριβώς τα ίδια, τα οποία μπορείτε να δείτε στα παραπάνω links.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :)

Λόγω του συνδυασμού πορτ-μπεμπέ και καθίσματος αυτοκινήτου που είναι και ριλάξ, έχω βάλει την ίδια αγγελία και στις δύο σχετικές κατηγορίες :rolleyes:

Τέλος πάντων, για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν ακόμη τα παραπάνω.

Σας βάζω και τις φωτογραφίες (δείτε τη σημείωση στις δύο τελευταίες γραμμές του πρώτου μηνύματός μου).

Το πορτ-μπεμπέ:

4361504-420m.jpg

Η βάση:

06-07-0058-1.jpg

Το κάθισμα (κάτω) και το πορτ-μπεμπέ (πάνω στο καρότσι):

68482.90b.jpg

~~~

Επεξεργάστηκαν by math
προσθήκη εικόνων
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...