Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Χαρούμενο τέλος σε μία ιστορία με κακή αρχή;


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Έχετε δημιουργήσει μία καταπληκτική κοινότητα και είναι φοβερά ενθαρρυντικό το πόσο δεμένες είστε! Να είστε όλες πάντα καλά εύχομαι!

Εϊμαι 31 χρονών και όταν ήμουν 19 είχα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μίας επαφής με αποτέλεσμα να μείνω έγκυος. Οι συνθήκες ήταν άσχημες και αποφάσισα να μη κρατήσω το μωρό.

Τώρα με έχουν ζώσει τα φίδια καθώς ξεκινάω προσπάθειες με τον σύζυγο και έχω το άγχος μήπως δεν μπορέσω να γίνω μανούλα.

Αν έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν, θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου δώσετε δύναμη, ελπίζω να υπάρχουν χαρούμενες ιστορίες και για τη δική μου περίπτωση.

Αν δεν θέλετε να μου γράψετε εδώ, στείλτε μου ένα μήνυμα, θα χαρώ να μιλήσουμε :)

φιλιά σε όλες!

Μελλίττα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μελίττα είσαι μια νέα γυναίκα που δεν πρέπει να αισθάνεται άγχος . Εφόσον δεν έχεις κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεσαι με άγχος για κάτι που έγινε πριν από 12 χρόνια. Εγώ παρόμοια ιστορία δεν έχω μάλλον το αντίθετο. Είχα άγχος γιατί ενώ δεν ήμουν 100% προσεκτική δεν μου είχε τύχει ποτέ κανένα ατύχημα και αναρωτιόμουν αν μπορώ να κάνω παιδιά...Τις προσπάθειες για παιδί τις ξεκίνησα 36 ετών και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οπότε εσύ που ξέρεις ότι έχει προυπάρξει σύλληψη στο μακρινό παρελθόν και είσαι και νεώτερη οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να αγωνιάς χωρίς λόγο. Σου εύχομαι με το καλό να γίνεις σύντομα μανούλα και να εχουμε ευχάριστα νέα !!!


Nozmp3.pngyF2Vp3.png]
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη, είσαι πολύ ευγενική που μου απάντησες!

Δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τέτοιο άγχος. Ο γιατρός μου μου έχει πει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχώ αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι κυρίως γιατί νιώθω πως μετά τα 30 δυσκολεύουν τα πράγματα και πως υπάρχουν πιθανότητες να έχω προβλήματα.

Αλλά μου δίνεις τόσο πολύ δύναμη!

Να'σαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου Ειρήνη μου! Σε ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Μελλίττα μου................κατ αρχάς έχεις τόσο όμορφο όνομα.............γεμάτο γλύκα............!!!:D

μην συγχέεις καλή μου το παρελθόν σου με το μέλλον σου...........αυτό που έγινε τότε δεν έχει καμμιά σχέση με την προσπάθειά σου............το σκέφτεσαι επειδή είσαι ευαισθητούλι και νοιώθεις τύψεις ενδεχομένως και τα φαντάσματα του παρελθόντος σου ξυπνήσανε τώρα...........που είσαι πια έτοιμη να καλοδεχθείς το πλάσμα σου.............

το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει στην παρούσα φάση, προκειμένου να απεμπλακείς από τέτοιες σκέψεις..........είναι ένας Πνευματικός............να το βγάλεις από μέσα σου..........να σου διαβάσει μια ευχούλα και να σε ηρεμήσει.............

το μόνο κακό που μπορεί να σου συμβεί τώρα..........είναι να καθυστερήσει το μωράκι σου από το άγχος σου...........που έχει κατισχύσει στο μυαλό σου λόγω της ιστορίας σου............τόσο λάθος..............είσαι υγιής, νέα και ωραία...........;) παρακολουθείσαι από τον ντοκ σου............σο, είναι ανώφελες και βλαβερές τέτοιες σκέψεις.............άσε το παρελθόν στο παρελθόν..........και ονειρέψου το μέλλον σου.............ζώντας το παρόν σου με το αντράκι σου............τα καλύτερα έρχονται!!!

καλή επιτυχία!

φιλικά


bhgdp3.png
Link to comment
Share on other sites

thokos σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Μου δίνεις τόση δύναμη!

Είναι λίγο τραγικό στο μυαλό μου να σκέφτομαι πως μου δόθηκε η ευκαιρία τόσο μα τόσο εύκολα όταν ήμουν πολύ νέα να γίνω μητέρα. Ξέρω πως δεν μπορούσα τότε σε καμία περίπτωση να ανταπεξέλθω. Όμως τώρα που το θέλω μου γυρνάνε στο μυαλό σκέψεις πως επειδή το θέλω δεν θα συμβεί. Ακόμη δεν έχω ξεκινήσει τις προσπάθειες και το σκέφτομαι ήδη!

Τι σου είναι η ζωή...

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου είσαι πολύ γλυκιά! Πολύ ομορφα τα λόγια σου! Εύχομαι να είσαι καλά πάντα :)

σε φιλω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μελιτακι καλησπερα και καλωσηρθες!!!

Δεν εχω αναλογη εμπερια για να μοιραστουμε.

Συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια που ηδη παρεθεσαν τις αποψεις τους.

Αυτο που ηθελα να παραθεσω με το μηνυμα μου ειναι η αισιοδοξια που πρεπει να εχεις για το μελλον.Μην συγχεεις το τι εγινε με το τι μπορει να γινει.Ετσι συνεβει τοτε,ετσι το διαχειριστηκες,τελος.Αυτο δεν ειναι κατι που πρεπει να επηρεαζει το παρον και το μελλον.

Ευχομαι να απολαυσεις τον εγγαμο βιο,γιατι ειναι ενα υπεροχο ταξιδι ζωης(και στο λεει ενας ανθρωπος που ουτε ηθελε να ακουσει για γαμο) και στην πορεια του κοινου σας ταξιδιου,θα ερθει και η ευλογημενη στιγμη του μωρου σας!!!!!!!!!

Μην αφηνεις ομως κοριτσακι μου ενα δυσαρεστο συμβαν να "μαυριζει" τις σκεψεις σου,ειδικα για ενα τοσο "χρωματιστο" ονειρο,οπως ειναι το ονειρο ενος μωρου!!!!!!!

Ευχομαι απο καρδιας ολα σας τα ονειρα να πραγματοποιηθουν και να αντιμετωπιζεται τα παντα με τις παλαμες σας ενωμενες-γιατι ετσι μονο εχει νοημα και αξια!!!!!!

Φιλακια


OGsSp3.png

AQokp3.png

*********************************************

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου bebeangel!

Είσαι τόσο καλή, να 'σαι καλά!

Δεν είναι σωστό να σκέφτομαι το παρελθόν, έχεις δίκιο. Το έχω αφήσει πίσω μου και η αλήθεια είναι οτι τόσα χρόνια δεν το σκεφτόμουν καθόλου αλλά τώρα που σκέφτομαι μωράκια μου έρχεται στο νου!

Ελπίζω λοιπόν όλα να πάνε καλά!

Χρόνια σου Πολλά και Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες! Είστε φοβερές! Να είστε πάντα ΚΑΛΑ!

Link to comment
Share on other sites

Γλυκο μου Μελιτακι...

Ειναι τοσο υπεροχο αυτο το μοναδικο ταξιδι...

Απολαυσε το με τον συντροφο σου και θα δεις οοοοοσες μα οοοοοσες δυσκολιες και αν εμφανιστουν(που φυσικα ευχομαι καμμια να μην σας συμβει)ΕΣΕΙΣ με μιας θα τις μεταμορφωνεται σε κατι ομορφο....!!!

Στο λεει ενας ανθρωπος που ηταν περα για περα απαισιοδοξος και πλεον ειναι περα για περα αισιοδοξος.Ενας ανθρωπος που ακουγε για γαμο και εστριβε ολοκληρη χωρα και οχι μονο τετραγωνο!!!!

Γιατι η ζωη ειναι και σε καποιους ανθρωπους λιγαααακι πιο ιδιαιτερη απο καποιους αλλους που τους τα φερνει ολα "βολικα".Εκει,μονο οταν οι παλαμες ειναι ενωμενες αντιμετωπιζονται ολα.Εμεις ενα ταπεινο ζευγαρι,με παααααρα πολλα μετωπα(οικονομικα,πρακτικα,οικογενειακα κλπ κλπ)και ομως δεν αποφασισαμε ποτε τα ευκολα."Δεν πειραζει" ειπαμε "Δοξα το Θεουλη και την Παναγιτσα-ειμαστε ΜΑΖΙ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ σαν να ειναι το πρωτο λεπτο γνωριμιας μας,εχουμε τους αγαπημενους μας ανθρωπους υγιεις,κοιταζομαστε στα ματια και δακρυζουμε απο χαρα σε καθε μας βλεμμα,μας ενωνουν οι δυσκολιες/ιδιαιτεροτητες που συνανταμε,δενομαστε περισσοτερο,δυναμωνουμε,αντριωνουμε...!!!

Ξερεις ποσο ιδιαιτερο ειναι Μελιτακι μου να δακρυζεις απο χαρα που εχεις σε μια δυσκολια ενα πλασμα να σε λατρευει ακομα και πανω απο την ζωη του...????

Αντιφατικο ε???Να δακρυζεις απο χαρα μεσα στην λυπη...!!!

Και ομως ....Ειναι η μαγεια της ΑΓΑΠΗΣ....!!!!

Πραγματικα σκεψου ποση ευλογια εχετε ως ζευγαρι και ολα μπορειτε να τα αντιμετωπισετε ΜΑΖΙ...!!!

Ξεχνα το παρελθον και ονειρεψου την επομενη στιγμη...Και στιγμη την στιγμη ονειρεψου το αυριο ΣΑΣ καλη μου Μελιτα...!!!

Ευχομαι απο καρδιας να ειναι ολα στην ζωουλα σας με Υγεια&Ευλογια!!!

Σε φιλω


OGsSp3.png

AQokp3.png

*********************************************

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Link to comment
Share on other sites

bebeangel μου, όσα μου περιγράφεις, τα προβλήματα και οι δυσκολίες, αποτελούν την υπέρτατη απόδειξη πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι το καλύτερο δώρο και πως η αγάπη σας είναι πέρα για πέρα αληθινή! Σε έναν κόσμο όπου το παραμικρό χαζό εμπόδιο μπορεί να είναι αιτία χωρισμού για ένα ζευγάρι, σας έχει κάτσει το λαχείο!

Να είστε πάντα καλά κι αγαπημένοι όπως είστε σήμερα! Και να περάσετε την ίδια δυνατή αγαπη στα παιδάκια σας, αν και είμαι σίγουρη πως δεν χρειάζεται να σας το ευχηθώ, θα γίνει σίγουρα :D

Link to comment
Share on other sites

Melittaki γεια σου, έχω παρόμοια εμπειρία με σένα, είχα ένα "ατύχημα" στη 2α λυκείου και αναγκαστήκαμε με το αγόρι μου να κάνουμε έκτρωση, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να αποκαλύψω την αλήθεια για αυτό το τεράστιο "λάθος" ούτε στους γονείς μου, ούτε στο σχολείο ούτε στον περίγυρο. Αποδέχτηκα την κατάσταση ως αναγκαία και το έβγαλα από το μυαλό μου, αν και μέσα μου αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν να το είχαμε κρατήσει. Ένα χρόνο και 4 μήνες μετά, 2ο ατύχημα, πάλι έγκυος!! Μέσα στις πανελλαδικές. Και το αγόρι μου είχε πάει φαντάρος εντωμεταξύ. Ντρεπόμουν ακόμα περισσότερο που δεν είχα πάρει σωστές προφυλάξεις και "την πατούσα" για 2η φορά! Όλοι περίμεναν από μένα να πάω στο πανεπιστήμιο, εγώ θα τους ανακοίνωνα ότι θα γίνω μητέρα? Δεν χωρούσε συζήτηση, κάναμε πάλι έκτρωση. Και πάλι το απώθησα και το κράτησα μυστικό από όλους για χρόνια. Και δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ εκτός από τις επετείους (26 Φεβ και 8 Ιουλ) που δεν ξεχνιούνται...

Όταν με βρήκαν τα 30+ χωρίς μόνιμη σχέση τότε όλες οι σκέψεις ξαναγύρισαν...τύψεις, ενοχές, πλέον μου φαινόταν τόσο εύκολο να το είχα κρατήσει, κατηγορούσα τον εαυτό μου και το όλο σύστημα που δεν με στήριξε να προχωρήσω.

Και βέβαια ο φόβος μου ήταν μήπως και δεν ξαναμείνω έγκυος...άλλο ατύχημα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε συμβεί...μάλλον είχε συμβεί αλλά δεν είχα μείνει έγκυος. Με έζωναν τα φίδια. Τι να σου πω. Τώρα είμαι 36 και προσπαθώ εδώ και 2 χρόνια και τίποτα. Έχω κάνει και 2 σπερματεγχύσεις και τίποτα. Το σπέρμα του συντρόφου μου είναι έτσι κι έτσι αλλά μέσα στα φυσιολογικά όρια. Με βασανίζει το ερώτημα, μήπως είμαι εγώ?

Οι γιατροί βέβαια λένε πως οι προηγούμενες εγκυμοσύνες δείχνουν πως δουλεύει το σύστημά σου και λογικά θα μείνεις έγκυος.

Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις όλες τις εξετάσεις κι εσύ και ο σύντροφός σου. Η μόνη περίπτωση προβλήματος λόγω της έκτρωσης είναι να έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις ή ουλές στη μήτρα. Η σαλπιγγογραφία θα τα δείξει αυτά. Ρώτα το γιατρό σου. Είναι σπάνιο πάντως, μην αγχώνεσαι.

Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα σύντομα. Μην αυτοτιμωρείσαι άλλο, καλή η αυτοκριτική αλλά θέλει και ψυχική γαλήνη για να μείνεις έγκυος. Πόσο καιρό προσπαθείς? Φιλιά πολλά, Λάουρα.


Lv4ip1.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


bebeangel μου, όσα μου περιγράφεις, τα προβλήματα και οι δυσκολίες, αποτελούν την υπέρτατη απόδειξη πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι το καλύτερο δώρο και πως η αγάπη σας είναι πέρα για πέρα αληθινή! Σε έναν κόσμο όπου το παραμικρό χαζό εμπόδιο μπορεί να είναι αιτία χωρισμού για ένα ζευγάρι, σας έχει κάτσει το λαχείο!

Να είστε πάντα καλά κι αγαπημένοι όπως είστε σήμερα! Και να περάσετε την ίδια δυνατή αγαπη στα παιδάκια σας, αν και είμαι σίγουρη πως δεν χρειάζεται να σας το ευχηθώ, θα γίνει σίγουρα :D

Ευχαριστουμε απο καρδιας Μελιτα μου για τα ομορφα λογια και για τις ευχουλες σου.

Ευχομαι συντομα να μιλαμε ως μανουλες και θα δεις δεν θα αργησει κοριτσακι μου γλυκο για καμμια απο τις δυο μας,οπως δεν θα αργησει καιγια κανενα απο τα κοριτσια που λαχταρανε...

Γιατι οτι λατρευεις πριν ακομα να το εχεις ειναι αγνο και "καθαριο" και ειναι νομοτελειακο να ερθει καποια στιγμη κοντα σου....

Σε φιλω


OGsSp3.png

AQokp3.png

*********************************************

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε απο καρδιας Μελιτα μου για τα ομορφα λογια και για τις ευχουλες σου.

Ευχομαι συντομα να μιλαμε ως μανουλες και θα δεις δεν θα αργησει κοριτσακι μου γλυκο για καμμια απο τις δυο μας,οπως δεν θα αργησει καιγια κανενα απο τα κοριτσια που λαχταρανε...

Γιατι οτι λατρευεις πριν ακομα να το εχεις ειναι αγνο και "καθαριο" και ειναι νομοτελειακο να ερθει καποια στιγμη κοντα σου....

Σε φιλω

αχ από το στόμα σου καλή μου και στο Θεού τ'αυτί! Όλες οι γυναίκες πρέπει να το ζουν αυτό το θαύμα! Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν :)

Link to comment
Share on other sites

Melittaki γεια σου, έχω παρόμοια εμπειρία με σένα, είχα ένα "ατύχημα" στη 2α λυκείου και αναγκαστήκαμε με το αγόρι μου να κάνουμε έκτρωση, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να αποκαλύψω την αλήθεια για αυτό το τεράστιο "λάθος" ούτε στους γονείς μου, ούτε στο σχολείο ούτε στον περίγυρο. Αποδέχτηκα την κατάσταση ως αναγκαία και το έβγαλα από το μυαλό μου, αν και μέσα μου αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν να το είχαμε κρατήσει. Ένα χρόνο και 4 μήνες μετά, 2ο ατύχημα, πάλι έγκυος!! Μέσα στις πανελλαδικές. Και το αγόρι μου είχε πάει φαντάρος εντωμεταξύ. Ντρεπόμουν ακόμα περισσότερο που δεν είχα πάρει σωστές προφυλάξεις και "την πατούσα" για 2η φορά! Όλοι περίμεναν από μένα να πάω στο πανεπιστήμιο, εγώ θα τους ανακοίνωνα ότι θα γίνω μητέρα? Δεν χωρούσε συζήτηση, κάναμε πάλι έκτρωση. Και πάλι το απώθησα και το κράτησα μυστικό από όλους για χρόνια. Και δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ εκτός από τις επετείους (26 Φεβ και 8 Ιουλ) που δεν ξεχνιούνται...

Όταν με βρήκαν τα 30+ χωρίς μόνιμη σχέση τότε όλες οι σκέψεις ξαναγύρισαν...τύψεις, ενοχές, πλέον μου φαινόταν τόσο εύκολο να το είχα κρατήσει, κατηγορούσα τον εαυτό μου και το όλο σύστημα που δεν με στήριξε να προχωρήσω.

Και βέβαια ο φόβος μου ήταν μήπως και δεν ξαναμείνω έγκυος...άλλο ατύχημα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε συμβεί...μάλλον είχε συμβεί αλλά δεν είχα μείνει έγκυος. Με έζωναν τα φίδια. Τι να σου πω. Τώρα είμαι 36 και προσπαθώ εδώ και 2 χρόνια και τίποτα. Έχω κάνει και 2 σπερματεγχύσεις και τίποτα. Το σπέρμα του συντρόφου μου είναι έτσι κι έτσι αλλά μέσα στα φυσιολογικά όρια. Με βασανίζει το ερώτημα, μήπως είμαι εγώ?

Οι γιατροί βέβαια λένε πως οι προηγούμενες εγκυμοσύνες δείχνουν πως δουλεύει το σύστημά σου και λογικά θα μείνεις έγκυος.

Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις όλες τις εξετάσεις κι εσύ και ο σύντροφός σου. Η μόνη περίπτωση προβλήματος λόγω της έκτρωσης είναι να έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις ή ουλές στη μήτρα. Η σαλπιγγογραφία θα τα δείξει αυτά. Ρώτα το γιατρό σου. Είναι σπάνιο πάντως, μην αγχώνεσαι.

Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα σύντομα. Μην αυτοτιμωρείσαι άλλο, καλή η αυτοκριτική αλλά θέλει και ψυχική γαλήνη για να μείνεις έγκυος. Πόσο καιρό προσπαθείς? Φιλιά πολλά, Λάουρα.

Σε ευχαριστώ Laura, τα έχω εξηγήσει όλα στον γιατρό μου ο οποίος μου λέει πως η άμβλωση φαίνεται πως έγινε πολύ σωστά και πως κανονικά δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα, εκτός κι αν έχουν πρόβλημα οι σάλπιγγες μου αλλά όπως μου είπε αυτός είναι ένας κίνδυνος για όλους, ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει ποτέ άμβλωση, να συμβεί, οπότε δεν είναι αναγκαίο οτι θα είναι λόγω της άμβλωσης.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό πάντως που ξέρω πολλές γυναίκες που είχαν κάνει άμβλωση και τώρα έχουν παιδιά, οπότε είμαι κάπως αισιόδοξη.

Δεν έχουμε ούτε μήνα που προσπαθούμε. Παντρευτήκαμε τον Αύγουστο και αρχίσαμε να το συζητάμε τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα αρχίσαμε τις ελεύθερες επαφές μόλις αλλά επειδή ο σύζυγος είναι αντιπρόσωπος μίας εταιρείας ταξιδεύει πολύ εντός και εκτός Ελλάδος και λείπει τουλάχιστον 3 μέρες την εβδομάδα. Που χρόνος...

Με άλλα λόγια Laura ο γιατρός δεν έχει εντοπίσει κάτι που να μπορεί να προκαλλει κάποιο πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...