Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

      Από Θεσσαλονίκη δεν έχω να βοηθήσω η αλήθεια είναι.. μόνο να αποφύγετε το μεγαλογιατρό στα Γιάννενα θα πω και το αφήνω εκεί..! 

      Περίμενες και εσύ κατεύθυνση για το σπέρμα από το γυναικολόγο.. για αυτούς όλα διορθώνονται με την εξωσωματική και το πρόβλημα είναι πάντα στα ωάρια της γυναίκας!! 

      Όχι κάνεις λάθος, υπάρχουν πολλών ειδών συμπληρωματα το καθένα για διαφορετικό σκοπό (για αυτό μιλάω για μεμονωμένες και σε συγκεκριμένες ποσότητες), υπάρχουν διαφορετικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθάνε και στην μορφολογία και στην κίνηση και στον αριθμό αλλά η τερατοσπερμια να ξέρεις προκαλείται και από την κιρσοκήλη σε μεγάλο βαθμό οπότε η αφαίρεση της και μόνο θα σας βοηθήσει θεαματικά.. και η μεγαλύτερη επίπτωση της κιρσοκήλης είναι ότι αυξάνει τον κατακερματισμό στο DNA των σπερματοζωαρίων όπου και μπορεί να είναι η αιτία που δεν προχωράνε τα έμβρυα ή και να προκαλούνται αποβολές σε πολύ αρχόμενη κύηση γιατί πολύ απλά είναι κατεστραμμένο το DNA και δεν έχουμε υγιή έμβρυα.. γενικότερα έχω πολύ μεγάλο υλικό για διάβασμα αν ενδιαφέρεσαι για βελτίωση σπέρματος..

      Τα έχω γράψει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν εδώ στο φόρουμ.. αν κάνεις έναν κόπο με ένα απλό search θα βρεις πολλά να διαβάσεις και να πληροφορηθείς.. θα σου έστελνα με πμ links να διαβάσεις μόνη σου αλλά κάτι έχει αλλάξει στο φόρουμ και χρειάζονται έγκριση αυτά τα μηνύματα τα οποία και αν εγκριθούν για δημοσίευση...! Αλλά αν μου πεις, σου στέλνω ότι έχω..

      Εμείς είχαμε αμφοτερόπλευρη κρυψορχία που χειρουργήθηκε στην ηλικία των 13.. στα 18-19του που πήγε σε ουρολόγο ανακάλυψε την αζωοσπερμια.. ο τότε ουρολόγος του είπε δεν πειράζει όταν θελήσεις να κάνεις παιδί θα κάνεις εξωσωματική..(λες και λύνει όλα τα προβλήματα!) τότε ακόμα αν ο γιατρός είχε ασχοληθεί ίσως να μπορούσαμε σήμερα να κάνουμε παιδί έστω και με βιοψία.. αντίθετα ο άντρας μου εφησυχαστηκε και πόσο μάλλον στην ηλικία αυτή, ασχολήθηκε μετέπειτα με τον αθλητισμό και τα διάφορα "γυμναστηριακα" συμπληρώματα με αποτέλεσμα η κατάσταση του να γίνει μη αναστρέψιμη.. το παλέψαμε 4 χρόνια με φαρμακευτικές θεραπείες ακόμα και με ειδική θεραπεία για την περίπτωση μας που δεν πραγματοποιείται κάν στην Ελλάδα! Ο γιατρός μας (ουρολόγος, να είναι καλά ο άνθρωπος!) μας στήριξε σε όλη την πορεία μήπως και τα καταφέρουμε.. μετά από 15 συνεχούς μήνες θεραπείας με 3 διαφορετικές ενέσεις διέγερσης μέρα παρά μέρα, 23 διαφορετικά χάπια την ημέρα, αλλαγή στο τρόπο ζωής (από κόψιμο τσιγάρου, απώλεια βάρους και πολλά πολλά ακόμα) δεν βρέθηκαν σπερματοζωάρια ούτε με microtese (ειδική χειρουργική με μικροσκόπιο - βιοψία όρχεων).. τουλάχιστον το παλέψαμε και ξέρω ότι κάναμε πραγματικά ότι ήταν δυνατόν για να τα καταφέρουμε.. και το λέω όχι γιατί αφεθηκα στο πρώτο τυχόντα γιατρό.. γιατί έψαξα παααάρα πολύ διάβασα πάρα πολύ πήγαμε σε πολλούς γιατρούς και ο γιατρός που εμπιστευθηκαμε στο τέλος πλέον όχι απλά λάμβανε την άποψη μου υπόψιν του έφτασε να παίρνει τηλέφωνο μπροστά μας συναδέλφους του να συζητάει οτιδήποτε καινούργιο είχα να του προτείνω σε βαθμό μάλιστα να μου προτείνει να τελειώσω μια σχολή παραιατρικων για να με προσλάβει στο team του.. φυσικά πάνε δυο χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι όλα άσε που δεν με ενδιαφέρει πλέον και προσωπικά να τα θυμηθώ.. όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας ψάξει και ας κάτσει να διαβάσει.. απλά όχι στο google!! Μόνο Pubmed & pubmed central όπου είναι δημοσιευμένη η παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία. 

      Ότι άλλο θέλεις, μου λες.. & sorry για το σεντόνι 

      Όχι κοριτσάκι μου μην ανησυχείς, το καφέ είναι παλιό αίμα.. αν κάτι σοβαρό είχε γίνει δεν θα έβλεπες καφέ αλλά κόκκινο.. και γενικότερα όσο δεν βλέπεις βαρύ κόκκινο αίμα σε ποσότητα με πηγματα που να συνοδεύονται και από έντονους πόνους/κράμπες στη μήτρα ή και στην μέση, να μην ανησυχείς! Όλα είναι καλά..! Γενικότερα να στέλνεις πάντα στο γιατρό σου για αυτά για να μην ανησυχείς.. 

      μήπως μπορείς να μου στείλεις μνμ για τον ανδρολόγο; 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! 

Βλέπω ότι τα πνεύματα έχουν τεταθεί, αλλά χωρίς λόγο πιστεύω. Ότι όποια θέλει μπορεί να κάνει αποκλειστικό θηλασμό (αντί για μικτό που έκανε ως τώρα), το πιστεύω. Αρκεί να έχει το κουράγιο και τις συνθήκες που θα της επιτρέψουν να αφιερωθεί στο θηλασμό. @CMES παίζει να ζητήσεις βοήθεια για το σπίτι και τον καθαρισμό από κάποια γυναίκα επί πληρωμή? Ή να έρχεται η πεθερά σου πιο συχνά? Πώς δηλαδή να προλάβεις να έχεις το σπίτι λαμπίκο με δύο παιδιά και το ένα λεχωνιάρικο? Εγώ ένα έχω και δεν προλαβαίνω πολλά πράγματα στο σπίτι...πάλι καλά έχω τη μαμά μου μέχρι να σαραντίσω, αλλιώς δύσκολα...

 

επίσης κορίτσια σας έχω πει την ιστορία με την παιδίατρο στο Έλενα που με έκανε κουρέλι για να δώσω ξένο...ένας άλλος εδώ στην περιοχή που μένω λέει στις γυναίκες ότι ο θηλασμός είναι ωφέλιμος μέχρι τους 6 μήνες και μετά δεν προσφέρει στο παιδί τα θρεπτικά συστατικά της φόρμουλας. Οπότε όντως υπάρχουν πολλοί παιδίατροι που είτε έχουν άγνοια είτε πλασάρουν επίτηδες φόρμουλα για να πάρουν τη μίζα. 

 

7 ώρες πρίν, marymarydrd είπε:

@CMES επειδη διαβασα τι λετε γι' αυτο μπηκα στον κοπο να γραψω. Οι ψαγμενες πληροφοριες βρε κοριτσι ποιες ακριβως ειναι; Γιατι τοση ωρα διαβαζω και μια σωστη οδηγια δεν εχω βρει. Ο χαλβας ή το θηλαστρο που περιμενετε να δειτε τι παραγωγη εχετε; Το θηλαστρο δε δινει εικονα της παραγωγης. Επισης, το θηλαστρο δεν κανει υπερπαραγωγη, αντιθετως η συχνη χρηση θηλαστρου μειωνει την παραγωγη. 

Ενδεικτικα τα αναφερω μονο αυτα.

Mary η ένοχη για τον χαλβά είμαι εγώ χαχαχαχα όντως νόμιζα ότι μου κατέβασε πιο πολύ γάλα, αλλά τελικά άκυρο γιατί άλλες μέρες δεν έγινε αυτό. Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και επειδή βλέπω ότι το κατέχεις θα ήθελα τη βοήθειά σου σε κάτι. Η αριστερή μου θηλή είχε πληγωθεί και μου είχε ματώσει πριν από μια βδομάδα περίπου. ΤΗν πλάκωσα με λανολίνη, προσπάθησα να βάζω το μωρό στο στήθος πριν αρχίσει να κλαίει και να του διορθώνω τον τρόπο που πιάνει το στήθος.Το θέμα είναι ότι δεν ανοίγει το στόμα σε μεγάλο σστόμα που έχω διαβάσει...σπάνια το κάνει αυτό πλέον και δενξέρω πώς να το βοηθήσω να μου ανοίγει καλύτερα.. τώρα η θηλή είναι πολύ καλύτερα, αλλά ακόμα πονάει λίγο στην αρχή που πιάνει το στήθος το μωρό, ειδικά αν έχει πεινάσει και είναι εκνευρισμένο (τον έχω λίγο λαίμαργο τον μπουμπούκο μου). 


302qp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@marymarydrd απ' ότι καταλαβαίνω έχεις όντως αρκετές γνώσεις για το θηλασμό και ενδεχομένως όντως να μπορούσες να βοηθήσεις με συμβουλές κάποιο από τα κορίτσια που δεν έχει καταφέρει να θηλάσει αποκλειστικά. Καταλαβαίνω επίσης ότι είσαι αρκετά φανατική υπέρμαχος αποκλειστικού θηλασμού. Απλά θέλω εγώ από τη μεριά μου να σου πω ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να προσφέρεις τις συμβουλές σου και να υποδεικνυεις σε μανουλες λεχωνες  με ευαίσθητη ψυχολογία τα λάθη που μπορεί να έκαναν.. απ' τη στιγμή που δεν ζήτησαν τη βοήθεια σου..κρατά το φανατικη υποστήριξη για θηλασμό για τον εαυτό σου και πρόσφερε τις γνώσεις και συμβουλές σου αν και εφόσον σου ζητηθεί.. γιατί αλλιώς ειδικά σε μια συζήτηση που δεν συμμετείχες εξ αρχής και με το απρόσωπο που έχει ενα φόρουμ απλά φαίνεσαι σαν μια ξερολα που προσπαθεί να φέρει στον ίσιο δρόμο μανουλες που θεωρείς ότι έχουν ξεστρατισει επειδή έδωσαν ξένο..

Ξέρω ότι μπορεί να ενοχληθεις.. αλλά δε πειράζει. Στα λέω φιλικά γιατί δε Μ αρέσει που ενώ ειμασταν μια φιλική και ήρεμη παρέα ξαφνικά αρχίζουν οι διενέξεις..και στα λέω επίσης ως αποκλειστικά θηλάζουσα μέχρι στιγμής μαμά.

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πρίν, marymarydrd είπε:

@Έσπερος οκ μανουλα οτι πεις! Ενημερωτικα οι παιδιατροι στην πλειοψηφια τους δεν εχουν γνωσεις θηλασμου. Δινουν τραγικες οδηγιες και για το λογο αυτο στην Ελλαδα μεχρι τον 6ο μηνα φτανει να θηλαζει ενα 11%. Επισης, μη σοκαριστεις αλλα κανουν πολυ ωραια ταξιδια οταν χορηγουν γαλατα πρωτης βρεφικης ηλικιας τρομοκρατωντας μανουλες. Οι μαιες δεν το συζητω, απο γνωσεις θηλασμου σκιζουν! Υπαρχουν εξαιρετικοι επαγγελματιες με γνωσεις επι του θεματος, αλλα τι να λεμε τωρα. Ποιος νοιαζεται να τους εντοπισει...

Αυριο μεθαυριο οταν ξεκινησουν οι τροφες και ο παιδιατρος προτεινει στο τετραμηνο το ρυζαλευρακι για να μαθει το κουταλι και να εκτεθει στην γλουτενη και στο πενταμηνο το κλασσικο επιδορπιο θα το κανει γιατι διαβασε ερευνες οτι το μπισκοτο με την ζαχαρη αναπτυσσει τον βρεφικο οργανισμο να ξερεις. (Να σας πω κι ενα μυστικο σαν φωστηρας;;;;;; το ρυζι δεν εχει γλουτενη! Απιστευτο;;;;;)

Φανταζομαι με κλειστα ματια.... αμασητο. Κουτοχορτο. Αδικως τα λεω το ξερω.

 

Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα δεν τα ξερουμε; Για να βλεπεις να συζηταμε κ να προβληματιζομαστε σημαινει οτι το ψαχνουμε. Οσο εχει η καθεμια την πολυτελεια γιατι καποιες μπορει να μενουμε σε μερη που δεν υπαρχει δυνατοτητα επιλογης παιδιατρων. Δεν μας γνωριζεις ουτε εμας ουτε το μορφωτικο μας επιπεδο ουτε την οικογενειακη μας κατασταση για να μας απευθυνεσαι με αυτον τον τροπο για ενα θεμα μαλιστα που πολυ ευγενικα σου επισημανθηκε οτι για εμας θεωρειται ληξαν.

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον επαναφερω τη χαλαρη συζητηση!! Σημερα πηγαμε στην εκκλησια να παρουμε την ευχουλα. Μετα πηγαμε στο σπιτι της πεθερας μου και παραγγειλαμε πιτσες, ηταν πολυ ωραια!! Απο αυριο ποιος μας πιανει!

@elenakith εχω γυναικα που ερχεται καθε 15 για το σπιτι και κανει και ολο το σιδερο. Το προβλημα δεν ειναι οι δουλειες, αυτες τις καταφερνω. Το προβλημα ειναι η φροντιδα 2 τοσο μικρων παιδιων. Πχ οταν ειναι να φανε ταυτοχρονα, οταν ενω θηλαζω η μικρη κανει κακα και πρεπει να την πλυνω ή οταν ξυπνανε και κλαινε και τα 2 μαζι. Το χειροτερο ειναι πως οταν ταιζω το μωρο (θυμιζω το καθε γευμα μας παιρνει 1,5 ωρα) η μικρη θυμαται να κανει οτι πιο επικινδυνο. Πχ τρεχει μεσα στο σαλονι με ενα μολυβι στο στομα, βαζει στο στομα οτι βρει, οπως τα τουβλακια lego duplo ολοκληρα, ανεβαινει ορθια στον καναπε ή (το αγαπημενο της) καβαλαει εμενα και το μωρο και προσπαθει να περασει απο πανω μας!!! Η πεθερα μου ερχεται 8-10 το βραδυ αν λειπει ο αντρας μου (που συνηθως λειπει) γιατι ειναι η ωρα που θα κανουν μπανιο, θα φανε και θα πανε για υπνο. Το πρωι δεν μπορει γιατι κραταει τα αλλα εγγονια. Η μανα μου στην καρακοσμαρα της. Η αδερφη μου ερχεται καποιο πρωι αν εχει ρεπο, εχει ομως παιδι που παει σχολειο και 12.30 πρεπει να φυγει να παει να την παρει!!


TQjIp3.pngj1MYp2.png

Link to comment
Share on other sites

@CMESωραια σαραντησες κ εσυ τερμα το κλεισιμο στο σπιτι αντε μονο καλο καιρο να κανει.εδω πανω χιονιζει το βραδυ κ εγω περιμενω πως κ πως να βγαλει λιγο ηλιο κ να μην φυσαει να παμε καμια βολτα να ξεκουνησουμε λιγο.η αληθεια ειναι κοριτσακι οτι αν ειχα τωρα κ δευτερο παιδι θα ειχα φτασει στο ψυχιατρειο.εδω με ενα κ τον αντρα μου να βοηθαει καποιες στιγμες νιωθω οτι θα σβησω απο την κουραση.αυτο με το σπιτι ειναι πονεμενη ιστορια κ δεν εχω κ βοηθεια.ο αντρας μου βεβαια το πρωι κανει το νεροχυτη κ ενα σημαζεμα αλλα δεν σημαζευεται.τωρα περιμενω να ερθει η μαμα μου για κανα δυο μερες μπας κ μου κανει τπτ.για γυναικα εδω πανω ουτε λογος...που θα παει θα ανοιξει ο καιρος θα πηγαινω κ το παιδι στην πεθερα μου θα του σημαζεψω.καλο καλοκαιρι με βλεπω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω το καλυτερο που κανει! Θελει να κραταει το μπιμπερο οταν τρωει το μωρο και επειδη της φαινεται ζεστο φωναζει "καιει" και το φυσαει να κρυωσει. Επισης τις τελευταιες 10 μερες εχει απιστευτη μυξα και δινω μεγαλο αγωνα να μην πλησιαζει υο μωρο!!


TQjIp3.pngj1MYp2.png

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 15 λεπτά , CMES είπε:

Ξεχασα να σας πω το καλυτερο που κανει! Θελει να κραταει το μπιμπερο οταν τρωει το μωρο και επειδη της φαινεται ζεστο φωναζει "καιει" και το φυσαει να κρυωσει. Επισης τις τελευταιες 10 μερες εχει απιστευτη μυξα και δινω μεγαλο αγωνα να μην πλησιαζει υο μωρο!!

Χαχαχαχα τελεια η μικρη σου!!!

Link to comment
Share on other sites

cmes:τι καλα θα ξεκινησετε βολτες..οταν φτιαξει βεβαια ο καιρος αλλα αλλο αυτο..τι γλυκουλα η μικρη..ε κατι πρεπει να κανει να σου τραβιξει την προσοχηοταν εσυ εισαι με το μωρο.

εγω παντως εχω κουραστει ψυχολογικα κανω κ το μεταπτυχιακο κ δεν την παλευω .το σπιτι προσπαθω να το εχω σε ταξη αλλα καθαροσμα τα πανω πανω ηρθε κ η μαμα μου μια δυο φορες η πεθερα ερχεται μονο επισκεψη ..δεν με εωτησε ποτε αν θελω να μου κανει κατι. Μονο κανενα φαγητο στελνει..παλι καλα..και

η μπεμπα εκει που κοιμαται ανα μια ωρα ξυπναει ξανα αγκαλια κοιμαται λιγο κ ξαναξυπναει κ δεν ξερω γιατι το κανει δεν δειχνει να ποναει

Link to comment
Share on other sites

@rainbowκ εμενα το κανει αυτο κ ξυπναει την ημερα ομως.εκει που κοιμαται ξυπναει αλλα δεν γκρινιαζει παντα.καποιες φορες του κραταω την πιπιλα κ ξανακοιμαται καποιες αλλες τον παιρνω αγκαλια.ευτυχως το βραδυ γυρω στις 10 κοιμαται μονοκοματα.τον ταιζω κοιμησμενο συνηθως κ ξυπναει τα χαραματα. 

Τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει οτι εκει που κοιμαται πλανταζει στο κλαμα χωρις να ξυπναει.γτ το κανει αυτο;;σας εχει τυχει;;ειναι σαν να βλεπει κατι στον υπνο του...σαν να τον ποναει κατι;;δεν ξερω.

Link to comment
Share on other sites

μανιταρι μαγικο: Και εμενα τη μερα το κανει το βραδυ προς το παρον κοιμαται οχι τοσες ωρες ξυπναει ανα 3ωρο ακομα δστυχως τρωει λιγο και συχνα δεν εμαθε να τρωει ακονα μεγαλες ποσοτητες

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


@CMES ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με τα δύο μικρά, μου φαίνεται άθλος! Κουράγιο κορίτσι μου , εγώ είχα 13 μήνες διαφορά με τον αδερφό μου, είχα αποθηλασει, και για να είμαι ήσυχη όταν τάιζε το μωρό η μαμά μου μου έδινε το ένα μεμε ότι είναι δικό μου και καλά, κι εγώ το αγκάλιαζα λέει και καθόμουν μέχρι να τελειώσει ο μικρός το θηλασμο..

Μπράβο σας που σαραντισατε! Επειδή κι εμεις το έχουμε έθιμο να πάμε στους παππούδες μέτα το σαραντισμο, κανόνικα μένεις και για να φας η εσας απλά έτυχε? Πρέπει να τους πάω και τίποτα κέρασματα σύμφωνα με το έθιμο? 

@rainbow και μανιτάρι μαγικό εμένα ο μικρός το κάνει αυτό κάποιες φορές, ξυπνάει κ κλαίει με παράπονο..προσωπικά το συνδυαζω με πονακια στην κοιλίτσα, χωρίς να είμαι σίγουρη...μερικές φορές πατάει κι ένα κλάμα την ώρα που θηλάζει και σταματάει μερικά δευτερόλεπτα μετά μόνος του...

 

Κορίτσια σήμερα το lidl είχε βρεφικά ρούχα και κάποια αξεσουάρ και πήραμε μερικά, πολύ ωραία ποιότητα τα υλικά τους! 


302qp2.png

Link to comment
Share on other sites

Κι εμενα το εκανε αυτο το τιναγμα στον υπνο κ νομιζα οτι ηταν ονειρο αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι εχει παλινδρομηση που δεν τη βλεπαμε γιατι οι γουλιες γυρνουσαν πισω. την ωρα που ανεβαιναν ομως τον ενοχλουσαν κ του ερεθισαν κ το λαιμο κ τωρα υποφερει. Εκανε κ κατι ηχακια σαν βηξιματα, καθαρισμα λαιμου κ ανησυχο υπνο. Μπορει να μην ειναι τπτ τετοιο αλλα παρακολουθηστε το λιγο αν τον ακουτε στο ασχετο να καταπινει η να ξινιζει το προσωπο του η αν στο ρεψιμο ακουτε να ανεβαινει το στομαχι του.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, elenakith είπε:

@CMES ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με τα δύο μικρά, μου φαίνεται άθλος! Κουράγιο κορίτσι μου , εγώ είχα 13 μήνες διαφορά με τον αδερφό μου, είχα αποθηλασει, και για να είμαι ήσυχη όταν τάιζε το μωρό η μαμά μου μου έδινε το ένα μεμε ότι είναι δικό μου και καλά, κι εγώ το αγκάλιαζα λέει και καθόμουν μέχρι να τελειώσει ο μικρός το θηλασμο..

Μπράβο σας που σαραντισατε! Επειδή κι εμεις το έχουμε έθιμο να πάμε στους παππούδες μέτα το σαραντισμο, κανόνικα μένεις και για να φας η εσας απλά έτυχε? Πρέπει να τους πάω και τίποτα κέρασματα σύμφωνα με το έθιμο? 

@rainbow και μανιτάρι μαγικό εμένα ο μικρός το κάνει αυτό κάποιες φορές, ξυπνάει κ κλαίει με παράπονο..προσωπικά το συνδυαζω με πονακια στην κοιλίτσα, χωρίς να είμαι σίγουρη...μερικές φορές πατάει κι ένα κλάμα την ώρα που θηλάζει και σταματάει μερικά δευτερόλεπτα μετά μόνος του...

 

Κορίτσια σήμερα το lidl είχε βρεφικά ρούχα και κάποια αξεσουάρ και πήραμε μερικά, πολύ ωραία ποιότητα τα υλικά τους! 

Εντελως τυχαια εγινε. Ειχαμε κανονισει να παμε για τον σαραντισμο σε μια εκκλησια που ξερουμε κι αγαπαμε τον παππα που λειτουργει εκει. Ομως ενω πηγαμε, αυτος το ξεχασε και δεν ηρθε! Ετσι τα μαζεψαμε και πηγαμε στην εκκλησια που ειναι διπλα στο πατρικο του αντρα μου. Οταν τελειωσαμε πηγαμε και στα πεθερικα μου που μενουν 1 τετραγωνο απο την εκκλησια. Απεναντι απο την εκκλησια εχει ενα φοβερο φουρνο και ο αντρας μου πηρε γλυκα και τους πηγαμε!

Κι εμενα κοριτσια κανει πολυ περιεργπυς ηχους οταν κοιμαται! Η κορη μου δεν τα εκανε αυτα! Πολυ συχνα ακουγεται σαν να ροχαλιζει ή κανει εναν ηχο σαν γαιδαρος!!!


TQjIp3.pngj1MYp2.png

Link to comment
Share on other sites

Cme 29/12 κοριτσακι ειναι για το πινακακι..κοριτσια προσοχη στη  παλινδρονηση να κοιμουνται σε κλιση...να τρωτε αργα κ προσοχη στη θερμοκρασια του γαλακτος για τις οισοφαγιτιδες..να τρωει σε ορθια θεση.. εμενα το μπεμπουλινι μου υποφεερει κ πινουμε σιροπι..οσο αφορα το θεμα με τους θηλασμους η αληθεια ειναι οτι ολες προτιμαμε τον αποκλειστικο θηλασμο περα απο ολα  τα ωφελη και για την ευκολια του.. εμενα που 2 μηνες τωρα ειμαι αγκαλια με ενα θηλαστρο μισαωρα 8φορες την ημερα δεν νομιζω οτι βαριεμαι να κανω θηλασμο. Ωστοσσο το μωρακι εχω καταφερει κ τρεφεται αποκλειστικα με μητρικο..μπουκαλια αποστειρωσεις πλυσιματα και ολα αυτα γιατι ειναι μικρουλι κ λογω γοπ πρεπει να τρωει ελεγχομενα..κ τψρα αγκακια με το θηλαστρο ειμαι κ μερα θα περιμενω την μπεμπουλα μου να φσει...

Link to comment
Share on other sites

koritsia kalhmera!!! 

Πως καταλαβαινουμε αν τοπαιδι εχει ΓΟΠ? μου μπήκαν ιδέες τώρα...

4 ώρες πρίν, CMES είπε:

Εντελως τυχαια εγινε. Ειχαμε κανονισει να παμε για τον σαραντισμο σε μια εκκλησια που ξερουμε κι αγαπαμε τον παππα που λειτουργει εκει. Ομως ενω πηγαμε, αυτος το ξεχασε και δεν ηρθε! Ετσι τα μαζεψαμε και πηγαμε στην εκκλησια που ειναι διπλα στο πατρικο του αντρα μου. Οταν τελειωσαμε πηγαμε και στα πεθερικα μου που μενουν 1 τετραγωνο απο την εκκλησια. Απεναντι απο την εκκλησια εχει ενα φοβερο φουρνο και ο αντρας μου πηρε γλυκα και τους πηγαμε!

Κι εμενα κοριτσια κανει πολυ περιεργπυς ηχους οταν κοιμαται! Η κορη μου δεν τα εκανε αυτα! Πολυ συχνα ακουγεται σαν να ροχαλιζει ή κανει εναν ηχο σαν γαιδαρος!!!

μήπως εχει μυξούλες ή κακάδες στη μύτη?


302qp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...