Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
Υποενότητες
-
- 15,3k
- Από Μαριαννα36,,
-
- 194,1k
- Από Αγγελικηη1,,
-
- 432,9k
- 16,4k
- 4,8k
- 769
- 53
- 258,2k
-
- 0 απαντήσεις
- 8,8k εμφανίσεις
Καλημέρα!!! Θα ήθελα αν υπάρχει καμία μανούλα που να γέννησε με τον συγκεκριμένο γιατρό να μου δώσει καποιες πληροφορίες!!! Ευχαριστώ πολύ!!
Last reply by Konvat22, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 21 απαντήσεις
- 16,3k εμφανίσεις
καλημερα σας εμαι 4 εβδομαδων έγκυος εχω παραιτηθει απο τη δουλεια 1μιση μηνα πριν το μαθωω οτι ειμαι εγκυιος ξερετε αν μου κανει απόλυση αν δικαιούμαι κάτι απο οαεδ? απόλυση χωρις να δηλωθει καπου μεσα οτι ειμαι έγκυος σας ευαχριστώ πολυ
Last reply by souz13, -
- 1 απάντηση
- 30,4k εμφανίσεις
Κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας .Πηγαίνει καποια κοπελα στον κο Τοσουνιδη Ισαακ στη θεσσαλονικη;
Last reply by Sweetie32, -
Καλησπερα Η ερωτηση μου ειναι οι έξης Στισ 24/9 εκανα μια ενεση για να κρατήσουμε το αυγο ..Εκανα σπέρματεγχυση στισ 25/9 την επόμενη που πήγα να δει ο γιατρός αν έσπασε το αυγο σωστά 16,9 μια μερα πριν μέγεθός μου ειπε πωσ έσπασε κ πηγαίναμε καλα την ιδια μερα ειδα κ λιγο αιμα στο χαρτι καφε Περιμενω να αδιαθετησω στισ 11/10 αλλα στην διάρκεια τησ ημέρας εχω καποια συμπτωματα περιοδου πονακια μουδιασματα οχι εντονα αλλα εχω να υποθεσω δεν ειναι καλο αυτο εε???οσο αφορα το γιατι μπηκαμε σε αυτή την διαδικασία είναι οτι εγω ενω ειχα συγα επεφταν αγουρα κ ο αντρασ μου ειχε 9.εκατομμύρια
Last reply by Sialamp, -
- 3 απαντήσεις
- 14,4k εμφανίσεις
Χαίρεται απανταχού γονείς. Πώς είστε; Σας γράφω εδώ γιατί με έχει πιάσει λίγο, μια μικρή απογνωσίτσα. Έχω μια ζουζούνα που τον Σεπτέμβριο θα γίνει 3. Όλα έδειχναν ότι ήταν έτοιμη για το γιογιό διότι η πάνα της έμενε στεγνή ώρες ατελείωτες πάρα τα υγρά που έπινε (νερό, χυμοί, γάλα). Με ευκολία λοιπόν αφού της έβγαλα τη πάνα έκανε πιπί της στο γιογιό. Μάλιστα κόψαμε και τη βραδινή μιας που και εκείνη μήνες τώρα είναι στεγνή εντελώς τα πρωινά. Χωρίς καμία πίεση από εμένα ή επιμονή. Πήγε μόνο του εντελώς το πράγμα. Το θέμα μας είναι τα κακά. Τα κακά, αν και ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε στο γιογιό, τα τρέμει! Δε θέλει καθόλου να κάνει, ούτ…
Last reply by Fofi!, -
- 0 απαντήσεις
- 14,4k εμφανίσεις
Καλησπερα μανουλες ,ευχομαι ολες να ειστε καλα ,το ιδιο και τα μικρα σας.Ο μικρος μου 2 ετων τελευταια εχει δυσκοιλιοτητα.Η παιδιατρος εκτος απο μια σκονη που μας ειπε να διαλυουμε και να πινει και 2 φορες που του εκανα κλυσμα δεν προτεινει κατι αλλο.Ελεγα να τον παω σε παιδογαστρεντερολογο και εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα 3-4 αλλα οι κριτικες που εχουν με μπερδεψαν.Καποια μανουλα που να επισκεφτηκε παιδογαστρεντερολογο στην Θεσσαλονικη;
Last reply by Comet, -
Καλησπέρα κορίτσια μόλις έκανα την εγγραφή μου στο φόρουμ! Είμαι 33 χρόνων και εδώ και περίπου δύο χρόνια προσπαθούμε με τον σύντροφό μου να αποκτήσουμε ένα παιδάκι.Ολο αυτό το διάστημα υπήρξε μια παλινδρομη κύηση την 5η εβδομάδα και δύο βιοχημικές.Πριν δύο μήνες έκανα και λαπαροσκόπηση όπου αφαιρέθηκε και η αριστερή σάλπιγγα λόγω υδροσαλπιγγας.Αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι ενώ γίνεται η εμφύτευση κάτι συμβαίνει αμέσως μετά και όλα τελειώνουν...Τι άλλο πιστεύετε ότι πρέπει να ψάξω; Θα τα καταφέρω άραγε ποτέ?!
Last reply by EvEvEv, -
- 3 απαντήσεις
- 15k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες!! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κάποια συμπτώματα στην αλλαγή του μήνα στην εγκυμοσύνη. Μπαίνω στη 12η εβδομάδα κύησης και κανονικά αυτές τις μέρες θα είχα περίοδο. Εδώ και δύο μέρες εχω αρκετά πονάκια χαμηλά και πόνους περιόδου που με έχουν τρομάξει αρκετά.. συμβαίνει και σε κάποια άλλη κοπέλα; Είναι φυσιολογικό;;
Last reply by Laky, -
- 2 απαντήσεις
- 15k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι πάρα πολύ φοβισμένη, ανοίγω ένα θέμα που σίγουρα όλες θα έχετε ένα άγχος. Είμαι έγκυος 9 εβδομάδων έχω κάνει μόνο μια δόση εμβολίου φαιζερ διότι έμαθα πως έχω θρομβοφιλια και φοβήθηκα να κάνω τη δεύτερη. Σήμερα έμαθα πως μια κοπέλα π βρέθηκα χτες είναι θετική.. γενικά προσεχώς πάρα πολύ .. φοβάμαι τόσο για το μωρό, για εμένα .. για όλα ... Είναι πολύ νωρίς.. εγώ φορούσα μάσκα αλλά αυτή όχι .. κοντεύω να τρελαθώ
Last reply by Panagiotapan, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 15,9k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες !!! Είμαι στην 9 εβδομάδα, εχτές είχα ένα μεγάλο καυγά με το σύζυγό και έτρεμα ολόκληρη.. η καρδιά μου χτυπούσε πολύ γρήγορα και όλη νύχτα έκλαιγα με λιγμούς .. σήμερα όλη μέρα πονάει η κοιλιά μου και έχω κράμπες σαν περίοδο. Έχω φοβηθεί πάρα πολύ. Γνωρίζει καμία αν μπορούμε να κάνουμε κακό στο μωρό μας ; Δν μου έχει ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο ειμαι τρομοκρατημένη προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά είναι δύσκολο. Έχω πολλές τύψεις
Last reply by Panagiotapan, -
Καλημέρα μανουλες! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας.Εχω 2 αγοράκια,το πρώτο 2,5 χρόνων και το δεύτερο 3 μηνών.Τον πρώτο τον θήλασα αποκλειστικά 4 μήνες και 2 μεικτή.Στον 7ο μπήκαν οι στερεές και τέλος ο θηλασμός.Τωρα θηλάζω αποκλειστικά( έχω δώσει δικό μου λίγες φορές με μπουκάλι για να λειψω για δουλειές).Μέχρι πρόσφατα όλα καλά.Μονο αϋπνία γιατί θηλάζω ανά 2,5 ώρες το βράδυ.Τη μέρα μπορεί ανά μία ώρα μπορεί ανά δύο.Την τελευταία βδομάδα ο μικρός με πλήγωσε και πονάει πολύ στην αρχή που θηλάζει( μέχρι τώρα ήταν τελείως ανώδυνα).Βάζω purelan και το γάλα μου και είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά.3 νύχτες τώρα ο μπέμπης ξυπναει μες τη νύχτα και αργεί να ξανακοιμηθεί ,τα κακά μας τα …
Last reply by fanifani, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 21,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Είμαι καινούριο μέλος στην ομάδα! Διανύω την Πέμπτη εβδομάδα εγκυμοσύνης μου , είναι πολύ νωρίς ακόμα και έχω τοοοσες απορίες και φοβίες. Θα με καταλαβαίνετε πιστεύω όλες όσες είστε εγκυουλες. Εδώ και δύο μέρες έχω κάποια δέκατα τα απογεύματα κυρίως.. ο γιατρός μου Μ είπε να το παρακολουθώ και θα δούμε .. αλλά εγώ έχω τρελαθεί και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς είχε ανεβασμένη θερμοκρασία στην αρχή της εγκυμοσύνης της κι αν είναι φυσιολογικό .. επίσης έχω και αρκετά πονάκια χαμηλά. Ευχαριστώ εκτ των προτέρων να είστε όλες καλά
Last reply by Sisii, -
- 0 απαντήσεις
- 15,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κ ευχαριστώ εκ των προτέρων, η γυναίκα μ γέννησε την προηγουμενη πεμπτη μεγάλη εμβδομαδα, στο ΜΗΤΈΡΑ στις 27 εμβδομαδων + 6 μερες κοριτσάκι, 760 γραμμάρια, ο λόγος απώλεια αμνειακου υγρού κ υπέρταση κυησης, κ το μωρο δεν μεγάλωνε, όλες οι εξετάσεις β επίπεδου αιματολογικες κ nipt ήταν άψογες, βέβαια η ψυχολογία της δεν ήταν η καλύτερη γτ πρόσφατα έχασε τους γονείς της, + ότι κατά την εγκυμοσύνη κολλησε covid-19 που ξεπέρασε εύκολα με μια μερα πυρετο κ τελος, αυτο στον 4ρτο μηνα, εφοσον το μωρακι βγήκε με καισαρική, οι πρώτες 3 μερες ήταν σταθερά Καλές, την Τετάρτη μέρα επαθε εγκεφαλική αιμορραγία ΣΤΟ δεξί ημισφαίριο 4ρτου βαθμού κ 3του βαθμού στο αριστερό, τ…
Last reply by Dragongt, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 17,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα και από εμένα, μόλις έγινα μέλος της ομάδας και έχω κάποιες απορίες. Σχετικά με το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας και το 6μηνο επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ, ποιο από τα δύο κάνω πρώτα την αίτηση μετά την λήξη της λοχείας. Επίσης ως προς το μειωμένο ωράριο που δικαιούνται οι γυναίκες να το πληρωθούν χωρίς να το δουλέψουν πότε έρχομαι σε επικοινωνία με τον εργοδότη; Μετά την λοχεία; Ή μετά το εξάμηνο του ΟΑΕΔ; ποια είναι η σειρά υποβολής των τριών ανωτέρω επιδομάτων; Δηλαδή αν μετά την λοχεία πρέπει να κάνω αίτηση στον εργοδότη μου για το μειωμένο, να ακολουθήσει το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας ΟΑΕΔ και τέλος το εξάμηνο επίδομα μητρότη…
Last reply by Kristi82!!, -
- 0 απαντήσεις
- 15,3k εμφανίσεις
Καλησπερα σε όλες τις μανούλες. Θα ήθελα να μου προτεινετε κάποιο γυναικολόγο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μετακομίζω από Αθήνα στη Θεσσαλονικη και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη.
Last reply by marvan, -
- 0 απαντήσεις
- 16,1k εμφανίσεις
Καλημέρα. Μπορώ να πάρω τα χαπια femoston, ή τα trisequens, διακολπικα αντί από το στόμα...? Ξέρω ότι αυτό γίνεται με τα cyclacur αλλά δεν ξέρω εαν γίνεται με τα femoston και τα trisequens.
Last reply by Νάντια111, -
Dermestril
από Νάντια111- 3 απαντήσεις
- 16,1k εμφανίσεις
Καλησπέραααα !! Γνωρίζει κάποια να μου πει που μπορώ να βρω dermestril 50 στη Θεσσαλονίκη και ποιο είναι περίπου το κόστος....?
Last reply by Καντι, -
- 0 απαντήσεις
- 15,4k εμφανίσεις
Με αφορμή σημερινή αύξηση στο γάλα του μικρού (έφτασε τα 17€), βρήκα το ίδιο γάλα σε διάφορα site του εξωτερικού σε τιμές που ξεκινούν από τα 7,2€. Έχει κάποια μανούλα αντίστοιχη εμπειρία? Ξέρετε κάποιο eshop εξωτερικού να στέλνει γάλα στην Ελλάδα? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by mamakanea, -
- 3 followers
- 17 απαντήσεις
- 33k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους!!Έχω ένα μπέμπη 9 μηνών....το θέμα μου είναι ότι θέλω να φύγω από το σπίτι.Με τον άντρα μου τα πράγματα είναι πολύ χάλια...όλο τσακωμοι..με βρίζει με απειλεί....έκανα υπομονή για το παιδί να χρονίσει έστω αλλά δεν πάει άλλο έχει αρχίσει κ κάνει χειρονομίες .το πρόβλημα του ξεκινάει από τα χρήματα που δεν υπάρχουν κ πάντα φταίω εγώ...δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο τι περνάω δεν γράφω γιαυτό. Το θέμα μου είναι ότι δεν δουλεύω οπότε δεν έχω χρήματα. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι.ο πατέρας μου μένει με τη κοπέλα του ή μαμα μου μόνη της σε ένα σπίτι 45 τετραγωνικών.γιαυτο δεν έχω φύγει τόσο καιρό δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική βοήθεια.κ δεν ξέρουν τι…
Last reply by Polly1, -
Χοριακη!!!!
από SofiaSerr- 4 απαντήσεις
- 16,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα!!! Πρόσφατα έμαθα πως είμαι έγκυος επιτέλους μετά από εξωσωματική.... Η ιστορία των χοριακων ξεκινά ως εξής 1η χοριακη 1/3 641, χαρά εγώ!!! 2η χοριακη 4/3 1889, τρελή χαρά!! Πάω στο γιατρό κάνω και πρώτο υπέρηχο όπου βλέπουμε σάκο και λεκιθικο ασκό!!! 3 χοριακη χθες 9/3 4918... Είναι πολύ λίγη σωστά; Πώς σας φαίνεται;;;;
Last reply by vikib, -
- 32 απαντήσεις
- 24,6k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες τις μανουλες!Εχω 2 αγορακια 3,5 και 1,5 ετων και ειμαι νοσηλευτρια σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο.Ηξερα οτι γυρνοντας στη δουλεια μετα την αδεια μητροτητας θα ηταν ζορικα με 2 μικρα αλλα δεν τα περιμενα ετσι.Δουλευω παντα νυχτα (11-7) ωστε τη μερα να ειμαι με τα παιδια και ο μεγαλος ξεκινησε φετος παιδικο σταθμο.Τα κραταει βραδυ ο αντρας μου(οταν δεν δουλευει γιατι ειναι γιατρος)και συχνα η μαμα μου που μενει πολυ κοντα.Καλα πηγαινε σχετικα μεχρι αρχες Σεπτεμβρη που μας κοψαν τις αδειες και τωρα που φουντωνει η κατασταση θα δουλευω με ενα ρεπο.Κοιμαμαι 2 ωρες το πρωι και στο ρεπο μου ενα 6-7 ωρο νυχτα.Σημερα ο μεγαλος ειναι αρρωστος(εχει συναχι και βηχα οπ…
Last reply by Comet, -
- 6 απαντήσεις
- 17,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες κορίτσια, θα ήθελα παρακαλώ οποία γνωρίζει να μου προτείνει κάποιον γυναικολόγο στα Χανιά ο οποίος να είναι ΆΝΘΡΩΠΟΣ,ήρεμος,έμπειρος και ΥΠΕΡ του φυσικού τοκετού σε μια φυσικά υγιή εγκυμοσύνη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by Iris89, -
Τεστ ωορρηξίας!! 1 2 3 4 7
από LoveToBeMom- 2 followers
- 90 απαντήσεις
- 22,6k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα!! Από τη στιγμή που το τεστ ωορρηξίας δείξει θετικό (το home test συγκεκριμένα) πόσες ώρες έχουμε για να προλάβουμε την ωορρηξία?
Last reply by Cony, -
..
από LoveToBeMom- 0 απαντήσεις
- 17,8k εμφανίσεις
.
Last reply by LoveToBeMom, -
Ολιγοφαγα μωρα
από Comet- 1 follower
- 11 απαντήσεις
- 17,9k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και καλη χρονια.Εχω 2 αγορακια,σχεδον 4 χρονων και 20 μηνων.Ο μεγαλος απο την αρχη που ξεκινησε τις στερεες συον 6ο μηνα εως και 2 χρονων ηταν εξαιρετικα καλοφαγος,ετρωγε κυριολεκτικα τα παντα και σε ποσοτητα απλα λιγο γαλα.Απο τα 2 και μετα σταδιακα εκοψε ποσοτητες αλλα και τροφες και τον τελευταιο χρονο υπαρχουν μερες που τρωει καποια πραγματα και αλλες σχεδον τιποτα(μονο αγγουρι που τρελενεται και μακαρονια).Απο Σεπτεμβρη που ξεκινησε παιδικο ετρωγε ικανοποιητικα εκει και κατι λιγα σπιτι.Τον τελευταιο μηνα δεν πηγε(ηταν στο χωριο με τη γιαγια και μετα καραντινα λογω επαφης με κρουσμα χωρις να κολλησουμε τελικα).Αυτη τη βδομαδα μου βγαλε τ…
Last reply by Comet, -
- 1 απάντηση
- 17,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες και καλή χρονιά!! Είμαι ήδη μανούλα ενός υπέροχου πλάσματος (αγοράκι) που είναι τώρα 14ων μηνών Απο πάντα ήξερα πως θέλω να κάνω παιδάκι μα όταν όντως έκανα κατάλαβα πως είμαι γεννημένη για αυτό.. Τώρα λοιπόν είπαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για δεύτερο μωράκι γιατί το θέλουμε με την ίδια λαχτάρα που περιμέναμε κ το πρώτο.. Είπα να κάνω αυτό το θέμα λοιπόν είτε για ήδη μανούλες που προσπαθούν ξανά ,είτε για όσες είναι η πρώτη τους φορά με κοινό μας παρανομαστή ότι ξεκινάμε αυτόν τον μήνα.. Ώστε μαζί να μοιραζόμαστε κάθε μας σκέψη,άγχος κ προβληματισμό που θα βιώνουμε στο ίδιο χρονικό διάστημα.. Είστε λοιπόν άλλες που …
Last reply by LoveToBeMom, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 15,3k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια είχα σεξουαλική επαφή στις 20 και 21 του μηνός μετά από μέρες όπως σήμερα που περιμένω περίοδο σε 3 μέρες έχω συμπτώματα πρήξιμο πόνος στο στήθος πόνος ήπιος χαμηλά στην κοιλιά και τρ έχω πονοκέφαλο και αναγουλες και επιθυμείς για φαγητό και γλυκά και ζαλάδες μερικά από αυτά μου εμφανίστηκαν πρώτη φορά δεν μου είχαν ξαναεμφανιστεί πριν την περίοδο και έχω πολλές αλλαγές στην διάθεσή νεύρα στεναχώριες και έχω αγχωθει αρκετά γιατί δεν ξέρουμε αν τελείωσε μέσα μου γιατί έβαλε προφυλακτικό και μετά το έβγαλε γιατί τον ενοχλούσε ένιωσα όταν ήταν η ώρα ότι τελείωνε και το έβγαλε αλλά δεν ξέρω.. παρακαλώ οποίες το δείτε απαντήστε μου
Last reply by vikib, -
- 1 follower
- 59 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
Καλημέρα μανουλες!Ο μεγάλος μου ,σχεδόν 3,5 ετών θα πάει φέτος παιδικό.Ξεκιναμε σήμερα προσαρμογή.Μου είπανε να τον πάω ταισμενο στις 10 για να έχει κι άλλα παιδάκια.Το βράδυ που του το είπα μου είπε ότι δεν θέλει να πάει.Εχω ένα άγχος!!!Είναι και λίγο κολλημένος μαζί μου,ειδικά αφού ήρθε το μωρό.Ειναι άλλες μανουλες που ξεκινάνε τα παιδάκια τους προσαρμογή;Με το καλό να ξεκινήσουν όλα.
Last reply by Comet, -
Πάλι έγκυος;
από Ani ani- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 13,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Είμαι παλιο μέλος της ομάδας και έχω ήδη 2 παιδάκια..το μικρο μου είναι 9 μηνών.. Με το σύζυγό μου έχουμε επαφές χωρίς προφύλαξη. Εδώ κ μια εβδομάδα έχω ενοχλήσεις σαν να μου έρχεται περίοδος χαμηλά αλλά τίποτα.. έκανα κ ένα τεστ αλλά ήταν αρνητικο. Περίοδο δεν έχω ακόμα οπότε δεν μπορώ να φανταστώ αν θα μπορούσα να είμαι πάλι έγκυος.. επίσης θηλάζω ακόμα..Ποια η γνώμη σας; έχει τύχει σε καμια;;
Last reply by Ani ani, -
- 6 απαντήσεις
- 15,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες!Μια που και ο μικρός μου έφτασε 16 μηνών καθώς τακτοποιούσα τα πράγματα είδα ότι έχω πολλά που θα μπορούσα να χαρίσω σε άλλες μανουλες.Μιλαω για ρουχαλακια σε πολύ καλή κατάσταση ελάχιστα φορεμένα και αρκετά τελείως αφορετα,από νεογέννητο έως 18 μηνών.Επισης πάνες αγκάλιας, ζακέτακια και μπουφανακια και παπουτσάκια αγκαλιας.Μενω Θεσσαλονίκη αλλά μπορώ να τα στείλω και αλλού.Οποια ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει και πμ.Ταιριαζουν και για κοριτσάκια μιας και ελάχιστα είναι μπλε.
Last reply by Katerina96,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 7.968 απαντήσεις
- 953.956 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.193 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.351 εμφανίσεις