Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 11 minutes ago, Eflenew said:

      Στο είπα και πιο πάνω να κάνεις αυτό που σε στρεσαρει λιγότερο.🥰 Αν θες να συνεχίσεις μαζί του να το κάνεις! Μια χαρά θα τους αντικρίσεις, δεν έκανες και κάτι κακο! Άγχος είχες για τα μωρά... το ίδιο με σένα θα ένιωθα και θα έκανα! 

      Μπράβο που δε θα κάνεις χοριακη!! Εγώ αν είχε ανοιχτά μικροβιολογικα θα έκανα και σήμερα. 😁 Εχω τοσο αγχος για την Τετάρτη. 

      Αρα πας σε γιατρο τώρα ξανά την 7η εβδομάδα? Τώρα είμαστε στη 4η και κάτι σωστά? Φάρμακα σου έδωσαν κάτι έξτρα? Έχεις ενοχλήσεις? Εμένα με έπιασαν πονακια χαμηλά σαν πόνοι περιόδου μου έδωσαν μαγνήσιο. Συνεχίζω τα φάρμακα που έπαιρνα.

      Εγώ χθες δ ήμουν καλα κάθισα σπιτι  είχα τραβήγματα στις ωοθήκες  …. Ναι εκεί 4 εβδομάδων κ κάτι ήμαστε … σήμερα τα τραβήγματα έρχονται κ φεύγουν …παίρνω για θρομβοφιλια παίρνω προγεστερονη μόνο κολπικά φολικο οξυ βιταμίνη d και από μόνη μ παίρνω μαγνήσιο γενικά εγώ το έχω χαμηλό και παθαίνω Ονείρωξη όλη την ώρα σα να κάνει συσπάσεις η μητρα ρε γαμωτο και έτσι πήρα μαγνήσιο .. εαυ το δοσολογία μαγνήσιο παίρνεις ;;; 

ΚΟΥΝΙΑ STOKKE & ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ROBE


Recommended Posts

ΚΟΥΝΙΑ STOKKE (Ξυλινο χρωμα) και αλλαξιέρα μπανιερα επιπλο με θηκες robe (γαλλική σε πολυ καλη κατάσταση, δεκτος ελεγχος, ειναι στημένη και φυλαγμένη σε αποθήκη (προαιρετικα και αυθεντικά στρώματα) μαζι με την προέκταση μεχρι 7 ετων (εκτος απο μια σειρα ενος καγκελου για την προεκταση που χαθηκε). Η μικρη μας δεν την βολεψε μετα τα 2.5 , ήθελε κρεβάτι δικο της.

Τιμή κούνιας και προέκτασης: 500?

((εκτος απο μια σειρα στην προέκταση ενος καγκελου που χαθηκε, αλλα δεν το χρησιμοποιείς ούτως ή αλλως γιατι το παιδι ειναι μεγαλο και μπαινοβγαίνει μετα τα 2)

Τιμη Tροχηλατου Robe: 100?

Ολα μαζι: 550?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...