Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 20 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

      Έχω την εντύπωση πως για εξωσωματική με δότρια δεν μπορεις να περάσεις απο επιτροπή. Θεωρητικα είναι λογικό, γιατί ο δότριες δεν είναι ανώνυμες νομίζω? Μπορει να κανω και λάθος!

       Σχετικά με τον προεμφυτευτικο, και ο δικός μου γιατρος δεν τον πιστεύει και θεωρεί ότι ειναι καλύτερα να γίνει με τα ίδια χρήματα μια διέγερση ακόμα. Εμείς δεν κάνουμε βέβαια, ουτε πληρουμε τις προϋποθέσεις. Τις πιθανότητες πώς στις ανέβασε; 20% ανα έμβρυο? Ανά εμβρυομεταφορα; Πώς το εννοεί; Το ότι έχετε τσεκάρει το σπερμα ειναι πολυ σημαντικό. Το Ιασω θεωρώ οτι εχει καλο εμβρυολογικο έτσι κι αλλιώς, αλλα βγάζει και αξιοπιστα αποτελέσματα. Τώρα δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο, αλλα τι ποιότητας ηταν οι βλαστοκυστες που χάναμε την απόψυξη πριν την εμβρυομεταφορα. Και οι αλλες δύο άλλαζαν βαθμολογία μορφολογικα;

       

      Δε νομίζω ανά έμβρυο αλλά υποθέτω επειδή θα είναι η 3η προσπάθεια και συνολικά έχουμε πάρει 20+11= 31 ωάρια μέσα σε αυτό το χρόνο.

      Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα ακριβώς πως μου το έδωσε το ποσοστό.. Το τσεκάρω όμως για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.  

       

Το πρώτο πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών είναι εδώ!!!


Recommended Posts

Χαιρετώ όλες και όλους! ήρθε η ώρα να ανταλλάξουμε τα πράγματα που δεν χρειάζονται πλέον οι μικροί μας θησαυροί! σας περιμένουμε όλους! (εχμμμ...εκτός απ'τους μικρούς θησαυρούς) :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=129947637111805

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Βάζω και το δελτίο τύπου εδώ,σε περίπτωση που κάποιοι δεν έχουν πρόσβαση στο facebook.

Σας προσκαλούμε όλους στο πρώτο πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Aπανταχού μαμάδες και μπαμπάδες ενωθείτε! γνωριστείτε,διασκεδάστε και ανταλλάξτε! τα βλαστάρια σας μεγαλώνουν και οι ντουλάπες σας ασφυκτιούν απ'τα ρούχα τους?

ο Γιωργάκης έχει πλέον άποψη και δεν δέχεται να φορέσει τα second hand του αδερφού του? είστε υπέρ της ανακύκλωσης? θέλετε απλά να κάνετε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα των μικρών σας θησαυρών?! για κάποιον από αυτούς και χίλιους άλλους λόγους που εσείς έχετε,είμαστε εδώ και σας περιμένουμε.

ΤΙ : ρούχα,παπούτσια,παιχνίδια,βιβλία,λευκά είδη,είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα),μουσικά cd's,ταινίες,βρεφικό εξοπλισμό κλπ

ΠΩΣ : φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας,όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση,φροντισμένα και καθαρά,τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε.Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό που ήρθε,να μείνει.

ΠΟΤΕ : Σάββατο 5 Νοεμβρίου 12:30 μ.μ – 20:30 μ.μ.. η έναρξη θα γίνει λιγάκι αργότερα,αλλά καλό είναι να είστε από νωρίς,ώστε να μπορέσουμε να στήσουμε τα "εκθέματά" σας! άλλωστε ένα espressaki προλαβαίνετε να το πιείτε στο cafe!

ΠΟΥ : πολυχώρος pαrαperα Αχαρνών 61 & Φερρών Αθήνα πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια

ΓΙΑΤΙ : για να γνωριστούμε,να γελάσουμε,να ψάξουμε ο ένας τα πράγματα του άλλου,να ανακυκλώσουμε και να δώσουμε νέο λόγο ύπαρξης στα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια τα παιδιά μας και πάνω απ'όλα για να χτυπήσουμε την κρίση και τον καταναλωτισμό!

Ειδικά για εμάς,οι άνθρωποι του PARAPERA,έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο κοκτέιλ με αφρώδες κρασί Friulano και λικέρ,στην προνομιακή τιμή των 3 ευρώ!

Και μην ξεχάσετε να έχετε απαραιτήτως μαζί σας καλή διάθεση,αγάπη και χαμόγελα!!!

Πληροφορίες : 6949471672 / 6980772183 (Whatʼs up)

ΧΡΥΣΑ ΣΙΩΠΑ

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...