Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , linaa είπε:

Ναι αν κάνεις αυτήν την ένεση θα πρέπει να περιμένεις 10 μέρες μετά για χοριακη. Γιατί αυτή η ένεση είναι η ορμόνη της χοριακης Κ βγαίνουν ψεύδος ότι είσαι έγκυος αν κάνεις πιο νωρίς γιαυτο σε έβαλε πιο μετά. 

Λένε ότι αυτή η ένεση βοηθάει στην εμφύτευση σαν να ενισχύει λίγο την μήτρα σαν κόλλα για τα έμβρυα κάπως έτσι 

Δέκα μέρες μετααα;;; Ωχχχ εγώ θα κάνω την τελευταία το Σάββατο και το επόμενο Σάββατο είναι η χοριακη …. Δλδ μια εβδομάδα , λες να δείξει λάθος ;; 

Βοηθεια!!! Ψαχνω φορεματα για 3 χρ και 6 μην για πρωινη βαφτιση

Recommended Posts

Ιντερνετοκοριτσα , τα φωτα σας καιγομαι. Τον αλλο μηνα, ειμαστε καλεσμενοι σε βαφτιση πρωινη κ ψαχνω ρουχαλακια για τις μικρες ηλικιας 3χρ και 6 μην. Η βαφτιση θα ειναι κυριλε, με δεξιωση μετα κ ψαχνω για sites , ή πωλητες ebay ή οτιδηποτε τελοσπαντων με ψιλοκυριλε παιδικα ρουχαλακια. Πριν αρχισετε να μου λετε για childrensalon κλπ να σας πω οτι τα θελω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΑΑΑ! Πρεπει να ντυθουμε κ εμεις, βαλε κ το δωρο, κ παπουτσια, καλσον κλπ κ θα ξεπαραδιαστουμε!!!οτι πιο οικονομικο please...σκεφτομαι να παω h&m που βαζει κατι ωραια χριστουγεννιατικα, να δω, αλλα ειμαι επαρχια και ειναι λιγο ζορι...γι αυτο αν ξερει καμια σας κατι, με σωνετε!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!Υπαρχει ενα ελληνικο eshop,ειναι το www.azshop.gr ,προχθες που εψαχνα να βρω κατι που ηθελα για τον γιο μου και την ανιψια μου,μπεμπα ακομη, ειχε αρκετα καλα φορεματακια,ριξε μια ματια.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...