Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, isavela81 είπε:

καλησπέρα κορίτσια εκανα ενα διαλειμμα ενα μηνα και παλι πίσω για διεγερση μηπως και μαζεψω ότι προλάβω, ξεκινησα με fsh 6.8 lh 5 k ε2 36, ακομη καλα για την ηλικια μου και σημερα ειδα τελικα 6 ωοθυλακια 4 κοντα στο 1,8-1,9 και 2 μικροτερα, ευελπιστω σε μια και με θαυμα σε 2 βλαστοκυστες, για να παρω δυναμη να συνεχισω σε εμβρυμεταφορα με την ελπιδα του ότι εχω και αλλα πισω μου για 2η ευκαιρια, και καπως ετσι δευτερα εχω ωοληψια 

Καλή επιτυχία κοριτσάρα !!!

• Ευχαριστώ 1

Recommended Posts

Πωλείται καροτσάκι Chicco Lite Way To σε κόκκινο χρώμα. Ειναι σε άριστη κατάσταση με ολα τα αξεσουα του ποδοσακο, κουκουλα βροχης,ομπρέλα ηλιου. κ.λπ και επισ πολυ ελαφρά μεταχειρισμενο.Ειναι ακριβως αυτό εδώ: http:// www.youtube.com/watch?v=NfCynWnzFnw σε κόκκινο χρώμα. Το ειχαμε αγοράσει τον 6/2010 και χρησιμοποιηθηκε περιπου 1 χρόνο.Παραλαβή από Καβάλα ή αποστολή με κτελ για λιγα μεταφορικα.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...