-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 56 λεπτά , Losr είπε:
Τα αντισυλληπτικά τα είχα σταματήσει. Το arvekap παίζει και το γράφει κιόλας αλλά εκείνος επιμένει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι από το arvekap. Θεωρεί ότι μάλλον έφτιαξε το glucophage και από δύο που μου έχει πει η ενδοκρινολογος μου είπε να παίρνω ένα. Εν τω μεταξύ το glucophage το παίρνω 2μιση χρόνια. Τον πρώτο καιρό μου έκανε μόνο διάρροιες αλλά μετά τίποτα. Επίσης σήμερα ένιωθα άσχημα το απόγευμα. Δεν ξέρω πραγματικά. Εφόσον μου αρνείται ότι είναι τα χάπια με βάζει και σε σκέψεις να ανησυχώ ότι κάτι έχει συμβεί. Και αν συνέχεσει έτος να νιώθω δεν είμαι βέβαιη ότι μπορώ να φτάσω στην εμβρυομεταφορα που είναι σε 10 μέρες. Αύριο βέβαια έχω υπέρηχο οπότε θα μιλήσω πάλι μαζί του.
Πολύ περιεργο να σε ενοχλησαν τα glucophage μετα από 2,5 χρονια.. ο συνδυασμός τους όμως με όλα τα υπόλοιπα μπορεί να σε ενοχλεί, οπότε διάβασε τις αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Κράτα όμως και το ενδεχομενο να ειναι από το άγχος της όλης διαδικασιαας και το στρες της επικείμενης διαφοράς. Για να εισαι απλά εντάξει προγραμμάτισε και εναν υπηρηχο άνω-κάτω κοιλίας να αποκλείσεις καταστασεις, κυρίως για τη δική σου ψυχική ηρεμία.
-
Πωλείται θερμαντήρας avent - Nέο Ηράκλειο
-
Θέματα
-
- 15.157 απαντήσεις
- 1.691.853 εμφανίσεις
-
- 11.476 απαντήσεις
- 2.481.277 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 292.829 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 194.558 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 586.750 εμφανίσεις
-
-
-
- 15.157 απαντήσεις
- 1.691.853 εμφανίσεις
-
- 11.476 απαντήσεις
- 2.481.277 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 218 εμφανίσεις
-
- 327 απαντήσεις
- 22.462 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 372 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 1.122 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 4.458 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 266 εμφανίσεις
-
Προληπτική περίδεση τραχήλου 1 2 3 4 5
Από xristalice, in Ιατρικά & Υγεία
- 73 απαντήσεις
- 9.507 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 1.376 εμφανίσεις
-

Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα