Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Psaxnwfos είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά αφού επιμένει τι να κάνουμε… αναμονή. Ούτε εμπιστεύεται τα τεστ φαρμακείου. Την προηγούμενη φορά η αλήθεια είναι έκανα τεστ στην 10-11η μέρα με αρνητικό αποτέλεσμα κ επίσημα 4 μέρες μετά ήρθε κ η χοριακη. Αυτή την φορά η αλήθεια είναι δεν θέλω να το ρισκάρω κιόλας γτ μετά την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να κάνω 3 ovetrille μέσα στην πρώτη εβδομάδα (η μια έγινε την ίδια μέρα της εμβρυομεταφορας) και έχω ακόμη δυο αύριο Τετάρτη κ Σάββατο. Ξέρετε τι σκοπό έχουν; Και επίσης κάπου διάβασα ότι με αυτή την ένεση ίσως επηρεαστεί το αποτέλεσμα της χοριακης , ισχύει; 

Ναι αν κάνεις αυτήν την ένεση θα πρέπει να περιμένεις 10 μέρες μετά για χοριακη. Γιατί αυτή η ένεση είναι η ορμόνη της χοριακης Κ βγαίνουν ψεύδος ότι είσαι έγκυος αν κάνεις πιο νωρίς γιαυτο σε έβαλε πιο μετά. 

Λένε ότι αυτή η ένεση βοηθάει στην εμφύτευση σαν να ενισχύει λίγο την μήτρα σαν κόλλα για τα έμβρυα κάπως έτσι 

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

DSC00113.jpg

το μαξιλαρακι του προσκεφαλου βγαινει και πλενεται στο πλυντηριο

DSC00114.jpg

δεν εχει εμπλακει ποτε το αυτοκινητο σε ατυχημα ουτε το καρεκλακι επομενως για να εχει παθει καποια ζημια..τιμη συζητησιμη

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...