Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Angot είπε:

      σήμερα εχω ελαφρώς πονάκια κοιλιτσα κ μέση! αλλά ισα ενόχληση! με πιάνουν 1 φορά τη βδομάδα , πίνω ένα ντεπονακι κ περνάει! το πρωί βέβαια ξύπνησα με τόση ενέργεια που ήθελα να βγω κ έξω…. 🙄 αύριο εχω το ντοπλερ και αν είναι όλα οκ και μας επιτρέψει ο γιατρός θα κάτσουμε με τον άντρα μ  1 ωριτσα  έξω για φαγητό … 

      Όλα οκ θα είναι και θα πάτε για το φαγητό σας!!!! 🥰

      πρίν από 48 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Ναι,είναι αυτής της φιλοσοφίας ο γιατρός μου.Και μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια,είχαμε αφήσει κενό ένα μήνα και μετά προσπάθησα ξανά. Μακάρι να πετύχει αυτή τη φορά ❤️

      Συγχαρητήρια και για τη χοριακη! Είναι σούπερ ❤️ 🥰 Με το καλό μια τελειομηνη,γλυκιά εγκυμοσύνη 🥰 

      Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! 🥰Το ξέρεις και συ ότι περιμένω να δω χοριακη την Τετάρτη....είναι σημαντική...

      Μπράβο τον γιατρό σου που σκέφτεται το καλυτερο για σενα και μπράβο και σένα που τον εμπιστεύεσαι τόσο! Ειναι πολύ σημαντικό. Και μένα ο γιατρός μου είναι πρώτα άνθρωπος και μετά και άριστος  γιατρός και νιώθω πολλή ασφάλεια. Έχω γνωρισει στα τόσα χρόνια πολλούς γιατρούς εξωσωματικέης, 2 ξεχωρίζω μονο!! 

      • Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Είναι μια πολύ ωραία και υγιεινή σούπα, ευκολοχώνευτη και γρήγορη.

Συστατικά

  • 1 φλυτζάνι ρύζι ή πληγούρι
  • 1/2 κιλό κλασικό παραδοσιακό γιαούρτι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμύδι
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το ρύζι ή το πληγούρι να βράσει. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι (που έχουμε περάσει από το μούλτι) με τον δυόσμο ψιλοκομένο.
  2. Όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τον δυόσμο κα το κρεμύδι από το τηγάνι στην κατσαρόλα. Μόλις δέσουν τα υλικά (περίπου μετά από 5-10 λεπτά) ετοιμάζουμε το γιαούρτι. Παίρνουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με ζουμάκι από την κατσαρόλα (όπως κάνουμε το αυγολέμονο). Όταν δέσει το προσθέτουμε στην κατσαρόλα να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ρυζι είναι πιο εύπεπτο από το πληγούρι. Όσο ποιο παραδοσιακό το γιαούρτι τόσο καλύτερα. Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε το γιαούρτι με το ζουμάκι και μόλις το δέσουμε (σε λιγότερο από 1 λεπτό δένει) το κατεβάζουμε από το μάτι.και επισης μπορεις να βαλεις ξερο δυοσμο προς το τελος του βρασιματος εγω ετσι κανω το τριβω ψιλο ψιλο και ειναι το ιδιο νοστιμο και αρωματικο

Αυτήν ακριβώς την σούπα στην ποντιακή κουζίνα την λένε τανωμένον σορβά

σορβάς = σούπα

Το φτιάχνει και ο καλός μου. Θα εντρυφήσω κι εγώ στην ποντιακή κουζίνα - πήραμε και ένα βιβλίο με συνταγές την περασμένη εβδομάδα


cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785


Διαφημίσεις

μιαμμμμμμμ!κιεγωπ[ουδ εντρωωκμα μεχρι τωρα ετρωγα μονο τοκανελονικια φηνα τη γεμιση!νασαικαλα κοπελα μου!!!!


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites

kitty μου ειπα οτι θα κανω σορβα αλλα ερωτηθη τι ειναι και το εγραψα καλα αντρας ποντιος και δεν εμαθες ακομη?ας μαγειρευει αυτος χαχααχχαα!

σημερα εκανα αυγουλακια πατατες ελιτσες ντοματα σαλαμακι φουρνο και ευτυχως το τρωνε ολοι,αυριο δεν ξερω ακομη


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

kitty μου ειπα οτι θα κανω σορβα αλλα ερωτηθη τι ειναι και το εγραψα καλα αντρας ποντιος και δεν εμαθες ακομη?ας μαγειρευει αυτος χαχααχχαα!

ναι , το είδα. τι να έμαθα ? ποντιακές συνταγές ?

μαγειρεύω τα πάντα κ τρώει τα πάντα:P:p:p:p:p:p:p

τανωμένον σορβά , έχει φτιάξει κανα 2 φορές αλλά δεν μου άρεσε.

το πληγούρι μ αρεσει πολυ


cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...