Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καταπληκτικά τα νέα μου... 🙄 , γύρισα σε 3 γιατρούς, καλοσιδερωμένοι γιακάδες, πανάκριβα ρολόγια, γραφειάρες..... και ούτε ένας από αυτούς δεν ήθελε να ψάξει την σαλπιγγογραφία ( ο ένας μάλιστα την είχε κάνει κιόλας) η οποία δείχνει την μία σάλπιγγα στην έξοδο να είναι λίγο κλειστή !  αποτέλεσμα 7 εμβρυάκια που ίσως πήγαν άδικά και 20.000 στις τσέπες τους για γούστα ! 

Ίσως να είναι υδροσάλπιγγα, άν συμβαίνει αυτό μπορεί η αποτυχία να οφείλεται εκεί. ΆΝ ....

ΑΝ λοιπόν συμβαίνει αυτό, από που να τους κρεμάσω από τους γιακάδες ή απο πουθενά αλλού ;;;

σε λίγες μέρες έχω επανάληψη σαλπιγγογραφίας, τότε δεν είχα πονέσει, τώρα ποιος ξέρει;  μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκόπηση ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. εντωμεταξύ έχουν περάσει μόνο 4 μήνες που έκανα λαπαρασκόπικά χολή από τα τόσα που πήρα σε τόσο λίγο διάστημα!

καλά κρατιέμαι βέβαια... 🤒

Ψάχνω κουκουβάγιες απο γαλα, χαριζω κουκουβάγιες απο γιαουρτι

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ψάχνω κουκουβάγιες απο το γάλα της advance. Πίνουμε γάλα από την αγελάδα μας, συνεπώς δεν εχουμε ουτε μια κουκουβάγια....

Χαρίζω κουκουβάγιες από γιαουρτάκια advance.. Έχω μπόλικες οπότε μην διστάσετε να μου στείλετε!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...