Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

      Καλησπέρα! Εγω αυριο εχω εμβρυομεταφορά και μεθαύριο θα ταξιδέψω με αεροπλάνο να επιστρέψω στον τόπο διαμονής μου.. μου ειπαν απλώς προληπτικα να μεινω μια μερα Αθήνα.. νομιζω αλλοι γιατροι σε αφηνουν και την ιδια μερα να φυγεις.. μην αγχωνεσαι, απλως δεν θα οδηγησεις και δεν θα κουβαλησεις βαρος εννοειται! Καλή επιτυχία!!! 

      Καλή επιτυχία εύχομαι να φωλιάσουν τα εμβρυακια για τα καλά στην κοιλιτσα σου🙏🏼

      2 ώρες πρίν, DizzyツMommy είπε:

      Κορίτσια ξεκίνησα κ γω διέγερση 8/5. Ουσιαστικά ξεκίνησε η περίοδος απ' το βράδυ της προηγούμενης μέρας και είχα αρκετή ροή μέσα στην μέρα, οπότε το βράδυ 8/5 έκανα την πρώτη μου gonal. Σήμερα πήρα την πρώτη olgalutran. 

      Είμαστε μαζί Bluee19 στην διέγερση και μαζί με τη Nima21 είμαστε κοντά όλες στην εμβρυομεταφορά. Καλή επιτυχία κορίτσια καλή δύναμη!!!!!

      Καλή επιτυχία να κάνετε πολλά εμβρυακια 🙏🏼🙏🏼

Υδροσαλπιγγα κ εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Πρώτο μου θέμα στην ομάδα σας κ θέλω να μαθω πιο πολύ τις εμπειρίες σας...

Πριν 1,5 χρόνο αφαίρεσα την δεξιά σάλπιγγα λόγω εξωμήτριας κύησης. Η δεύτερη σάλπιγγα τελικά είναι υδροσαλπιγγα κ εχω μπει ήδη σε λίστα αναμονής για χειρουργείο. 

Μου είπαν ότι με υδροσαλπιγγα δεν μπορώ για κανένα λόγο να μείνω έγκυος, γτ το υγρό είναι τοξικό κ καταστρέφει το έμβρυο.

Η ερώτηση μου είναι η εξής.. υπάρχουν κοπέλες που να έτυχε να είναι η εξαίρεση στον κανόνα κ να κατάφεραν να έχουν στην αγκαλιά τους τώρα το μωράκι τους, ενώ η μια έστω σάλπιγγα τους ήταν υδροσαλπιγγα? 

Απλά το έχω απορία. Έτσι κ αλλιώς μέσα στους επόμενους μήνες θεωρώ θα με καλέσουν για το 2ο χειρουργείο κ η μόνη λύση μετά θα είναι η εξωσωματική ή η υιοθεσία. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσες μου απαντήσετε!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...