Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 19 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Μπορείς να πάρεις ναι,ντεπον και απλό παναντολ δεν υπάρχει θέμα 

      ο 8ο σ ποτέ ξεκινάει; ναι μιλησα με τη μαια γιατί ήταν λίγο περίεργα τα πονάκια με έπιανε κοιλιά μέση ταυτόχρονα για 20 δευτέρα μπυ περνούσε και μετά από κανα 5 λεπτό με έπιανε πάλι 

Δεν σε έχω φίλη (στα παιδιά δημοτικού)


Recommended Posts

Ξεπεράσαμε τα slime (thank God) και η κόρη μου 7 ετών κόλλησε με τα squeezy toys και κάνουμε συλλογή.  Εκείνη τη μέρα λοιπόν πριν πάμε στο πάρκο, κάναμε μια στάση να αγοράσουμε διάφορα για το πάρκο και μαζί με αυτά ένα όμορφο unicorn squeezy toy. Μαμά μου λέει βάλτο στην τσάντα σου να μη μου το σκίσει  κανείς (σκίζονται και εύκολα αυτά).

Άλλωστε έπαθε και έμαθε. Καλή ώρα στο πάρκο της σκίσανε καταλάθος ένα squeezy και το κλάψαμε αρκετά. Αυτή τη φορά πήρε τα μέτρα της και μου ζήτησε να το βάλω στην τσάντα μου. 

Μόλις φτάσαμε, βρήκαμε τη φίλη της με την οποία δώσαμε ραντεβού. Θα πάει δ΄ δημοτικού και ως μεγάλη που είναι μερικές φορές κάνει τη μικρή ότι θέλει. Επέλεξε να μου ζητήσει το παιχνίδι της για να το δείξει στη φίλη της. Από κει ξεκίνησε το πανηγύρι. Η φίλη θύμωσε γιατί δεν της το έδωσε η δικιά μου παραπάνω και άρχισε τα δεν σε έχω φίλη πια. (με το κορίτσι αυτό έχουμε κιαλλα σκηνικά και το δεν σε έχω φίλη είναι συνηθισμένο) Ξαφνικά της το άρπαξε και άρχισε να τρέχει στο πάρκο γύρω γύρω. Όταν πια αποφάσισα να πλησιάσω και να το πάρω απο την κόρη μου μόλις το είχε στα χέρια  της.  Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σταθώ στις λεπτομέρειες. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι η κόρη μου ένιωθε τύψεις. Μαμά δεν καταλαβαίνω γιατί θύμωσε η Αθανασία και μάλλον φταίω αλλά γιατί. 

Η Αθανασία πάντα θύμωνε μαζί της. Είτε αγόραζε καινούρια σλαίμ είτε σκουίζι είτε οτιδήποτε. Κατανοώ ότι είναι μικρούλα και αυτή. Αλλά ήλπιζα να πάρει θέση η μητέρα της μέχρι που αποφάσισα να της μιλήσω. Η μητέρα της ήταν της άποψης ότι πρέπει τα παιδιά να τα αφήνουμε να τα βρίσκουν μάνα τους. Έτσι προσπάθησα να ακολουθήσω το στυλ. Μόνο που παρατήρησα ότι  η μάνα έπαιρνε θέση στην Αθανασία-θύμα και στην Αθανασία-θύτη ας τα παιδιά να τα βρούνε. 

Δεν έχω παράπονο. Μίλησε στο παιδιί της και μιλήσαμε και εμείς. 

Αυτό το ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΗ στα παιδιά δημοτικού, ειδικά όταν θυμώνουν γιατί η φίλη έχει ένα παιχνίδι παραπάνω άραγε που οφείλεται?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...