Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

      είναι πολύ δραστήριος μου είπαν οι μαίες ! στο nst έκανε 29 κινήσεις σε ούτε 10 λεπτα και μπορεί να το κάνει και συνεχώς!  όποτε όσο να ναι και η συνεχής δραστηριοτητα  μέσα προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα ! 

      Βιάζεται καλέ να βγει βόλτες !! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μείνει όσο μπορεί περισσότερο εκεί μεσα!

      • Ευχή 1

Βρεφικό κρεβάτι με ενσωματωμένη συρταριέρα , μετατρεπόμενο σε εφηβικό


Recommended Posts

Πωλείται βρεφικό κρεβάτι υψηλής ποιότητας, της ιταλικής εταιρείας Pali, σε άριστη κατάσταση. Διαθέτει ενσωματωμένη συρταριέρα με τρία συρτάρια, δύο ράφια και με αλλαξιέρα στο επάνω μέρος. Όταν η συρταριέρα αφαιρεθεί το βρεφικό κρεβάτι γίνεται εφηβικό, συνοδευόμενο από χαμηλή συρταριέρα-κομοδίνο. Τα κάγκελα του βρεφικού κρεβατιού μετακινούνται σε δύο θέσεις και αφαιρούνται τελείως κι από τις δύο πλευρές. Επίσης το κρεβάτι έχει τέσσερις περιστρεφόμενες ρόδες για εύκολη μετακίνηση, με ενσωματωμένα φρένα στις δύο από αυτές. Ο χρωματισμός του κρεβατιού είναι ουδέτερος, κατάλληλος για αγόρι ή κορίτσι.

Μαζί με το κρεβάτι διατίθεται και βρεφικό στρώμα greco strom κορυφαίας τεχνολογίας, μοντέλο visco sanifresh, κατασκευασμένο με το πρωτοποριακό υλικό viscoelastic και με υφασμάτινο, αδιάβροχο, πλενόμενο κάλυμμα με επεξεργασία anti-acaria.

Τιμή 350? (τιμή αγοράς 750? + 250? = 1000?)

pali.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...