Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Faith22 είπε:

       

      Χθες είχα υπέρηχο κ είναι όλα καλά.Ειμαι στην 25η εβδομάδα κ με έχει ενημερωσει η μαία ότι δεν είναι συστηματικές οι κινήσεις των εμβρύων αυτή την εβδομάδα.Χθες αυτό δεν το συζήτησα καθόλου με τον γιατρό.Εγω όμως τα νιώθω κάθε μέρα κ σήμερα από το πρωί δεν τα είχα νιώσει κ είχε πάει 3 το μεσημέρι.Η ξαδέρφη μου πριν 3 εβδομάδες έχασε το μωρο της στις 33 εβδομάδες.Δεν το ένιωσε μια μέρα κ τελικά είχε ενδομητρίο θάνατο.Το αναφέρω για να καταλάβετε λίγο την ψυχολογία μου,θέλω δεν θέλω είναι κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα.Η μαία μου το ξέρει.Στελνω λοιπόν το μεσημέρι ότι δεν έχω νιώσει τα μωρά χωρίς να της πω καλησπέρα,ήμουν στο κρεβάτι όλο το πρωί ζουμπωντας την κοιλιά μου κ ενώ ήθελα μόνο ένα μην ανησυχείς μου απαντά ότι "κακώς δεν ρώτησες τον γιατρό,είπαμε μετράμε μετά τις 32 εβδομάδες κ παρεπιπτόντως καλησπέρα τάδε" κ της απάντησα "ναι κακώς δεν ρώτησα τον γιατρό κ ρωτάω εσένα.Δεν βλάπτει λίγο ενσυναίσθηση που κ που.Καλησπερα".Απάντησα έτσι γιατί ένιωσα ειρωνεία.Λαθος μου,το ξέρω.Μου απάντησε κ εκεινη πάλι αλλα το άφησα εκεί.Δεν ξανααπαντησα.Δεν ήθελα να το συνεχίσω.

      Κ τώρα το βράδυ μου έστειλε ο γιατρός μήνυμα ότι αν δεν με καλύπτουν,να κάνω τις επιλογές μου,εννοώντας ότι μπορώ να φύγω κ να αλλάξω γιατρό,μαζί με ένα κατεβατο.

      Αυτό με πείραξε παρά πολύ.Ενιωσα ότι με διώχνει.

      Ξέρω ότι είμαι παράλογη,εκφραστείτε ελεύθερα.

       

       

      Ε βλακεία του γιατρού . Κανονικά έπρεπε να σε πάρει τηλέφωνο Κ να σε ρωτησει εάν είσαι καλά Κ γιατί μίλησες έτσι στην μαία . Τώρα μηνύματα εάν δεν σε καληπτουμε άλλαξε τη γιατρό είναι εντελώς αντιεπαγγελματικο τι είστε ζευγαρι Κ χωρίζετε . 

      Πάντως αν δεν νιώθεις κάποια μέρα τα μωρά φάε κάτι γλυκό ή πιες κάτι παγωμένο μετά από λίγο θα εμφανιστούν . Προς Θεού μην ζουλας την κοιλιά κάνει συσπάσεις . 

Γοργόνες σε δίαιτα!


Recommended Posts

μαμαλευτερακι καλησπερα!!μερεντα ε?εγω ειμαι του αλμυρου βασικα αλλα σε καταλαβαινω!!και εγω ειμαι σε διαιτα εδω και μια βδομαδα περιπου,ξεκινησα μονη μου.μετα βρηκα την διατροφη της skybeam και συνεχιζω.να δουμε αυτη τη φορα θα τα καταφερω????

κρατηθηκα δεν εφαγα ουφφφφφφφ εωσ ποτε ομωσ που ειναι η διατα που λεσ ?


:tongue::tongue:
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • maestria77

    2255

  • JENIA

    2242

  • mpap

    1708

  • tsipoura

    1624

Καλησπέρα γοργόνες

Εχω κάτι μήνες να μπω και να γράψω στο καφέ σας

Είχα ξεκινήσει δίαιτα με διαιτολόγο στις αρχές Δεκέμβρη και μέχρι τώρα έχω χάσει συνολικά 11 κιλά και κάτι

Η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα πάρα πολύ με τη δίαιτα,γιατί ενώ αρχικά έχασα 6 κιλά σε ενα μηνα,συνέχισα με απελπιστικά αργούς ρυθμούς

Μη σας πω ότι έφτασα στο σημείο να χάνω μισό κιλό την εβδομάδα

Ελεγξα τον θυρεοειδή μου που έχει το προβληματάκι του έτσι κι αλλιώς και παίρνω χαπάκι,αλλά όλα ήταν μια χαρα

Τον τελευταίο μήνα έχω σταματήσει να πηγαίνω σε διαιτολόγο γιατί το θεωρώ μεγάλη ανοησία εκ μέρους μου να πληρώνω χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.Χωρια που ήταν μεγάλος κόπος για μένα να μαγειρεύω καθε μέρα κι άλλο φαϊ!!Και τεράστιο έξοδο!Ψώνιζα πράγματα που έπρεπε μόνο εγώ να φάω και πολλές φορες χαλούσαν πριν προλάβω να τα καταναλώσω και τα πέταγα.Και η διατροφή μου ήταν μονότονη και στερητική και χωρίς αποτέλεσμα!!Το τι περπάτημα εχω ρίξει για να βοηθήσω τον εαυτό μου να χάσει,δεν λέγεται...

Εδώ κι ενα μηνα τρώω ό,τι μαγειρεύω και για τον άντρα μου.Βέβαια δεν έχω χάσει από τότε ούτε γραμμάριο και κάποιες φορές βλέπω τη ζυγαριά να ανεβοκατεβαίνει...Ε κάνω κι εγώ τις ατασθαλιές μου,αλλά λέω να το πάρω ζεστα το θεμα και συνεχίσω μόνη μου από την αρχή τη δίαιτα

Μου άρεσε πολύ η δίαιτα που αναρτήσατε πρόσφατα.Καλά έκανες Skybeam και την έβαλες.Είναι υλοποιήσιμη και εύκολη.Λέω να την εφαρμόσω

Καλή επιτυχία σε όλες σας!!

Link to comment
Share on other sites

κρατηθηκα δεν εφαγα ουφφφφφφφ εωσ ποτε ομωσ που ειναι η διατα που λεσ ?

εδώ

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0

και εδώ πιο μαζεμένη

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1516084#post1516084

δες κι αυτό

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

Μην ξεχνάτε το λάδι, έχουμε 2 κ.σ. ημερησίως.

:tongue:

Μου άρεσε πολύ η δίαιτα που αναρτήσατε πρόσφατα.Καλά έκανες Skybeam και την έβαλες.Είναι υλοποιήσιμη και εύκολη.Λέω να την εφαρμόσω

Χαίρομαι που σου άρεσε, είναι εύκολη μιας και δεν μαγειρεύεις χώρια.

Link to comment
Share on other sites

Γοργόνες ενωμένες ποτέ νικημένες! Άντε να ανέβουμε λίγο γιατί δεν άρχισε και πολύ καλά η μέρα, αλλά ευτυχώς συνεχίστηκε θετικά! Θα τα πάρω από την αρχή: η ζυγαριά έδειξε 78,4 κιλά... απογοήτευση. Όμως σήμερα ήταν μια νέα μέρα και αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια με τις λοιπές γοργόνες! Πίνω το γάλα μου με τα δημητριακά και προσγειώνεται στο γραφείο μου κουλούρι θεσσαλονίκης με τυρί φιλαδέλφεια και γαλοπούλα! Μου έσπασε τη μύτη! Πριν καν να το σκεφτώ, το είχα ήδη φάει!!!! Εντάξει λέω, δεν είναι σωστό ξεκίνημα αυτό αλλά ως εδώ! Ήπια τον καφέ μου και δίπλα είχα το μπουκάλι μου με το νερό που κατάφερα να αδειάσω σχεδόν (1,5λ). Στη μία που πείνασα, έφαγα ένα μήλο... καλά μέχρι εδώ. Στις 5 πήγα στης μητέρας μου να μαζέψω τα πιτσιρίκια... είχε φτιάξει κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο (ελαφριά συνταγή) και πάνω από την κατσαρόλα τρώω 5-6 πηρουνιές ρύζι και λίγο κοτοπουλάκι... πάλι λάθος (πού είναι η σαλάτα, γιατί τρώς όρθια κλπ...) Συνεχίζω για το σούπερ μάρκετ. Τελειώνω γύρω στις 8 και πάω στο σπίτι της αδερφής μου, η οποία μου προτείνει να φάω το υπόλοιπο τσιζκέικ της, αλλά αντιστέκομαι και τρώω λίγα κεράσια και 2-3 φράουλες. Λίγο πριν, έφαγα 125 γρ από το ρύζι που πήρα μαζί μου από τη μαμά και πίνω και μπόλικο νερό! Ξέρω, θα μπορούσα και καλύτερα, αλλά δε χαλαρώνουμε!!! Αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα!!! Οπότε, πάμε μαζί κορίτσια!!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα, είμαι κι εγώ στη διάθεση όποιας χρειάζεται συμπαράσταση! Έχω πολλές απορίες για τη διατροφή, αλλά θέλω πρώτα να διαβάσω όλα τα post, μη ζαλίζω και τη skybeam!!!!

Link to comment
Share on other sites

peristeraki, χαίρομαι που είσαι κι εσύ νέα στην παρέα, να μη νιώθω και η μόνη καινούργια...

Κι εγώ προέρχομαι από διαιτολόγο, από το Σεπτέμβρη του 2010!!! Τόσα κιλά δεν κατάφερα να χάσω!!! Οπότε, μην το θεωρείς και λίγο!!!

Ξεκινάμε με όλη μας τη θετική ενέργεια και η επιτυχία είναι δεδομένη!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Έχω πολλές απορίες για τη διατροφή, αλλά θέλω πρώτα να διαβάσω όλα τα post, μη ζαλίζω και τη skybeam!!!!

Kαλημέρα, καλή αρχή! Μια χαρά άρχισες, αφού το πήρες απόφαση θα τα καταφέρεις! Δες το post μου ακριβώς πάνω απ' το δικό σου, κι ό,τι απορία έχεις γράψτη, μην το σκεφτείς καθόλου.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους! Skybeam, σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη και την καλή σου διάθεση... Επειδή με τη διατροφή που έκανα τελευταία είχα μάθει στις μπάρες δημητριακών, τα κριτσίνια, το τοστ, τα μπισκότα ολικής άλεσης, καθώς και το ντάκο, την αραβική και τα καλαμάκια για βραδινό, οι απορίες μου είναι για το πως θα τα βάλω στη συγκεκριμένη διατροφή! Και εύλογα θα ρωτήσει κανείς: μα καλά ρε κοπελιά, γιατί δεν κάνεις εκείνη τη διατροφή αλλά αυτή? Το θέμα είναι να είσαι πιστός στη διατροφή... εγώ σήμερα είμαι σε μια φάση που αρνούμαι να πείσω τον εαυτό μου να κάνει δίαιτα! Θέμα ψυχολογίας φυσικά! Γιατί να μη μπορώ να είμαι πιστή, σε αυτά που λέω τουλάχιστον? Δε θέλω να σας ψυχοπλακώσω, γι αυτό σταματώ εδώ!!! Το ποστ εννοώ, όχι την προσπάθεια!Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή με τη διατροφή που έκανα τελευταία είχα μάθει στις μπάρες δημητριακών, τα κριτσίνια, το τοστ, τα μπισκότα ολικής άλεσης, καθώς και το ντάκο, την αραβική και τα καλαμάκια για βραδινό, οι απορίες μου είναι για το πως θα τα βάλω στη συγκεκριμένη διατροφή!

Eυκολα:

1. Τις μπάρες των δημητριακών και τα μπισκότα ολικής θα τα υπολογίζεις για γλυκό (επιτρέπεται ένα γλυκό την εβδομάδα). Φυσικά μια μπάρα δεν είναι ένα ολόκληρο γλυκό, αλλά πολύ λιγότερο.

2. Κριτσίνια, αναλόγως το βάρος τους. Θα ψάξεις να βρεις στο διαδίκτυο πόσα κριτσίνια είναι μια μερίδα ψωμιού. Θα έλεγα 2 αν είναι ελαφριά, 1 αν είναι βαριά και μεγάλα.

3. Τοστ. Το προσαρμόζεις στα ημερήσια γρ. ψωμιού της δίαιτας. Το τυρί το ζυγίζεις και το αφαιρείς από τα ημερήσια γρ. τυριού.

4. Ντάκο, αραβική πίτα και καλαμάκια θα τα υπολογίζεις στα γραμμάρια του φαγητού. 250 γρ. ντάκος με τα σχετικά του (μετρημένο το λάδι), ή αραβική πίτα μαζί με ό,τι άλλο έχεις στο πιάτο σου μέχρι 250 γρ. θα είναι το μεσημεριανό σου.

4. Καλαμάκια, άνετα! Αν έχεις φάει 250 γρ. φαγητό με κρέας το μεσημέρι, παίρνεις και 3 καλαμάκια για βραδυνό (τα έχω ζυγίσει η μουρλή, 1 καλαμάκι έχει περίπου 40 γρ. κρέας επάνω).

Δες αν σε βολεύει. Αν όχι, μήπως να συνέχιζες το προηγούμενο πρόγραμμα διατροφής σου...

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κοριτσια. Ουφ εφυγε αλλο ενα κιλο 59.2 (-1). Αχ αυτο το 5 μπροστα σαν ονειρο μου φαινεται.

Βεβαια φοβαμαι οτι ευκολα μπορει να ανεβει γι αυτο δεν σταματαω. Επομενος στοχος το 57.

Και εμενα η ψυχολογια μου ειναι κάπως. Τελειωσα τις φυσικοθεραπειες για τον ώμο και τσουπ παλι ποναω/ Προσεχω βεβαια αλλα τον μικρο δεν γινεται να μην τον σηκωνω. Ελεγα να αρχισω παλι και γυμναστηριο σταδιακα, αλλα σημερα ποναω ενοχλητικά. Ουφ θα δουμε.

Καλη συνεχεια. Μην το βαζουμε κατω κοριτσια

Link to comment
Share on other sites

peristeraki 11 κιλα ειναι πολυ καλα και μπραβο σου!!!ειχα παει και εγω σε διαιτολογο παλια και πραγματικα ειναι κοροιδια να δινουμε τοσα λεφτα για να μας λενε αυτα που υπαρχουν γραμμενα σε βιβλια εδω και χρονια!!(γνωμη μου παντα).αυτο που θα με βοηθουσε εμενα ειναι ενας ψυχολογος αλλα που ναι τα λεφτα οεο???Manini μου και εγω καινουρια ειμαι στο φορουμ!!αχ και εμενα με πιανουν κατι ψυχοπλακωματα που και που στο γιατι να μην μπορω να αυτοσυγκρατηθω αλλα .....χθες δεν ημουνα καθολου καλα το βραδυ και εφαγα...πολυ..και δυστυχως ο χρονος δεν γυρναει πισω και ουτε τολμαω να ανεβω στην ζυγαρια γιατι πολυ απλα θα δω οτι οοτι εχασα το ξαναπηρα,εχω και αυτες τις πολυικυστικες που με δυσκολευουν..τελος παντων σημερα ειναι καινουρια μερα και ελπιζω σε καλυτερη ψυχολογια!!φιλια σε ολα τα κοριτσια!


στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Eυκολα:

1. Τις μπάρες των δημητριακών και τα μπισκότα ολικής θα τα υπολογίζεις για γλυκό (επιτρέπεται ένα γλυκό την εβδομάδα). Φυσικά μια μπάρα δεν είναι ένα ολόκληρο γλυκό, αλλά πολύ λιγότερο.

Δες αν σε βολεύει. Αν όχι, μήπως να συνέχιζες το προηγούμενο πρόγραμμα διατροφής σου...

Θα κάνω μια τελευταία ερώτηση αφού ο λόγος που κάνω το πρόγραμμα που μας πρότεινες είναι η ελευθερία στις επιλογές και όχι το ψαρι-κοτοπουλο-μπιφτεκι-φακες-αρακας-μπαμιες που έτρωγα τόσα χρόνια...(απλώς επειδή έχω συνηθίσει σε αυτό το στυλ, φοβάμαι μην κάνω λάθη...) Ρωτάω λοιπόν (συγνώμη αν το έχεις ήδη απαντήσει, γιατί ξέρω ότι το έχουν ξαναρωτησει) αν το μεσημέρι φάω ας πούμε fish sticks με πατάτες που φάγαμε σήμερα, αλλά το βράδυ δεν έχω το ίδιο (αφού είναι "της ώρας"), έχω επιλογή να φάω κάτι εκτός γάλακτος, γιαουρτιού ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

χριστίνα, εγώ έκανα για δύο μήνες ομαδικές συνεδρίες με ψυχολόγους... βοήθησε πολύ αν και γενικά η ψυχοθεραπεία είναι "επώδυνη" κατάσταση... τώρα το παλεύω μόνη μου αλλά είναι δύσκολο λόγω άγχους για πολλές καταστάσεις... πιστεύω πως αυτό που κάνουμε εδώ είναι μεγάλη βοήθεια!

Για να καταλάβετε, το πρωί μετά το ποστ μου και αφού έφαγα 1 μπανάνα, 1 κριτσίνι και 5-6 αμύγδαλα, κατάλαβα πως πρέπει να βάλω φρένο! Ενώ νωρίτερα ήμουν αρνητική! Μοιράστηκα όμως τα συναισθήματά μου και αυτό ήταν που με βοήθησε πιστεύω. Τώρα νιώθω καλύτερα (αν και απογοητεύτηκα που η μπάρα επιτρέπεται μόνο μια φορά την εβδομάδα σα γλυκό! Θα προτιμήσω ένα γαλακτομπούρεκο...χαχα). Μοιραστείτε λοιπόν! Κάνει καλό!!!

Link to comment
Share on other sites

Θα κάνω μια τελευταία ερώτηση αφού ο λόγος που κάνω το πρόγραμμα που μας πρότεινες είναι η ελευθερία στις επιλογές και όχι το ψαρι-κοτοπουλο-μπιφτεκι-φακες-αρακας-μπαμιες που έτρωγα τόσα χρόνια...(απλώς επειδή έχω συνηθίσει σε αυτό το στυλ, φοβάμαι μην κάνω λάθη...) Ρωτάω λοιπόν (συγνώμη αν το έχεις ήδη απαντήσει, γιατί ξέρω ότι το έχουν ξαναρωτησει) αν το μεσημέρι φάω ας πούμε fish sticks με πατάτες που φάγαμε σήμερα, αλλά το βράδυ δεν έχω το ίδιο (αφού είναι "της ώρας"), έχω επιλογή να φάω κάτι εκτός γάλακτος, γιαουρτιού ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

Λοιπόν, επιλογές βραδυνού:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

Aν αυτό δεν παίζει:

- γάλα και 1 μερίδα υδατανθράκων

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 1 μερίδα υδατανθράκων (ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ -με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ- ή 20 γρ. παξιμάδι) + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

- Μια φορά την εβδομάδα μπορείς να αντικαταστήσεις μια μερίδα γαλακτοκομικού (τυρί ή γιαούρτι) με ένα αυγό.

Έχω ξεχάσει να σας πω ότι αν έχετε βαρεθεί τις μερίδες υδατανθράκων που σας είπα πιο πάνω μπορείτε να φάτε 2 cream crackers.

Δηλαδή, μερίδες αμύλου

ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 2 cream crackers

Επίσης manini, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει, αν δεν φάει έχεις όλη τη μέρα το ψωμί με το τυρί του πρωϊνού, μπορείς ανετότατα να τα συνδυάσεις το βράδυ σε ένα ωραιότατο σάντουιτς. Αυτά!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, επιλογές βραδυνού:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

Aν αυτό δεν παίζει:

- γάλα και 1 μερίδα υδατανθράκων

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 1 μερίδα υδατανθράκων (ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ -με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ- ή 20 γρ. παξιμάδι) + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

- Μια φορά την εβδομάδα μπορείς να αντικαταστήσεις μια μερίδα γαλακτοκομικού (τυρί ή γιαούρτι) με ένα αυγό.

Έχω ξεχάσει να σας πω ότι αν έχετε βαρεθεί τις μερίδες υδατανθράκων που σας είπα πιο πάνω μπορείτε να φάτε 2 cream crackers.

Δηλαδή, μερίδες αμύλου

ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 2 cream crackers

Επίσης manini, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει, αν δεν φάει έχεις όλη τη μέρα το ψωμί με το τυρί του πρωϊνού, μπορείς ανετότατα να τα συνδυάσεις το βράδυ σε ένα ωραιότατο σάντουιτς. Αυτά!

Σ' ευχαριστώ πολύ που δε βαριέσαι να τα γράφεις και να τα ξαναγράφεις! Ασχολείσαι εσύ μαζί μου, γίνεται να μην ασχοληθώ εγώ με τον εαυτό μου? Δε γίνεται! Αυτή τη φορά θα τα καταφέρω! Αργά αλλά σταθερά, θα τα καταφέρω!

Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ πολύ που δε βαριέσαι να τα γράφεις και να τα ξαναγράφεις! Ασχολείσαι εσύ μαζί μου, γίνεται να μην ασχοληθώ εγώ με τον εαυτό μου? Δε γίνεται! Αυτή τη φορά θα τα καταφέρω! Αργά αλλά σταθερά, θα τα καταφέρω!

Μην το συζητάς! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Την πρώτη βδομάδα μπορεί να χάσεις και δύο κιλά μαζεμένα. Μετά θα χάνεις την εβδομάδα περίπου 1 (αν είσαι πάρα πολύ σωστή ίσως 1 και κάτι ψιλά).

Όλες θα το βάλουμε το μπικινάκι, όλες!:D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...